Sari la conținut

Criterii de banare

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Nestiind personal situatia niciunuia dintre utilizatorii: cautatorul, nellu83, Jery, si multi altii, membrii cu un feedback foarte bun, si o contributie majora adusa comunitatii nimfomanilor, observ ca au fost banati si exclusi de pe forum... Sper ca aceste lucruri au fost facute la cererea lor, din motive personale, nu vreau sa cred ca tocmai ei, membrii cu atata experienta nu au reusit sa indeplineasca cerintele minime ale forumului... 
Este o intrebare edificatoare si pentru mine, pentru a nu gafa cumva, lucru ce mi-ar putea aduce ban-ul. 
Sper sa nu supar adminii, sau sa creada ca le pun la discutie deciziile luate sau autoritatea, ci vreau sa fiu mai bine informat.

Toate bune!!!

• Oras:***
Postat

Iti explic eu... Sa nu zici nasoale de Salam si de manele... Sa nu faci vreo prostie in perioada aia naspa (ciclu) ca imediat te baneaza sefa. Cum cine? Pisicutsa . Eu cred ca este o EA.Baieti, am fost indusi in eroare atata timp... Nu are coaie ;) ( acum se stie ca nu toata lumea e obligatoriu sa aiba). Si fix o data pe luna se supara rau di tot si baneaza tot.

Io nu vreau sa supar pe nimeni, luati-l ca pe un pamflet. Doar pe Bronx l as supara daca as putea ;)

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Iti explic eu... Sa nu zici nasoale de Salam si de manele... Sa nu faci vreo prostie in perioada aia naspa (ciclu) ca imediat te baneaza sefa. Cum cine? Pisicutsa . Eu cred ca este o EA.Baieti, am fost indusi in eroare atata timp... Nu are coaie ;) ( acum se stie ca nu toata lumea e obligatoriu sa aiba). Si fix o data pe luna se supara rau di tot si baneaza tot.

Io nu vreau sa supar pe nimeni, luati-l ca pe un pamflet. Doar pe Bronx l as supara daca as putea ;)

http://www.youtube.com/watch?v=LS_18awNr6s

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Fratilor m-ati omorit cu "ale manele", sa`nteleg ca fratii banatzi nu-l aveau la inima pe maistrul Salam ci gemeau pe ritmurile lui gutza si drept pedeapsa au fost exclusi din comunitate ??? :no2

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Personal, asta am inteles si eu :)

Postat

Mie-mi place mai mult Guta decat Salam :slap2 Dar cel mai mult imi plac carnatii de Plescoi :rax2

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Ca in fiecare topic nou,se pleaca de la un subiect si se ajunge mereu la salam cu gust de plescoi.

Postat

Banarile lui Nellu76 si Max au fost facute pe baza unei interpretari dupa ureche a regulamentului. Prima data au fost banati temporar pe o inventie de puncte de reputatie acordate pe off topic- lucru nespecificat in regulament. Apoi, pentru ca au indraznit sa conteste pedeapsa, au fost banati permanent. Nu a contat contributia importanta pe forum, notorietatea, nimic. 

In concluzie, conform regulamentului nescris si nestiut de nimeni, in afara de Pisicuts, NU este permisa acordarea de puncte de reputatie la postarile off topic.

Probabil si alte reguli vor aparea/vor fi inventate pe parcurs si le vom simti pe pielea noastra a membrilor. 

Postat

Bachus, gresit! Aproape ca ai zis ca Pisicuts este un dictator....Nu, nu este. Daca totusi nu este o EA, atunci este un BAZAT. Adica face ce vrea el si mai ales cei place cel mai mult... Sta toata ziua in fund si asculta manele si nu-i pasa de nimeni. Nici macar de faptul ca sta pe propriile-i oua. Asta se cheama un bazat :)

• Administrator
Postat

ofticosule tu esti sofisticatu?

e motanu euflo

:pepsi

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:bora bora
Postat

ofticosule tu esti sofisticatu?

300% dupa modul de a posta :laugh2

mai nea astia....dati-va cu parerea  in corcodushele mele in cunostinta de cauza :laugh2

un apostrof=flo.

doua apostrofuri=sofisticat. :)

RESPECTE SI APRECIERI MAXIME! :bow  :beex2

Postat

Lipsea Jokerul... de alftel extrem de important.

Paishpe din carti,revin cand `oi avea chef de tine....acum imi esti total indiferent :laugh2

De nervi,fa-ti o laba....dar sa fie cu strigaturi :laugh2

P.S  pisicule,iti fu nene dor de mine??? :laugh2

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Mai batrane, nu te mai sufoca, eu cu tine nu ma cert (o fac numai cu prietenii) lasa garda jos.

Postat

Mai batrane, nu te mai sufoca, eu cu tine nu ma cert (o fac numai cu prietenii) lasa garda jos.

te-as pune la ignor dar ma obosesc degeaba.....ca acu` imi iau ban :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Sofi,nu stiu daca pisicului i-a fost dor de tine,dar mie mi-a fost;-) si mi-e dor si de nellu si de toti.

Eu am venit si fratili meu Sofi a fost banat!!!asta da treaba :dodgy:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...