johnqwer Reputație: 581 Postat August 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 16 Hello! Mai lucrezi? Am incercat sa iau legatura cu tine.....🤗 Link spre comentariu
LiaaMasaj Reputație: 25 Postat August 23 Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 23 On 8/16/2024 at 8:32 AM, johnqwer said: Hello! Mai lucrezi? Am incercat sa iau legatura cu tine.....🤗 Dragi perverși, mă mai găsiți duminică, luni și marti 27 august. 1 5 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 581 Postat August 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24 Acum 15 ore, LiaaMasaj a spus: Dragi perverși, mă mai găsiți duminică, luni și marti 27 august. Hello! As inclina sa cred ca esti mai perversa decat multi dintre noi....🤗 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4300 Postat August 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24 Din ce vad în poze, are Lia niște forme absolut superbe și as fi mers sa o vad de aproape, doar ca am cam trecut de vârsta, când ma mulțumeam doar cu un masaj. 🙂 Link spre comentariu
LiaaMasaj Reputație: 25 Postat August 25 Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 25 On 8/24/2024 at 7:42 AM, johnqwer said: Hello! As inclina sa cred ca esti mai perversa decat multi dintre noi....🤗 Îți mulțumesc pentru compliment😋! Caut să explorez acea perversiunea care udă fără să dezbrace, incită fără să fie vulgară, acea perversiune care nu se manifestă prin cantitate (3 puli intr o pizda alaturi de alte 2 care sunt frecate :-))) ) un soi de catharsis pentru traumele umane, vindecare prin expunerea la paradoxal. 1 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 581 Postat August 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26 Acum 17 ore, LiaaMasaj a spus: Îți mulțumesc pentru compliment😋! Caut să explorez acea perversiunea care udă fără să dezbrace, incită fără să fie vulgară, acea perversiune care nu se manifestă prin cantitate (3 puli intr o pizda alaturi de alte 2 care sunt frecate :-))) ) un soi de catharsis pentru traumele umane, vindecare prin expunerea la paradoxal. Daca si fi de gasit si in cursul ssptamanii am elucida misterul....vedem reusesti sau ....macar putem incerca🤗 Link spre comentariu
LiaaMasaj Reputație: 25 Postat August 26 Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Telefon: 0763333621 Oras:București Disponibila Partajează Postat August 26 4 hours ago, johnqwer said: Daca si fi de gasit si in cursul ssptamanii am elucida misterul....vedem reusesti sau ....macar putem incerca🤗 Mă găsești mâine, musai sa faci programarea de astăzi Link spre comentariu
Conacu Reputație: 18 Postat August 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 27 Salutare! Pe tipa asta atata de neserioasa o recomandati voi? De doua ori mi-a confirmat ora si tot de atatea ori a anulat pe motiv ca este''rezervat''. Cum este rezervat daca mi-ai rezervat mie deja ora? Dupa ce imi strica ziua si tot programul, scrie ca ''pot face o exceptie pentru maine'' :))))) Pai ea imi face mie excepti? In fine, prosteala pe fata la cote animalice :))) 1 1 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4300 Postat August 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 27 Colegu Conacu, cel mai probabil au prioritare cei pe care ii cunoaște și dacă vrea un cunoscut o programare în ora ta îți anulează ție programarea, ghinion. 🙂 Link spre comentariu
Haiavatha Reputație: 0 Postat August 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 27 12 hours ago, Conacu said: Salutare! Pe tipa asta atata de neserioasa o recomandati voi? De doua ori mi-a confirmat ora si tot de atatea ori a anulat pe motiv ca este''rezervat''. Cum este rezervat daca mi-ai rezervat mie deja ora? Dupa ce imi strica ziua si tot programul, scrie ca ''pot face o exceptie pentru maine'' :))))) Pai ea imi face mie excepti? In fine, prosteala pe fata la cote animalice :))) Confirm, trei programari mi-a anulat, din care una facuta cu 5 zile inainte. Nu mi se pare ok, de ce m-as mai duce la cineva atat de neserios? Am mai fost la ea in trecut, serviciile sunt ok, dar nu intr-atat incat sa-si bata joc de mine. Probabil e full la programari si isi permite. Asta e...next! 1 Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 144 Postat Septembrie 6 Partajează Postat Septembrie 6 A reusit cineva sa si faca programare la Liape weekend ca am vazut ca si-a scris la profilul de whatsupp ca e dar wu nu am reusit sa ma programez? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum