Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2016 Postat Octombrie 18, 2016 Altule, nu mai sunt, dar am o presimtire ca o sa revin la ea. La culoare ... Sper ca presimtirea ... sa se adevereasca. (Si)Cea cu culoarea.
preacinstitul Reputație: 37 Postat Octombrie 22, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 22, 2016 Am vizitat-o azi pe domnisoara Lara. Nu am vrut sa scriu aici nimic, dar nu ma pot abtine.Nu fac o recenzie "regulamentara", ci dau doar o medie, in loc de nota : 9,5 (pentru ca 10 nu exista).Multumesc, Lara. 4
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2016 Postat Octombrie 25, 2016 Cu drag, cinstitule Numai acum am vazut ca ai scris
preacinstitul Reputație: 37 Postat Octombrie 25, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 25, 2016 Cu drag, cinstitule Numai acum am vazut ca ai scris
jackjohny Reputație: 14 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 7, 2016 Pune te rog o poza cu pasarica ta.mersi :-*
mc agent Reputație: 21 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:intre cer si pamant Oras:intre cer si pamant Postat Noiembrie 7, 2016 Fost si eu la Dra. Locatie Ok programare respectata. dragutza la fata, tinerica Atitudine ok, nu se grabeste.. GFE 8. imi place fata asta locatia ii super ok arata si are o igiena bunate pup 3
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Te pup si eu Pune te rog o poza cu pasarica ta.mersi :-*Asta nu se va intampla
jackjohny Reputație: 14 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 9, 2016 De ce draga?
Vizitator Timydul Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Colegul mcagent,locatia Larei e tot acolo in.marasti,intr-un bloc,la subsol,demiso?mersi
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Poti sa ma intrebi si pe mine, chiar daca esti timid. Din spusele tale banui, ca ne-am cunoscut deja, destul de profund chiar Da, tot aici sunt Jack, pentru ca-mi place misterul si vreau sa las ceva de descoperit pe cand ajungi la mine 1
Vizitator Timydul Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Lara,sincer nu imi place locatia,mai precis zona aceea unde este..De aceea am intrebat,nu vreau sa supar pe nimeni..
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Nu se supara nimeni. Nu stiu care poate fi problema cu zona, dar daca nu-ti place, nu-ti place. Nu te poti caca in gusturile omului, asa-i?
Vizitator Timydul Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2016 Postat Noiembrie 9, 2016 Da,ai mare dreptate :-)
Vizitator Zsolty Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2016 Postat Noiembrie 10, 2016 Buna,Lara!Sigur iti mai amintesti ca am fost la tine odata,cand aveai locatia pe c.turzii..Tot am incercat sa iti scriu pe mess,prin sms,dar nici un raspuns..Putem vorbi?mersi
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2016 Postat Noiembrie 12, 2016 Buna, Zsolty!Da, imi amintesc intalnirea cu tine, care a avut loc in urma cu 2 ani. Ai primit raspunsuri atat pe mess, cat si prin mesaje timp de peste un an, dar alta intalnire nu am mai avut. Acum nu mai am messenger si nici chef sa raspund la mesaje inutile, asa ca, daca te hotarasti sa ma vizitezi si iti aduni curajul sa o si faci efectiv, stii numarul, suni si daca sunt libera ne vedem. Daca nu, patasti si mai incerci odata Te-am tzucat 3
jackjohny Reputație: 14 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 21, 2016 Lucrezi azi draga?
tuningdick Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Daca nu a raspuns inseamna ca e ocupata
base82 Reputație: 1 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 30, 2016 Sal.tot sun si nimic..
base82 Reputație: 1 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 30, 2016 57 la sfârșit de nr,😊
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Adica ai sunat de doua ori. Wow!Am fost ocupata, imi pare rau. Adica nu-mi pare, ca e de bine, dar asa se zice, no 3
base82 Reputație: 1 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 2, 2016 "No bine"😆...scuze de deranj ...deși as vrea sa te mai deranjez..dar nu mai am curaj
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2016 Postat Decembrie 2, 2016 Oh, lasa pitiponcelile astea, te rog! Nu ai deranjat, doar nu am putut sa raspund. Daca doresti sa ma intalnesti stii cum ma gasesti. Daca suni si nu raspund, inseamna ca sunt ocupata. Pana la urma asta e ideea in convorbirile telefonice: sa se transforme in intalniri. Daca vrei, suni mai tarziu, pana la urma tot ma prinzi. Daca nu mai vrei sa ma intalnesti, retine totusi aceleasi lucruri si pentru celelalte fete, pe care le suni. Toate lucram, deci s-ar putea sa suni si sa prinzi moment in care fata respctiva e ocupata. Recomand sa mai incerci si alta data in loc sa te apuci sa te plangi pe forum. Te-am tzucat! In frunte, ca pe portofel n-am apucat. Inca:D 5
jrs Reputație: 452 Postat Decembrie 3, 2016 Oras:cj Oras:cj Postat Decembrie 3, 2016 @base82 - preferi o fata care raspunde la telefon in timpul intalnirii ? imi pare rau dar Lara nu e genul acesta; asta am si apreciat la ea ca avea telefonul inchis si nu a stat cu ochii in ceas; o fi avend ele metode de contorizare a timpului, dar eu nu o stiu.
base82 Reputație: 1 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 4, 2016 @jrs -apreciez acest gen de atitudine. Face mult mai mult comportamentul decât aspectul si știu asta din proprie experienta...am pățit odată în București cu o domnișoară care a avut un comportament demn de traseista de pe Cl turzii din Cluj. O respect pe lara ...pt profesionalismul ei(după recenziile de aici).
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2017 Postat Ianuarie 31, 2017 Khm. Khm. Poziiiicii 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum