ella_26 Reputație: 359 Postat August 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:earth Telefon: [email protected] Oras:earth Postat August 9, 2013 Am o rugaminte...de fapt doua: 1. Spune-ti de la telefon daca vreti sa stati o jum de ora ( asta in cazul in care va faceti programare cu cateva ore inainte). 2. Va rog frumos sa fiti putin mai discreti in momentul in care ajungeti la scara....gasiti alta intrebare in momentul in care nu intelegeti nr de interfon( nr de apartament si etaj) . Este vara si toata lumea sta cu geamurile deschise...si daca se repeta mereu nr de interfon, o sa ajungem sa avem probleme si chiar sa ne pierdem locatiile. Noi avem zi de zi aceste probleme. Va multumesc si un week-end placut pt toti! Pupici!
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Postat August 9, 2013 Am o rugaminte...de fapt doua: 1. Spune-ti de la telefon daca vreti sa stati o jum de ora ( asta in cazul in care va faceti programare cu cateva ore inainte). 2. Va rog frumos sa fiti putin mai discreti in momentul in care ajungeti la scara....gasiti alta intrebare in momentul in care nu intelegeti nr de interfon( nr de apartament si etaj) . Este vara si toata lumea sta cu geamurile deschise...si daca se repeta mereu nr de interfon, o sa ajungem sa avem probleme si chiar sa ne pierdem locatiile. Noi avem zi de zi aceste probleme. Va multumesc si un week-end placut pt toti! Pupici! cred ca cel mai simplu se poate rezolva aceasta problema prin indicarea nr-lui de apartament prin telefon inainte de a se ajunge la scara. in acest mod clientul cand ajunge la scara suna direct
ella_26 Reputație: 359 Postat August 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:earth Telefon: [email protected] Oras:earth Autor Postat August 9, 2013 Crede-ma ca le zic....dar parca vorbim cateodata cu peretii....Si ei chiar inteleg nr....dar le mai repeta...de ce? nu stiu
maxxx80' Reputație: 221 Postat August 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Postat August 9, 2013 beats me
beverlihils Reputație: 185 Postat August 26, 2013 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat August 26, 2013 Se zice ca noaptea este un sfetnic bun...e,acum ce sa zic nu am asteptat seara pentru a lua aceasta hotarare,insa consider ca-i momentul sa multumesc pentru perioada petrecuta alaturi de Voi(fete si holtei) si ROG un moderator sa ma stearga, considerand incheiata activitatea mea in aceasta postura...o seara frumoasa si experiente cat mai placute!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum