Cameleonul10 Reputație: 0 Postat Vineri la 07:50 Oras:Galati Oras:Galati Postat Vineri la 07:50 Acum 2 minute, 04285725 a spus: Tu esti constient ca citezi postari vechi de aproape 6 ani de zile si ii dai sfaturi/discuti cu un cont sters? Adica practic omu nici nu are habar ca i-ai citat vreo postare si ai ceva sa-i spui... 🤦🤦🤦 Și-a șters contul? 🫢 Mulțumesc...
04285725 Reputație: 4 Postat Vineri la 07:54 Postat Vineri la 07:54 Acum 3 minute, Cameleonul10 a spus: Și-a șters contul? 🫢 Mulțumesc... Cand iti apare in locul nickname-ului "Vizitator x" sau simplu "Vizitator" inseamna ca e un cont sters.
Cameleonul10 Reputație: 0 Postat Vineri la 07:57 Oras:Galati Oras:Galati Postat Vineri la 07:57 Acum 2 minute, Cameleonul10 a spus: Și-a șters contul? 🫢 Mulțumesc... Am ajutat 2 bărbați în aceeași situație ca a lui și a dat rezultate ... Scuze, nu am observat că și-a șters contul .. mulțumesc încă o dată... Zi făină... 1
Cameleonul10 Reputație: 0 Postat Vineri la 09:11 Oras:Galati Oras:Galati Postat Vineri la 09:11 1 oră în urmă, 04285725 a spus: Cand iti apare in locul nickname-ului "Vizitator x" sau simplu "Vizitator" inseamna ca e un cont sters. N-am știut... Am crezut că poate comenta/cita și un vizitator... Mulțumesc frumos pentru informație ... Zi făină 👍 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum