johnqwer Reputație: 716 Postat August 16, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2024 Hello! Mai lucrezi? Am incercat sa iau legatura cu tine.....🤗
LiaaMasaj Reputație: 26 Postat August 23, 2024 Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Postat August 23, 2024 On 8/16/2024 at 8:32 AM, johnqwer said: Hello! Mai lucrezi? Am incercat sa iau legatura cu tine.....🤗 Dragi perverși, mă mai găsiți duminică, luni și marti 27 august. 1 1 5
johnqwer Reputație: 716 Postat August 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2024 Acum 15 ore, LiaaMasaj a spus: Dragi perverși, mă mai găsiți duminică, luni și marti 27 august. Hello! As inclina sa cred ca esti mai perversa decat multi dintre noi....🤗
gicacontra2012 Reputație: 4411 Postat August 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2024 Din ce vad în poze, are Lia niște forme absolut superbe și as fi mers sa o vad de aproape, doar ca am cam trecut de vârsta, când ma mulțumeam doar cu un masaj. 🙂
LiaaMasaj Reputație: 26 Postat August 25, 2024 Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Postat August 25, 2024 On 8/24/2024 at 7:42 AM, johnqwer said: Hello! As inclina sa cred ca esti mai perversa decat multi dintre noi....🤗 Îți mulțumesc pentru compliment😋! Caut să explorez acea perversiunea care udă fără să dezbrace, incită fără să fie vulgară, acea perversiune care nu se manifestă prin cantitate (3 puli intr o pizda alaturi de alte 2 care sunt frecate :-))) ) un soi de catharsis pentru traumele umane, vindecare prin expunerea la paradoxal. 1
johnqwer Reputație: 716 Postat August 26, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2024 Acum 17 ore, LiaaMasaj a spus: Îți mulțumesc pentru compliment😋! Caut să explorez acea perversiunea care udă fără să dezbrace, incită fără să fie vulgară, acea perversiune care nu se manifestă prin cantitate (3 puli intr o pizda alaturi de alte 2 care sunt frecate :-))) ) un soi de catharsis pentru traumele umane, vindecare prin expunerea la paradoxal. Daca si fi de gasit si in cursul ssptamanii am elucida misterul....vedem reusesti sau ....macar putem incerca🤗
LiaaMasaj Reputație: 26 Postat August 26, 2024 Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Postat August 26, 2024 4 hours ago, johnqwer said: Daca si fi de gasit si in cursul ssptamanii am elucida misterul....vedem reusesti sau ....macar putem incerca🤗 Mă găsești mâine, musai sa faci programarea de astăzi
Conacu Reputație: 27 Postat August 27, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2024 Salutare! Pe tipa asta atata de neserioasa o recomandati voi? De doua ori mi-a confirmat ora si tot de atatea ori a anulat pe motiv ca este''rezervat''. Cum este rezervat daca mi-ai rezervat mie deja ora? Dupa ce imi strica ziua si tot programul, scrie ca ''pot face o exceptie pentru maine'' :))))) Pai ea imi face mie excepti? In fine, prosteala pe fata la cote animalice :))) 1 1
gicacontra2012 Reputație: 4411 Postat August 27, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2024 Colegu Conacu, cel mai probabil au prioritare cei pe care ii cunoaște și dacă vrea un cunoscut o programare în ora ta îți anulează ție programarea, ghinion. 🙂
Haiavatha Reputație: 4 Postat August 27, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2024 12 hours ago, Conacu said: Salutare! Pe tipa asta atata de neserioasa o recomandati voi? De doua ori mi-a confirmat ora si tot de atatea ori a anulat pe motiv ca este''rezervat''. Cum este rezervat daca mi-ai rezervat mie deja ora? Dupa ce imi strica ziua si tot programul, scrie ca ''pot face o exceptie pentru maine'' :))))) Pai ea imi face mie excepti? In fine, prosteala pe fata la cote animalice :))) Confirm, trei programari mi-a anulat, din care una facuta cu 5 zile inainte. Nu mi se pare ok, de ce m-as mai duce la cineva atat de neserios? Am mai fost la ea in trecut, serviciile sunt ok, dar nu intr-atat incat sa-si bata joc de mine. Probabil e full la programari si isi permite. Asta e...next! 1
cezariulius Reputație: 154 Postat Septembrie 6, 2024 Postat Septembrie 6, 2024 A reusit cineva sa si faca programare la Liape weekend ca am vazut ca si-a scris la profilul de whatsupp ca e dar wu nu am reusit sa ma programez?
cezariulius Reputație: 154 Postat Aprilie 9 Postat Aprilie 9 Pentru cei carora le era dor!! A revenit Lia si este la fel de incantatoare!! Si cum ea tot vine si pleaca. ma bucur ca am reusit sa-i fac o vizita si sa constat ca a ramas la fel de minunata cum o stiam. Nu cred ca ma adresez unor necunoscatori, asa incat nu are rost sa detaliez. Pentru mine Lia este una dintre cele mai bune maseuze pe care le am intalnit in cele cateva sute de masaje( cred eu ca peste 500) la care am fost. Ma bucur ca am revazut-o si m-am bucurat de compania ei si sper sa mai ajung pana la Paste pe la ea. Locatia este aceeasi, ea da culoare acelui loc, nu degeaba este o artista atat la propriu cat si la figurat. Eu ii doresc sa vina cat mai des si sa reusim sa ne intersectam pentru cateva clipe. 2
amedeo13 Reputație: 1134 Postat Sâmbătă la 12:11 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Sâmbătă la 12:11 M-am reintalnit cu CEA MAI BUNA MASEOZA din Bucuresti. Ramane totul la superlativ. Pacat ca apare/dispare din peisaj....altfel merita o vizita pe saptamana....Recomand cu drag sa o vizitati cat mai este ....am avut parte si de artificii-SQUIRT !!!!😍🥰I-am dat sa bea apa de fantana pentru asta.....🤭Multumesc Lia 2
siro1652 Reputație: 68 Postat Luni la 05:48 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Luni la 05:48 On 4/12/2025 at 3:11 PM, amedeo13 said: M-am reintalnit cu CEA MAI BUNA MASEOZA din Bucuresti. Ramane totul la superlativ. Pacat ca apare/dispare din peisaj....altfel merita o vizita pe saptamana....Recomand cu drag sa o vizitati cat mai este ....am avut parte si de artificii-SQUIRT !!!!😍🥰I-am dat sa bea apa de fantana pentru asta.....🤭Multumesc Lia Salut, tot numarul din titlu?
amedeo13 Reputație: 1134 Postat Luni la 08:08 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Luni la 08:08 Acum 2 ore, siro1652 a spus: Salut, tot numarul din titlu? Salut.Da
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum