ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 Ti-ai aratat adevaratul caracter, centurista penala in curs de disparitie. Sau acum vb hamsiu, te-ai ars la icre si ai prins glas? Iesi pe centura cu tot cu mata aia spanchie careia ii miroase gura a pul@ si pizd@ a peste stricat si poate gasiti un chior sa ii sugeti pul@, saracilor. Ai pizd@a vanata de la suturile guvidului, galeata larga ce esti. Poate il cinvingi sa il arda tiristii in bostan sa aveti si voi dupa ce bea apa.
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 14, 2016 Postat Iulie 14, 2016 Voi 2 lei nu ati vazut de cand v-ati nascut saracilor, pt 2 lei veniti in sir indian tot neamul vostru de hamsii opariti sa va urc lutul la deal, pe mata sa nu o aduci, o las sa o futa cainii de la cimitir.
nobel Reputație: 5960 Postat Iulie 14, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iulie 14, 2016 Voi 2 lei nu ati vazut de cand v-ati nascut saracilor, pt 2 lei veniti in sir indian tot neamul vostru de hamsii opariti sa va urc lutul la deal, pe mata sa nu o aduci, o las sa o futa cainii de la cimitir.Io am vazut odata 2 lei cand eram mic....ce-i drept la muzeu 1
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2016 Postat Iulie 15, 2016 ... în pula mea de distrus, ... Vin si eu sa incrucisam "sabiile" ?
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 15, 2016 Postat Iulie 15, 2016 Se pare ca "ina" este de fapt un hamsiu obosit care sufera de dubla personalitate, noaptea se crede tarfulita iar ziua are aere de guvid. Caz rezolvat.
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2016 Postat Iulie 15, 2016 Asta se stia mai de mult de cand a vrut si Fluescu sa il bostaneasca pe guvid...
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 16, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 16, 2016 Cine e acel guvid?....voi desigurCred ca v-a bătut prea mult soarele la cap și a-ți început sa fute-ti capul aiurea. Frustrarea se vede în voi tembelilor sau sinteti niște rechini care nu le-a căzut nici o prada până acum comportându-va asa. Cat despre @ Fluescu e un retardat ordinar care a încercat și el sa mănânce un căcat dar nu i-a ieșit nimic pt ca s-a dovedit un bou fiind pe punctul de a divorța de nevastă-sa, asa vroia și ala sa facă sa dreagă dar nu are pe cine.@ ray868 în schimb tu nu ești mai departe de panarama asta de fluescu, oligofrenule ca nici nu știi sa scrii corect gramatical în romana bulangiu în fustita, luați-as copii și morți în pula, sa ma cac pe coliva morților mati de psihopat. Mată, sorta și nevastă-ta râgâie de pula ele sunt vinete în pizda de la șuturile boschetarilor care le da la muie prin cimitire luati-as rasa și familia în sula de cotei pârlit. Eu ți-aș da gunoiul sa mi-l duci ca asta ți se potrivește cocalarule.
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 16, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 16, 2016 Repet sint respectuoasa cu cine trebuie, dar cine ma tratează asa primește pe măsură. O zi buna!
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 Sa iti explic cum sta treaba tarfa analfabeta, dc tu ai o pizd@ vanata si larga nu stiu cum poti lua tu la pul@ pe cineva. Deci e clar ca lumina zilei ca esti doar un guvid obosit de cat te-au bostanit tiristii, sa nu mai zic ca ti-au facut boschetarii gura punga de cata muie ti-au dat pe centura. Bai animal cu 2 clase o sa te fut in cur pana o sa iti dea sangele pe nas si o sa plangi ca vrei la mata care te-a cacat, o sa mi se faca mila de tine gunoiule si o sa iti iau tot neamul in pul@ pana o sa crape. Atunci o sa te iau la pul@ pe mormantul lu' mata si a lu' tactu', tactu' ala betiv care se fute@ in cur pt o posirca ordinara si mata aia jegoasa care se lasa fututa de toti bulangii in gura ca isi permita sa iti dea tie sa crapi o conserva expirata. Esti redus mintal travestitule, scoateti degetele din cur si bagale in gura ca sa pricepi si tu ceva, avorton nereusit. Mata aia de ii mirosea gura a pul@si pizd@ a cacat, a vrut sa scape de tine, a facut avort dar fiind atat de proasta nici ala i-a reusit. Tu esti un avorton nereusit bulangiule cu fustita si cu vibratorul in cur.
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 Te-ai trezit din coma travestitule si ai prins glas? Te-au futut groparii de la "coca-cola"pana ai lesinat, au crezut ca esti mort si te-au dus la morga, acolo iar ai fost luat la pul@ pana cand ai dat afara din tine conserva aia expirata care o aveai mostenire de la tarfa aia de nata, moarta in pul@ ca o scroafa nimfomana. Sa vezi ce o sa te bata soarele in cap cand o sa iti urc lutul la deal pe mormantul porcilor care te-au cacat. Vezi ca fratii si surorile tale ragaie a pul@ dupa ce au fost violati de tot Vasluiul si au primit o balega sa o mestece.
ivancelgroaznic Reputație: 78 Postat Iulie 16, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 16, 2016 Concurs de injuraturi? :/
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 Pitrocul de "ina" trebuie pus la punct.
alex miro Reputație: 228 Postat Iulie 16, 2016 Oras:is Oras:is Postat Iulie 16, 2016 recenziile proaste cred ca faceau mai bine 1
alex miro Reputație: 228 Postat Iulie 16, 2016 Oras:is Oras:is Postat Iulie 16, 2016 peste pitroc guvid hamsiu, parca e la cherhana la care cherhana e pestele mai mare ?
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 Ai uitat de salau...pe cel mai puturos peste il gasesti la general, acolo zace in coma "ina".
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 16, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 16, 2016 Bla bla bla..... deja m-am plictisit de mizeriile voastre, dacă erai un om cultural și plin de treabă nu îți permitea timpul sa te bagi în seama ca țăranul și sa scrii toată ziua. Este clar cine muncește pe doi lei! În schimb eu am domeniul de asa natura ca pot tasta când vreau, dar tu nu ai nici o explicație, sint două variante: ori ești un boschetar muritor de foame, ori te dai și tu mare pula și mai zici de alți ca n-au doi lei. Sint curioasă oare și noaptea cind îți futi nevasta aia muista, te oprești din futut și imi urmărești postările mele, s-au butonezi telefonul și când te caci. .... ce obsedat mintal mai ești, dute la control băiatule.
alex miro Reputație: 228 Postat Iulie 16, 2016 Oras:is Oras:is Postat Iulie 16, 2016 vorbesti cu ray868 ?
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 16, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 16, 2016 Seteaza-ti o alarma la orice oră din zi și din noapte de-acum înainte ca sa mai mănânci un căcat! 😃😃😃
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 16, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 16, 2016 Eu nu vorbesc cu astfel de specimene de oameni doar i-am transmis ce am avut de zis.
alex miro Reputație: 228 Postat Iulie 16, 2016 Oras:is Oras:is Postat Iulie 16, 2016 nu am inteleseu nu te-am injurat inteleg ca remarca ta era pt ray
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 Alex Miro iti este frica de travestitul asta?
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 Nu are rost sa ma mai cobor la nivelul tau, jignirile tale nu ma ating chiar deloc. Si o sa ramai surprinsa cat de bine o duc si imi si permit sa scriu cand vreau, ce vreau si cui vreau. Oricat cacat ai manca, tot o tarfa esti, ultimul gunoi al societatii care nu isi poate castiga painea decat stand ca o catea la futut pentru toti pularaii. Tu nu valorezi nimic "ina" si asta o stii pentru ca daca ai avea putin respect de sine nu te-ai vinde pentru 2 lei, ci ai gasi o modalitate cinstita sa iti castigi existenta. Astea fiind spuse continuati viata mediocra si mizera. Cat despre mine, nu iti face griji o duc excelent!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum