daniel1989da Reputație: -5 Postat Decembrie 9, 2019 Postat Decembrie 9, 2019 Bună colegi! Mâine după-masă trec și eu prin Cluj și aș avea nevoie de ceva recomandări daca mă ajutați!
florin46 Reputație: 1088 Postat Decembrie 9, 2019 Oras:Plimbaret prin NV Oras:Plimbaret prin NV Postat Decembrie 9, 2019 Bună colegi! Mâine după-masă trec și eu prin Cluj și aș avea nevoie de ceva recomandări daca mă ajutați!Buna,Daca nu vrei ca sa fii luat la misto si sa primesti recomandari de mancare, targuri de Craciun, magazine de haine, etc. atunci fii mai explicit cu cerintele ( inclusiv sa precizezi preferintele ;) - ce mie imi place s-ar putea ca dumitale sa nu-ti fie pe plac ) Sanatate 3
Vizitator mperfomance Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2019 Postat Decembrie 9, 2019 Buna,Daca nu vrei ca sa fii luat la misto si sa primesti recomandari de mancare, targuri de Craciun, magazine de haine, etc. atunci fii mai explicit cu cerintele ( inclusiv sa precizezi preferintele ;) - ce mie imi place s-ar putea ca dumitale sa nu-ti fie pe plac ) SanatateRespecte colegu, un răspuns de nota 10* din punctul meu de vedere .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum