alex miro Reputație: 228 Postat Iulie 16, 2016 Oras:is Oras:is Postat Iulie 16, 2016 Alex Miro iti este frica de travestitul asta?nu, dar nu stiu sa injur si nu am injuratam facut o recenzie atatsi cred ca si tu ar trebui sa te opresti cu toate ca poate ai dreptate cand spui tot o tarfa esti, ultimul gunoi al societatii care nu isi poate castiga painea decat stand ca o catea la futut pentru toti pularaii. Tu nu valorezi nimic "ina" si asta o stii pentru ca daca ai avea putin respect de sine nu te-ai vinde pentru 2 lei, ci ai gasi o modalitate cinstita sa iti castigi existenta
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 16, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 16, 2016 Sa nu uitam cine a început... de la o simpla postare de-a mea unde s-a ajuns, sa ma înjure unu care nici nu știam de existenta lui.Fluescu + Ray e același personaj discutam peste câteva luni asa ca bucurate de libertate din plin, ca dupaia n-o sa mai ai ocazia.
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 16, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 16, 2016 Nu mai tastezi după numele de "Fluescu" ca sa nu te salte iar DNA, iar acum te dai drept "ray868". Cat de prost poți fi? Tu crezi ca nu știu cine ești? O să-ți iasă pe nas toate jignirile astea... Cind ma lingeți în pizda și in cur eram cea mai buna, sau cind îmi sugeai degetele de la picioare erai înnebunit asa ca mai ușor cu vorbele astea dure ca o sa te afecteze în viitorul apropiat.
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 https://i.ytimg.com/vi/dq_eMKcWc9U/maxresdefault.jpg 4
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 "ina" stai in banca ta, chiar nu stii cu cine vorbesti, eu nu am apucaturile lui Fluescu. Eu ma voi multumi sa iti invinetesc pizd@ aia larga si urat mirositoare de hamsiu alterat. Sa nu uiti, oricand iti pot face o vizita...placuta sau mai putin placuta.
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 Eu mi-as face griji pt libertatea pitrocului "ina"...nu o sa il mai vezi cativa ani...stii tu...ce faceti voi se pedepseste conform legii.
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 16, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 16, 2016 De tot insiști pe anumite cuvinte dai dovada de prostie... ai făcut o obsesie... Când vei primi condamnarea vei muți pentru cel puțin câțiva ani. M-am coborât prea mult la mintea ta.
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 16, 2016 Postat Iulie 16, 2016 Fa proasta mai esti, intoarcete cu pitrocul tau in saracia aia de moldova, basarabeanca pulii.O sa te condamn eu sa iti futi pitrocul cu coada de la harlet.
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2016 Postat Iulie 17, 2016 Ai o gramada de timp sa te certi cu asta... Ai terminat viloiu?
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 17, 2016 Postat Iulie 17, 2016 Vreau sa iau hoiutu' asta ambulant de "ina - hamsiu " sa o pun la sapat santuri pana crapa.
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 17, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 17, 2016 Bai avocatule de doi lei tot n-ai terminat (bineînțeles ca ai timp sa butonezi toată ziua pentru ca nu mai ești solicitat ca dai țeapă la oameni, iar disperarea din tine te-a restrâns la buzunar), apucandu-te de scris prostii pe site-uri, bine măcar ca ai cu ce să-ți încarci netul pe telefon sau sa plătești factura de-acasă. Asa ca mai scutește-mă cu situația ta dandu-te tu "mare om" care o duce atât de bine, cine sa mai apeleze la serviciile tale când te-ai făcut de ras în tot Tribunalul și în tot Galatiul. Ciocu mic și veziti de sărăcia ta ca n-ai nici măcar bani de achitat ratele la mașini și casa.
zewlakow Reputație: 23 Postat Iulie 19, 2016 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 19, 2016 Asa,ina, fa-l de ras. Zi si ce masini are. Zi-i ca na nu are bani de revizii. Varsa tot:)))
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2016 Postat Iulie 19, 2016 Da numarul la masini sa radem si noi de el pe strada
alex miro Reputație: 228 Postat Iulie 19, 2016 Oras:is Oras:is Postat Iulie 19, 2016 aflam si adresa de la viloi il facem de kk rau
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2016 Postat Iulie 19, 2016 http://acidcow.com/pics/20130923/funniest_license_plates_16.jpg
alex miro Reputație: 228 Postat Iulie 19, 2016 Oras:is Oras:is Postat Iulie 19, 2016 directia adresa la FUNDENI NR 69 mai e putin la tigla calul incape la parter
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Am fost deconspirat, recunosc, am vandut-o pe "ina" tiganilor din Berevoiesti sa am bani de revizii pt masini. Sper ca nu i-au dat dauna totala si sa se poata recalifica ca centurista in Vaslui.
ray868 Reputație: 28 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Hamsiul il trimit la Erdogan sa il bata turcii pana ii ies aerele de guvid din cap si se apuca de o meserie cinstita gen clopotar la un cimitir din Slobozia ca isi mai spele din pacate.
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2016 Postat Iulie 20, 2016 Clopotar la Damaroaia Oricum tactica e simpla... ti-am zis... Pui mana si faci o programare la duduie.... mergi cu cativa baieti sa te astepte in apropiere.... Apoi faci scandal sa apara "guvidu". Daca nu e singur chemi ajutoare... . Daca e singur ar trebui sa il dovedesti... ca tu esti "facut", mergi la sala ... de pacanele
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 20, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 20, 2016 Ce prost mai ești și tu @ gingo
inna_gl202 Reputație: 39 Postat Iulie 25, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat Iulie 25, 2016 Astăzi am program scurt pana la ora 19°°
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum