cautamantabuna Reputație: 241 Postat August 6, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 6, 2013 Nestiind personal situatia niciunuia dintre utilizatorii: cautatorul, nellu83, Jery, si multi altii, membrii cu un feedback foarte bun, si o contributie majora adusa comunitatii nimfomanilor, observ ca au fost banati si exclusi de pe forum... Sper ca aceste lucruri au fost facute la cererea lor, din motive personale, nu vreau sa cred ca tocmai ei, membrii cu atata experienta nu au reusit sa indeplineasca cerintele minime ale forumului... Este o intrebare edificatoare si pentru mine, pentru a nu gafa cumva, lucru ce mi-ar putea aduce ban-ul. Sper sa nu supar adminii, sau sa creada ca le pun la discutie deciziile luate sau autoritatea, ci vreau sa fiu mai bine informat. Toate bune!!!
ofticosu'(le) Reputație: 0 Postat August 7, 2013 Oras:*** Oras:*** Postat August 7, 2013 Iti explic eu... Sa nu zici nasoale de Salam si de manele... Sa nu faci vreo prostie in perioada aia naspa (ciclu) ca imediat te baneaza sefa. Cum cine? Pisicutsa . Eu cred ca este o EA.Baieti, am fost indusi in eroare atata timp... Nu are coaie ( acum se stie ca nu toata lumea e obligatoriu sa aiba). Si fix o data pe luna se supara rau di tot si baneaza tot. Io nu vreau sa supar pe nimeni, luati-l ca pe un pamflet. Doar pe Bronx l as supara daca as putea
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat August 7, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 7, 2013 Iti explic eu... Sa nu zici nasoale de Salam si de manele... Sa nu faci vreo prostie in perioada aia naspa (ciclu) ca imediat te baneaza sefa. Cum cine? Pisicutsa . Eu cred ca este o EA.Baieti, am fost indusi in eroare atata timp... Nu are coaie ( acum se stie ca nu toata lumea e obligatoriu sa aiba). Si fix o data pe luna se supara rau di tot si baneaza tot.Io nu vreau sa supar pe nimeni, luati-l ca pe un pamflet. Doar pe Bronx l as supara daca as putea http://www.youtube.com/watch?v=LS_18awNr6s
cautamantabuna Reputație: 241 Postat August 7, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 7, 2013 Fratilor m-ati omorit cu "ale manele", sa`nteleg ca fratii banatzi nu-l aveau la inima pe maistrul Salam ci gemeau pe ritmurile lui gutza si drept pedeapsa au fost exclusi din comunitate ???
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 7, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 7, 2013 Personal, asta am inteles si eu
danutza tm Reputație: 70 Postat August 8, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 8, 2013 Mie-mi place mai mult Guta decat Salam Dar cel mai mult imi plac carnatii de Plescoi
georgi_88 Reputație: 661 Postat August 8, 2013 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat August 8, 2013 Ca in fiecare topic nou,se pleaca de la un subiect si se ajunge mereu la salam cu gust de plescoi.
fostulbachus Reputație: 4 Postat August 8, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 8, 2013 Banarile lui Nellu76 si Max au fost facute pe baza unei interpretari dupa ureche a regulamentului. Prima data au fost banati temporar pe o inventie de puncte de reputatie acordate pe off topic- lucru nespecificat in regulament. Apoi, pentru ca au indraznit sa conteste pedeapsa, au fost banati permanent. Nu a contat contributia importanta pe forum, notorietatea, nimic. In concluzie, conform regulamentului nescris si nestiut de nimeni, in afara de Pisicuts, NU este permisa acordarea de puncte de reputatie la postarile off topic.Probabil si alte reguli vor aparea/vor fi inventate pe parcurs si le vom simti pe pielea noastra a membrilor.
ofticosu'(le) Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:*** Oras:*** Postat August 8, 2013 Bachus, gresit! Aproape ca ai zis ca Pisicuts este un dictator....Nu, nu este. Daca totusi nu este o EA, atunci este un BAZAT. Adica face ce vrea el si mai ales cei place cel mai mult... Sta toata ziua in fund si asculta manele si nu-i pasa de nimeni. Nici macar de faptul ca sta pe propriile-i oua. Asta se cheama un bazat
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2013 ofticosule tu esti sofisticatu?
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Postat August 8, 2013 ofticosule tu esti sofisticatu?300% dupa modul de a posta
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat August 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 8, 2013 ofticosule tu esti sofisticatu? e motanu euflo
pisicipecreier Reputație: 37 Postat August 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 8, 2013 un apostrof=flo.doua apostrofuri=sofisticat.
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat August 8, 2013 ofticosule tu esti sofisticatu? 300% dupa modul de a posta mai nea astia....dati-va cu parerea in corcodushele mele in cunostinta de cauza un apostrof=flo.doua apostrofuri=sofisticat. RESPECTE SI APRECIERI MAXIME!
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2013 Lipsea Jokerul... de alftel extrem de important.
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat August 8, 2013 Lipsea Jokerul... de alftel extrem de important.Paishpe din carti,revin cand `oi avea chef de tine....acum imi esti total indiferent De nervi,fa-ti o laba....dar sa fie cu strigaturi P.S pisicule,iti fu nene dor de mine???
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2013 Mai batrane, nu te mai sufoca, eu cu tine nu ma cert (o fac numai cu prietenii) lasa garda jos.
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 8, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat August 8, 2013 Mai batrane, nu te mai sufoca, eu cu tine nu ma cert (o fac numai cu prietenii) lasa garda jos.te-as pune la ignor dar ma obosesc degeaba.....ca acu` imi iau ban
patrick82 Reputație: 1773 Postat August 8, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 8, 2013 ...asa e...
bigdaddycool Reputație: 51 Postat August 8, 2013 Oras:Lugoj Oras:Lugoj Postat August 8, 2013 Sofi,nu stiu daca pisicului i-a fost dor de tine,dar mie mi-a fost;-) si mi-e dor si de nellu si de toti.
Nelu76 tata lu Jerry Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 10, 2013 Sofi,nu stiu daca pisicului i-a fost dor de tine,dar mie mi-a fost;-) si mi-e dor si de nellu si de toti.Eu am venit si fratili meu Sofi a fost banat!!!asta da treaba :
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum