Sari la conținut

Lara 0741558286

Vizitator crazy lara

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Altule, nu mai sunt, dar am o presimtire ca o sa revin la ea. La culoare ;)

...

Sper ca presimtirea ... sa se adevereasca. (Si)Cea cu culoarea.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Am vizitat-o azi pe domnisoara Lara. Nu am vrut sa scriu aici nimic, dar nu ma pot abtine.

Nu fac o recenzie "regulamentara", ci dau doar o medie, in loc de nota : 9,5 (pentru ca 10 nu exista).

Multumesc, Lara.

• Like 4
Vizitator crazy lara
Postat

Cu drag, cinstitule :*

Numai acum am vazut ca ai scris :girly

• Oras:intre cer si pamant
  • Oras:intre cer si pamant
Postat

Fost si eu la Dra. Locatie Ok programare respectata. 
dragutza la fata, tinerica  Atitudine ok,

nu se grabeste.. GFE 8. 

imi place fata asta 
locatia ii super ok 
 arata si are o igiena buna
te pup 

• Like 3
Vizitator crazy lara
Postat

Te pup si eu :*

Pune te rog o poza cu pasarica ta.mersi :-*

Asta nu se va intampla :) :*

Vizitator Timydul
Postat

Colegul mcagent,locatia Larei e tot acolo in.marasti,intr-un bloc,la subsol,demiso?mersi

Vizitator crazy lara
Postat

Poti sa ma intrebi si pe mine, chiar daca esti timid. Din spusele tale banui, ca ne-am cunoscut deja, destul de profund chiar :D Da, tot aici sunt ;) :*

Jack, pentru ca-mi place misterul si vreau sa las ceva de descoperit pe cand ajungi la mine :girly

• Like 1
Vizitator Timydul
Postat

Lara,sincer nu imi place locatia,mai precis zona aceea unde este..De aceea am intrebat,nu vreau sa supar pe nimeni..

Vizitator crazy lara
Postat

Nu se supara nimeni. Nu stiu care poate fi problema cu zona, dar daca nu-ti place, nu-ti place. Nu te poti caca in gusturile omului, asa-i? :)

Vizitator Timydul
Postat

Da,ai mare dreptate :-)

Vizitator Zsolty
Postat

Buna,Lara!Sigur iti mai amintesti ca am fost la tine odata,cand aveai locatia pe c.turzii..Tot am incercat sa iti scriu pe mess,prin sms,dar nici un raspuns..Putem vorbi?mersi

Vizitator crazy lara
Postat

Buna, Zsolty!

Da, imi amintesc intalnirea cu tine, care a avut loc in urma cu 2 ani. Ai primit raspunsuri atat pe mess, cat si prin mesaje timp de peste un an, dar alta intalnire nu am mai avut. Acum nu mai am messenger si nici chef sa raspund la mesaje inutile, asa ca, daca te hotarasti sa ma vizitezi si iti aduni curajul sa o si faci efectiv, stii numarul, suni si daca sunt libera ne vedem. Daca nu, patasti si mai incerci odata ;) Te-am tzucat :*

• Like 3
Vizitator crazy lara
Postat

Adica ai sunat de doua ori. Wow!

Am fost ocupata, imi pare rau. Adica nu-mi pare, ca e de bine, dar asa se zice, no :*

• Like 3
  • Oras:cluj
Postat

"No bine"😆...scuze de deranj ...deși as vrea sa te mai deranjez..dar nu mai am curaj

Vizitator crazy lara
Postat

Oh, lasa pitiponcelile astea, te rog! Nu ai deranjat, doar nu am putut sa raspund. Daca doresti sa ma intalnesti stii cum ma gasesti. Daca suni si nu raspund, inseamna ca sunt ocupata. Pana la urma asta e ideea in convorbirile telefonice: sa se transforme in intalniri. Daca vrei, suni mai tarziu, pana la urma tot ma prinzi.

Daca nu mai vrei sa ma intalnesti, retine totusi aceleasi lucruri si pentru celelalte fete, pe care le suni. Toate lucram, deci s-ar putea sa suni si sa prinzi moment in care fata respctiva e ocupata. Recomand sa mai incerci si alta data in loc sa te apuci sa te plangi pe forum. Te-am tzucat! In frunte, ca pe portofel n-am apucat. Inca:D

• Like 5
  • Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

@base82 - preferi o fata care raspunde la telefon in timpul intalnirii ? imi pare rau dar Lara nu e genul acesta; asta am si apreciat la ea ca avea telefonul inchis si nu a stat cu ochii in ceas; o fi avend ele metode de contorizare a timpului, dar eu nu o stiu.

Postat

@jrs -apreciez acest gen de atitudine. Face mult mai mult comportamentul decât aspectul si știu asta din proprie experienta...am pățit odată în București cu o domnișoară care a avut un comportament demn de traseista de pe Cl turzii din Cluj. O respect pe lara ...pt profesionalismul ei(după recenziile de aici).

Vizitator crazy lara
Postat

Khm. Khm. Poziiiicii :girly

post-62847-0-26669400-1485865734_thumb.jpg

post-62847-0-79986900-1485865751_thumb.jpg

post-62847-0-38911500-1485865770_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...