Sari la conținut

0786618474 Calea Calarasilor reala 100% relaxare totala

Postări Recomandate

Postat

Calea Calarasilor reala 100% relaxare totala

Buna eu sunt Maya am 21 ani si sunt o blonda dornica de a te satisface complet cu cel mai bun masaj de relaxare intr-un cadru intim si placut, poze 100 %reale pentru detali contacteaza-ma.

post-2-0-05939900-1576541417_thumb.jpg

post-2-0-35900900-1576541421_thumb.jpg

post-2-0-71555500-1576541425_thumb.jpg

post-2-0-91136500-1576541429_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Pai în poze apare o roșcată..ea în anunț zice ca i blonda!!

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
Postat

E clar... analfabeti functionali - poze 100 %reale  :laugh2

Postat

Descrierea a pastrat o de la ex ul anunt.....inainte era blonda....acum cacaniu!!! O tarfa proasta cu un manager lesinat de foame. Ma abtin sa ajung pe la ei!!!
Postat

am fost eu la duduia. este pe calea calarasi langa benzinarie. am sunt si a raspuns una cu o voce misto,am facut programare pt o finalizare. am ajuns in locatie imi deschide usa o tipa inalta pe la 1.70m ,corp subtire , sani frumosi si fața draguta si imi spune buna. ma pofteste in camera ii spun sa imi faca un oral fara caciula iar ea spune da,pune mana pe pula si incepe sa-mi faca laba 1min, i-am spus sa imi suga pula ea zice da si imi pune prezervativul si o ii spun ia am zis fara prezervati ,ea zice da si tot il pune in continuare. m-am enervat si i.am spus ce dracu nu intelegi sa sugi fara ,ea decolo da si suge cu prezervativul. m.am ridicat si am plecat. concluzia e ca fata este handicapata si nu stie sa vb ,iar tipa care raspunde sta in bucatarie si vb la tel.

locatie 10

fata - e handicapata saraca...nu stie sa o suga .

Postat

Nu are 1.70 decat pe tocurile alea de 15 cm.

Si mie mi s-a parut tampitica cand am fost prima data la ea, dar am impresia ca este foarte versata si doar face pe proasta cand nu-i convine ceva.

Mie mi-a supt-o si chiar foarte misto chiar, dar ii spuneam eu pas cu pas cum sa o faca: bag-o in gura, da cu limba si pe bilute, acum linge-o de jur imprejur, acum bag-o in gura pana la capat, nu te misca pana nu curge si ultima picatura, etc. Dar eu sunt un tip rabdator... :innocent

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...