futacios_man Reputație: 6008 Postat August 8, 2013 Oras:b Oras:b Postat August 8, 2013 Nu inteleg ce cauta numele meu in lista aceea dar faptul ca e langa al tau ma linisteste e lista luata cu copy-paste a userilor care citeau thread-ul la acel momente mult, pentru o zi lucratoare, la ora pranzului.vroiam sa zic ca asta se vrea, trafic. si, pentru moment, asta se obtine.dar on the long run, o sa fie raupentru toti.
Bosssu Reputație: 405 Postat August 8, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 8, 2013 Bine nene, trafic ca trafic, este o sectiune de discutiii generale, si putem posta cat vrem, dar totusi trebuie sa existe o decenta in postari, chiar daca ele sunt sa atace pe cineva, nu trebuie sa vorbim in limbaj de haita, sa va atacati unul pe altul, mi se pare normal ca fiecare trebuie sa dea o replica ca asta este natura omului.Daca si eu sunt cateodata revoltat de off-topikul de pe topikurile cu recenziii care este permis de catre administratie, pe asta de discutiiii generale ce aveti cu el, este normal sa fie multumiti ambele parti, iar acest topik a fost deschis de altcineva, si tot s-a dat apa la moara, si este normal sa existe trafic pe un topik unde se cearta membriii intre ei ca chioriii.
Sexything Reputație: 11039 Postat August 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat August 8, 2013 Jesus Christ!A inceput din nou,insa de data asta eu am provocat? Sa-mi fie rusine.Alexandru,chiar nu se poate discuta civilizat? Chiar trebuie intotdeauna sa jignesti si sa ameninti? Ia spune tu: te simti mai bine acum ca ai refulat si pe topicul acesta? Te simti mai bine ca te-ai luat ,DIN NOU, atat de Gogu,cat si de toti ceilalti useri?Ia o mica pauza de forum si vei vedea ca vei reveni cu sentimente mai bune,mai blande. Fa yoga in timpul liber sau Kangoo Jumps. Orice pentru a scapa de acei nervi pe care ii versi virtual. P.S.Celor care spuneau de avansarea lui Alexandru,recunosc ca eu l-am propus. Cu toate ca mi-a facut cateva zile mai...grele,are destule recenzii si puncte de reputatie care l-au recomandat pentru promovare.
kerosen Reputație: 169 Postat August 8, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 8, 2013 Same boring shit again? Cui ii pasa ce a facut unul si altul, ca nu stiu care e dezaxat si alt dezaxat il ameninta?
futacios_man Reputație: 6008 Postat August 8, 2013 Oras:b Oras:b Postat August 8, 2013 Same boring shit again? Cui ii pasa ce a facut unul si altul, ca nu stiu care e dezaxat si alt dezaxat il ameninta? spot-on, babyreteta succesului noului nimfomane.com 4
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Postat August 8, 2013 O fi cald afara, am si eu stari nervoase si de agitatie, dar nu-mi vine sa cred ce citesc, 3 membriii, oameni in toata firea, care au o anumita varsta, si au trecut prin greutatile vietiii, se cearta mai rau ca niste copiii mici.Stati toti 3 in Bucharest, nu cred ca v-ar fi greu sa va intalniti sa va rezolvati problemele care le aveti, fata in fata, si poate o sa va dati seama de copilariiile care le faceti pe forum, sunteti oameni maturi numai sunteti baieti de liceu sa va amenintati ca la usa cortului.Reveniti-va oameni buni, macar trimiteti-va PM-uri, nu vreau sa credeti ca sunt eu vreun mare impaciuitor, dar nu va ganditi si voi, cei care intra si citesc rad in hohote, cand 3 oameni in toata firea se ataca unul pe altul mai rau ca pustaniii aia, care si ei pustanii aia, cand ajung oameni in toata firea se linistesc si isi dau seama de ce fac.Stima, si poate incheiati cu copilarismul asta, Alexandru69 nu-i mai incita si tu, gasiti o cale de impacare.bosssule matale ai dreptate in ceea ce zici, dar sa nu uitam faptul ca in spatele ecranului de la calculator nimeni nu iti poate face rau (cel putin fizic vorbind) . aici pe forum multi dintre noi cautam sa fim cam ce am vrea sa fim in realitate si ne exprimam ca atare ( poate o parte dintre noi chiar suntem, dar aici nu cred ca e cazul) . asa ca treaba cu rezolvatul fata in fata e cam greu de realizat. cu siguranta se va continua cu amenintari din toate partile pana cand pisicuts va trece frumos la banari , ( daca se poate chiar banari de IP ) si se rezolva problema foarte repede. hai salutare si spor
Sexything Reputație: 11039 Postat August 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat August 8, 2013 Mi-ar parea rau sa fie banari pe topicul acesta si din cauza deschiderii acestui topic.Asa ca: Pisicuts,Mod 1 sau Bronx,inchideti va rog topicul!
Bosssu Reputație: 405 Postat August 8, 2013 Oras:Braila Oras:Braila Postat August 8, 2013 Sexy nu te supara, ce am vrut eu sa zik, ca altcineva a deschis topikul nu alexandru69, prin simplul fapt ca membriii tot se cearta intre ei, ca alexandru a fost promovat si ca i se accepta aceste atacuri, dar si lui i se raspunde la atacuri, si este normal sa dea ink o riposta, ca stim si noi ca oameniii nu pot tine in ei ce vor sa zik, iar aceste certuri aduc trafic, dar este pe un topik de discutiii generale, si cred ca pentru asta au si fost create, sa postam cat vrem, dar noi trebuie sa postam in limita bunului simt.Iti inteleg nemultumirea in legatura cu ce ti-a facut alexandru, dar era si normal, si cred ca oricare dintre noi, ar vrea sa dea o riposta unui mesaj fie el de bine sau de rau.II adevarat cred ca si alexandru nu a vorbit tocmai corect, dar in lok sa-l lasati in pace, vad ca uniii tot ii dati apa la moara, il ameninta cu nush ce, el ce naiba sa faca sa taca din gura, si sunt multi membriii care cred ca nu se abtin sa raspunda cand ii atacat.NU iau apararea nimanui, dar s-a ajuns prea departe aici, dintr-un simplu mesaj de nemultumire a lui sexy, au intervenit si altiii, cu atacuri, iar un membru simtindu-se incoltit, a dat in stanga si in dreapta, cred eu fara sa se mai uite ce scrie.
calunegru Reputație: 39 Postat August 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Maramures Telefon: [email protected] Oras:Maramures Postat August 8, 2013 Eu unu nu ma cert cu nimeni oameni buni,dar pur si simplu urasc gestul asta de mitocani atata tot.Imi cer scuze daca am postat ceva prea agresiv dar trebuia sai spuna cineva in fata asa pe direct prietenasului nostru sa se mai calmeze.O zi buna tuturor
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2013 futacios_man, Chris73, Bosssu, >ciucurel<, Darkness, calunegru, alexxx23yo, Gi4444, >mazarin<, deea29, dromaderu, >x-ulescu< trafiiiiiiiic frate... Futa, asta cauti tu si nasul tau. Te-am rugat sa te abtii, vad insa ca te mananca rau. Chiar fa asta cu cine isi permite. Daca vocirci aveti tandreturi, scutiti-ma pe mine de restul. Vezi ca bagi oameni care nu au nici un amestec si care pot discerne singuri. Nu trebuie sa le rastalmascesti cuvintele. Si spuneai nasului tau sa ma dea pe mana ta. Te rog, esti invitatul meu viteazule! e bine pisic? asta vrei?as fi putut jura ca acum 2 ani asta era un forum DESPRE curveacum e un loc unde bolnavi mental se dau in stamba si sunt colorati in mov. ca un CapatosShow online
Sexything Reputație: 11039 Postat August 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat August 8, 2013 Va rog eu ca din acest moment sa nu mai posteze nimeni,pana inchide Pisicuts topicul.Nu este necesar sa se ajunga la banari.Chiar nu imi doresc ca,din cauza nervilor de moment,sa vad useri importanti ca sunt banati.
azi nu Reputație: 1103 Postat August 8, 2013 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=g-478QGV9pc
alexandru69 Reputație: 366 Postat August 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 8, 2013 Jesus Christ!A inceput din nou,insa de data asta eu am provocat? Sa-mi fie rusine.Alexandru,chiar nu se poate discuta civilizat? Chiar trebuie intotdeauna sa jignesti si sa ameninti? Ia spune tu: te simti mai bine acum ca ai refulat si pe topicul acesta? Te simti mai bine ca te-ai luat ,DIN NOU, atat de Gogu,cat si de toti ceilalti useri?Ia o mica pauza de forum si vei vedea ca vei reveni cu sentimente mai bune,mai blande. Fa yoga in timpul liber sau Kangoo Jumps. Orice pentru a scapa de acei nervi pe care ii versi virtual. P.S.Celor care spuneau de avansarea lui Alexandru,recunosc ca eu l-am propus. Cu toate ca mi-a facut cateva zile mai...grele,are destule recenzii si puncte de reputatie care l-au recomandat pentru promovare. Eu inchei aici sexy. Ce ti-am spus in pm este valabil. Eu sunt cel care a ajuns sa fie amenintat fizic si am raspuns amenintarilor. Sincer, nu se merita. Ce ti-am spus este adevarat si cred ca daca citesti fotul qici iti vei da seama. Zi buna sa ai
ofticosu'(le) Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:*** Oras:*** Postat August 8, 2013 Alexandru, hai ca esti culmea. Esti victima acum. Hartuit, nu? E bine totusi ca ai lasat pentru moment fetele si acum te certi cu baietii. Pe tine ar trebui sa te stranga putin camasa aia de forta. Salut noua atitudine a lui futacios, caruia, totusi, ii prevad o banare
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat August 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 8, 2013
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat August 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=auJtZhkjbiE
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2013 Oh man... Welcome to the internet!
Sexything Reputație: 11039 Postat August 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat August 8, 2013 Pisicule,pune te rog topicul la Arhiva.
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat August 8, 2013 moamaaaaaaaaaa,ce-mi place intarata-i drace ca si mie-mi place
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat August 8, 2013 Salutare Anca nici macar nu are cont pe acel site,nu intaleg dc unii o acuza.Vazusi bre filmul ala indian `CALUL ALB`???schimba-ti nick-ul nene sau taci....ca esti obosit si paralel in acelasi timp
Sexything Reputație: 11039 Postat August 8, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Autor Postat August 8, 2013 Welcome back,Sofi!
dinozauru Reputație: 835 Postat August 8, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat August 8, 2013 salve FINULE, bine te-ai inors printre noi, imi era dor de tine si doar te-am rugat sa fii cuminte sa nu iti mai iei ban. Hai sa traiesti si sa stai cat mai mult printre noi.
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat August 8, 2013 Welcome back,Sofi! Sar`na sexoaso! salve FINULE, bine te-ai inors printre noi, imi era dor de tine si doar te-am rugat sa fii cuminte sa nu iti mai iei ban. Hai sa traiesti si sa stai cat mai mult printre noi. Sa-mi traiesti NASHULE! Stai linistit bre,sunt doar in trecere...cu putina treaba acu` dispar.....
Administrator pisicuts Reputație: 114415 Postat August 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 8, 2013 Sar`na sexoaso! Sa-mi traiesti NASHULE! Stai linistit bre,sunt doar in trecere...cu putina treaba acu` dispar.....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum