Sari la conținut

Mia 23 ani De pe 7 Decembrie la Suceava 0744101979

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde,peste tot

Bună ziua dragilor pe 7 decembrie ajung la Suceava. Sunt Mia am 23 ani 1.55cm 49 kg blonda slim cu bun simt și dornica sa va satisfac plăcerile , dețin și jucării strap-on și dildo pentru practicanții de senzații tari.

Va pup și abia aștept sa ne cunoaștem ðŸ˜ðŸ˜™

Link spre comentariu
Vizitator vasileblej
Reputație: 0

:clapp Multumesc mult :kiss3 .eu nu reusesc .nu imi dau seama de ce nu merge :thinking trebuie sa fiu premium ? Multumesc mult :gifs_ojos

Îți trebuie cont plătit.

Dacă vrei detalii îți las un link unde am mai explicat cuiva cum se face.

Bună Mia! Dacă pozele sunt reale cum zici sigur am sa te vizitez. Poți să-mi spui te rog cât ar fi cadoul și care ar fi limita de timp pt. fin? Mersi frumos.

Mai are aici o lista de preturi.

Topic de pe Neamț.

Și mai are unul pe Botoșani parca. Deschis de marcus6.

Niciunul nu are recenzii.

Neamț

https://nimfomane.com/forum/topic/146774-mia-23-ani-umeda/?do=findComment&comment=5950640

Botoșani

https://nimfomane.com/forum/topic/145358-0744101979/?hl=0744101979

În schimb nu spune ce face și ce nu face.

Edit

Ai primit toate astea datorită recenziei pe care ai făcut-o astăzi pe forum.

Link spre comentariu

Bună Mia! Dacă pozele sunt reale cum zici sigur am sa te vizitez. Poți să-mi spui te rog cât ar fi cadoul și care ar fi limita de timp pt. fin? Mersi frumos.

sunt pozele mele . 150 ron o finalizare 20 min                                                                                                                                                                                                                                                             250 ron o ora 2 finalizari

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava

Îți trebuie cont plătit.

Topic de pe Neamț.

Neamț

https://nimfomane.com/forum/topic/146774-mia-23-ani-umeda/?do=findComment&comment=5950640

Botoșani

Edit

Mulțumesc frumos @vasileblej!

Link spre comentariu

Îți trebuie cont plătit.

Topic de pe Neamț.

Neamț

Botoșani

Edit

Multumesc . nu fac anal , finalizare orala sau corporala . Fac oral protejat su neprotejat in functie de igiena , normal doar protejat , diferite pozitii (  :gifs_ojos ador  :69 69) masaj :masaje detin strap-on pentru cei interesati  :atm   ,si dildo daca vrei sa te joci cu pasarica mea :girly  . Va astept sa facem NEBUNII :69  :doggystyle  :felatie  :onbed

Link spre comentariu

sunt pozele mele . 150 ron o finalizare 20 min                                                                                                                                                                                                                                                             250 ron o ora 2 finalizari

Ai putea te rog sa ne dai câteva detalii.

Accepți FK, 69, etc?

Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Reputație: 0

Bună ziua dragilor pe 7 decembrie ajung la Suceava. Sunt Mia am 23 ani 1.55cm 49 kg blonda slim cu bun simt și dornica sa va satisfac plăcerile , dețin și jucării strap-on și dildo pentru practicanții de senzații tari.

Va pup și abia aștept sa ne cunoaștem

mialove topicul trebuia deschis la întrebari și răspunsuri pînă cînd o să fii testată, poate te testez eu daca te găsesc la Suceava, cam pînă pe ce dată te găsesc în Suceava?
Link spre comentariu

mialove topicul trebuia deschis la întrebari și răspunsuri pînă cînd o să fii testată, poate te testez eu daca te găsesc la Suceava, cam pînă pe ce dată te găsesc în Suceava?

Te astept cu drag marcus6  :kiss2 sincer nu stiu .dar pana pe 10 decembrie sunt sigura ca stau . este greu cu regimul hotelier se gaseste ff greu.   pupici

Link spre comentariu

Voi ați realizat ca fotografiile sunt copiate da? Nu de alta ... dar văd ca mulți va înghesuiți 🤣

Pozele sunt ale mele "dragutule" se poate confirma tatuajul de pe mana. . Te rog respectos nu îți mai da cu părerea fără sa ma cunoști și dacă ești cu bun simt respecta mi intimitatea , dacă nu am pus poze cu fata e din marele motiv ca sunt în România unde am familie prieteni . Poți zice ca nu sunt ale mele în momentul când ma vizitezi , mulțumesc
Link spre comentariu

Poate pozele au fost copiate de la ea, de ce sa nu o credem.. glumesc. Oricum eu as risca, vad ca e deschisa la orice, cine știe.. poate e de top.

Sunt ale mele puiule și din acel anunț, sunt făcute când am fost în Anglia și nu mi-a trecut prin cap ca cineva din România le va gasi caci eu nu știu sa le caut 😂😂 am conturi pe diferite site-uri acolo.. va aștept sa ma vedeți 😘😘 Eu sunt

Link spre comentariu

Sunt ale mele puiule și din acel anunț, sunt făcute când am fost în Anglia și nu mi-a trecut prin cap ca cineva din România le va gasi caci eu nu știu sa le caut am conturi pe diferite site-uri acolo.. va aștept sa ma vedeți Eu sunt

Super Mia.. Abia aștept sa ne cunoaștem. Ajungi mâine în Suceava?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...