mascaltone Reputație: 4 Postat August 7, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 7, 2013 salut cine ami poate recomanda ceva an iasi sa anchiriez pentru cateva ore maxim 8 ore va multumesc si astept raspuns
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Postat August 7, 2013 salutare mascaltone. daca ai specifica ce anume cauti sa inchiriezi , poate vreun confrate te va putea ajuta. asa..............cam greu. aaaaa inca ceva ............la inceputul cuvantului se scrie cu i din i si nu cu i din a.
mascaltone Reputație: 4 Postat August 7, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Autor Postat August 7, 2013 salut trebuie sa astept pe cineva care vine an afara si trebuie sa stau vrio 5 ore si caut sa stau orele astea cazat la ceva hotel pensiune ceva dar sa fie mai aproape cemi recomandati si mersi de atentie scriu de pe telefon
lexy2305 Reputație: 608 Postat August 7, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 7, 2013 Aproape de ce? Scrisul de pe telefon nu e un motiv sa nu scrii corect gramatical.
coldfusion Reputație: 4335 Postat August 8, 2013 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat August 8, 2013 salut trebuie sa astept pe cineva care vine an afara si trebuie sa stau vrio 5 ore si caut sa stau orele astea cazat la ceva hotel pensiune ceva dar sa fie mai aproape cemi recomandati si mersi de atentie scriu de pe telefon Da nu mai bine dadeai un search pe celebrul Google cu pensiuni din Iasi ? Ce rost are sa intrebi aici ? Crezi ca noi suntem "Pagini Aurii'? Si sa stii ca ti-as fi recomandat o pensiune dar nu pot pentru ca in primul rand ma apuca plansul cand vad cum scrii si in al doilea...chiar daca scrii de pe telefon, scrie corect....aaaa....ai chiulit la lectiile de limba romana? Nu-i problema mea...
gaby26 Reputație: 9 Postat August 8, 2013 Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Oras:in mintea multora...pe buzele multora...in inima multora... Postat August 8, 2013 La asa scris nici google nu ii poate da un raspuns ))
mascaltone Reputație: 4 Postat August 8, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Autor Postat August 8, 2013 Referitor la mesajele de mai sus si la impresiile pe care le aveti pe voi ca multi din voi suinteti niste retardati care nu faceti nimic anafara sa stati pe net si sa radeti de ce fac unii cu ce va deranjeaza cum am scris eu? Vreau un raspuns si nu ma intereseaza parerea altora despre cum am scris daca nu va place cum am scris si va credeti asa destepti de ce mai stai pe un altfel de site?
gelu01 Reputație: 45 Postat August 8, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 8, 2013 Referitor la mesajele de mai sus si la impresiile pe care le aveti pe voi ca multi din voi suinteti niste retardati care nu faceti nimic anafara sa stati pe net si sa radeti de ce fac unii cu ce va deranjeaza cum am scris eu? Vreau un raspuns si nu ma intereseaza parerea altora despre cum am scris daca nu va place cum am scris si va credeti asa destepti de ce mai stai pe un altfel de site? imbinam placutul cu fututul
nailui_z Reputație: 11 Postat August 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2013 ce tzaran sportiv......probabil cauta ceva foarte ieftin sa aiba si el unde sa fu7a o terminata care s-ar fu7e cu el
Administrator pisicuts Reputație: 114441 Postat August 8, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 8, 2013 ce tzaran sportiv......probabil cauta ceva foarte ieftin sa aiba si el unde sa fu7a o terminata care s-ar fu7e cu el sa ramanem on-topic
coldfusion Reputație: 4335 Postat August 9, 2013 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat August 9, 2013 Referitor la mesajele de mai sus si la impresiile pe care le aveti pe voi ca multi din voi suinteti niste retardati care nu faceti nimic anafara sa stati pe net si sa radeti de ce fac unii cu ce va deranjeaza cum am scris eu? Vreau un raspuns si nu ma intereseaza parerea altora despre cum am scris daca nu va place cum am scris si va credeti asa destepti de ce mai stai pe un altfel de site?Te rugam sa nu jignesti lumea si, inca o data, invata sa scrii romaneste. Noi intram pe acest site dintr-un cu totul si cu totul alt motiv fata de tine. La asa scris si logica in exprimare nu ne-am putut abtine sa nu radem ))
costin30 Reputație: 132 Postat August 9, 2013 Oras:acolo unde NU esti tu !!! Oras:acolo unde NU esti tu !!! Postat August 9, 2013 Referitor la mesajele de mai sus si la impresiile pe care le aveti pe voi ca multi din voi suinteti niste retardati care nu faceti nimic anafara sa stati pe net si sa radeti de ce fac unii cu ce va deranjeaza cum am scris eu? Vreau un raspuns si nu ma intereseaza parerea altora despre cum am scris daca nu va place cum am scris si va credeti asa destepti de ce mai stai pe un altfel de site?Vrei un raspuns dar nu te intereseaza parerea altora??? Frate stai foarte prost cu sintactica si cu semantica!!!!!!!!!!!!!1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum