Jump to content

ciucurel

Platinum Member
 • Content Count

  6,236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-347

About ciucurel

 • Rank
  Platinum Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  cluj-napoca
 • Interests
  Fetele frumoase!

Recent Profile Visitors

14,827 profile views
 1. Draga Cleopatra nu ne scrii ce fete lucrează mâine? Nu suntem curioși dar am vrea sa știm. 😜😜😜 Multumesc!
 2. Bine ai venit Lili. Ai putea sa dai mai multe detalii? Ce servicii faci? Faci doar masaj sau și alte servicii? Eventual și niște tarife poți sa ne spui și eventual sa pui și niște poze. Mulțumim!
 3. Ei da. Nu se impune asa ceva. Ca sigur sunt mulți care nu o sa facă!
 4. Cleopatra ce fete sunt azi la salon? Sau încă nu se știe exact?
 5. Cea mai buna opțiune ar fii sa mergi la Cleo. Acolo găsești ce cauți. Masaj, masaj erotic și finalizare. Sunt fete faine acolo și sigur o sa fie bine. Toate cele bune și ciocane tari!!
 6. Corina draga dacă ești noua înțeleg. Dar când pui un anunț și acolo scri 36 aici spui ca ai 41 ne pui în ceață sincer. Nu este nimic rău în anunț și nici nu zic ca nu areti bine dar pune măcar aceiași vârstă. Cat mai stai în Cluj ca poate te vizitez sa te vad. O seara faină!
 7. Pe când mi-am desfăcut și eu o bere și o punga de alune nu mai este nici o acțiune pe aici! Deci cine pe cine ar fute? 🤣🤣🤣🤣🤣
 8. În anunț pe publi ai 36 aici ai 41.Pana la urma câți ani ai? Dar nu prea contează anii chiar asa mult dar duci lumea în eroare. Vezi măcar schimba ceva și pune și aici 36 sau dincolo pune 41 ca să fii credibilă! 😜😜
 9. Hmm. Nu trebuia sa te riști sa faci doua transferuri pentru ca dacă nu a primit primul transfer sigur nu o sa primească nici a 2-a.Si sincer după pozele de pe publi puteai sa îți dai seama ca nu merita. Dacă faci plângere la politie nu cred ca o sa rezolvi ceva și nici banii nu o să-i primești înapoi. Pentru chestii din alea cu show trebuie doar sa apelezi doar la cele care au ceva recenzii sau ceva. Te salut și grija data viitoare!
 10. Cleopatra vezi ca ai greșit ziua. Este marți mâine. Dar știm ca este programul de marți. O seara frumoasa!
 11. 🤣🤣🤣🤣🤣 No asta da treaba. Chiar am vrut sa o sun mâine pentru doua ore dar ma las păgubaș dacă o închiriezi tu toată ziua!
 12. Amândouă sunt ok. Daria este mai subțirica și Ada este un pic mai plinuță. Dar nu este grasuță este doar mai plinuță. Dar serviciile sunt foarte ok la amândouă!
 13. Salutare. Nu este chiar asa cum scrii colegu. M-am întâlnit cu câteva excorte care chiar nu sunt proaste sau de genu și au și școală. Sunt și între ele care au și școală. Nu trebuie catalogate toate la fel!
 14. Cum zice și colegu ExtraLuv în zona aia nu o sa găsești excorte. Mai demult era una sau un cuib pe strada unde sunt dezmembrări pe lombului dar nu mai activează nici aia și avea și servicii nașpa. Asa ca dacă vrei excorte mai aproape nu știu dacă mai sunt ceva în Grigorescu dar dacă nu în Manastur trebuie sa găsești ceva sigur. Sau dacă nu lângă Iulius acolo este plin de ele! Bafta și ciocane tari!
 15. Da asa este cum zice altu. Am fost și eu la tipa asta de vreo doua ori când avea locația viza-vi cu Big. Este chiar o tipa destul de ok și servicii bune. Bineînțeles că asta a fost de cel puțin un an jumate sau 2 ani. Într-adevăr dacă sa reîntors și eu sunt interesat sa o revizitez. Toate cele bune!
×
×
 • Create New...