kevin001 Reputație: 99 Postat Martie 28, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 28, 2020 Cand m am gasit cu era venise intr-o pijama de casa ,sa ne cunoastem si mirosea groasnic era matrafoxata rau si plina de riduri si nengrijita este bolnava de cistita acuta interpantalonara ,tusea si zicea ca sa pisat pe ia de la atata tuse i am zis pas din pc.meu de vedere sunt bani aruncati pe o paparuda care nu se merita ..batrana ,nengrijita ca femeie chiar deloc si betiva ,a luat'o cineva la hotel nord si min'a zis ca i pare rau ca a luato nu este ingrijita deloc ca femeie ,se spala sumar si este si larga pe deasupra joci hora uniri si calusarii intre craci iei 2 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 28, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 28, 2020 Ai baut dezinfectant ? ;) 3 Link spre comentariu
kevin001 Reputație: 99 Postat Martie 29, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Martie 29, 2020 Am antidodul facut de mult 3 Link spre comentariu
adyyadrian Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 a mai fost cineva la ea ? cum se mai prezinta ? Link spre comentariu
caut pizda free Reputație: 109 Postat Aprilie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:in apropiere de Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:in apropiere de Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2020 stai sa treaca corona si apoi poate 1 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Aprilie 28, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Aprilie 28, 2020 stai sa treaca corona si apoi poate poate....:)) o mai prinzi in viata? :))) 1 1 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Aprilie 28, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 28, 2020 poate....:)) o mai prinzi in viata? :)))O dezgroapa. 5 1 1 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Aprilie 28, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 28, 2020 O dezgroapa.Dupa care, o baga la loc....;) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum