Sari la conținut

KoxuDDB

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre KoxuDDB

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj Napoca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

KoxuDDB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Asa faci tu, gunoiule? Ziua boschetezi prin mihai viteazu si dupa dai dume in singuru loc unde ai curaj? Adica pe net? Pisam-as pe neamu tau de jegos. lasa ca anu asta te rezolva careva, esti prea prost nu de alta. jet
  2. Totusi slabut.. @Baddboykills suge coitele de placere, iti da el extra 50. Si apoi i le bati de ochii aia cretini ai te relaxezi
  3. Stiu boss. am fost la ea cand statea intre lacuri. Ii explicam la distrusu ala de unde stie el fete de genu. milogist infect, scrie pe topic la delia si o linge intre buci ca sa ii faca un oral cu 50 mai ieftin.
  4. Pe santier in germania ai cules replicile astea? Omule esti mai innapoiat ca strabunicii.. te dq de spart din zonele defavorizate alea pe unde iti duci traiu. Nici sa ma pis pe tine nu mai am chef.
  5. Probabil ti-ai frecat-o pe una ce seamana de ea. Altfel nu vezi tu live fete de genu 😂😂
  6. Fata nu o sa mai intre niciodata aici. Si bine face. A zis ca nu are ce vorbi cu badaranii ce polueaza orice topic. Se stiu ei, fac pe desteptii dar defapt is niste plictisiti si nu aduc nimic bun. succes in tot ce vei face, @Evelyn95
  7. Ia du-te de unde ai venit si ia cu tine toate grasele si batranele ca ni se rupe de voi.. aveti o clientela de batrani frustrati care numa in voi mai pot baga. fata asta e top pe cluj, a fost, ma rog. Am fost ultimul ei client, merge inapoi in Slatina si apoi un UK. cum te suge si te fute fata asta putine au facut-o in cluj. s-a ajuns la nivelul in care se baga in seama toate grasele in cluj, mai mergeti de unde ati venit ca vrem sa futem nu sa ne fie scarba. si toti care nu ati fost la fata doar ati comentat sunteti nici epave ale forumului, singurul loc in care aveti dreptul la o opinie fara sa luati capace.
  8. KoxuDDB

    Karla 0758395222

    Nu se putea abtine :))) n-ai fost ca nu era intrat somaju la data respectiva. Te dq de parazit. Parazitu forumurilor iti zic de acuma.
  9. Hai ca te bag direct in pizda matii ca esti prea prost. Esti o epava a societatii omule. Nu te mai chinui sa dai unlike la toate recenziile ca esti mai terminat ca sezonul de clementine. Jet.
  10. Nu te face, esti. N-ai alta activitate decat sa faci off topic aiurea pe orice topic. @Zeyaa ne vedem in weekend spor!
  11. Am fost in toamna. Tot pe AVV 110. Are un fizic beton, sani + fund, pacat ca abs totul e protejat. Gfe 0, nu face nici FK. Asa stie meserie, are experienta si clientela mare, zicea ca nu ii curioasa de forum ca si asa are clienti destui. Mai activeaza pe afara si prin targu mures, asa zicea parca. In concluzie, serviciile care le ofera is bune, pacat ca is prea putine. De vizitat pentru cei care nu au o problema cu oralul protejat. Spor.
  12. Te rog frumos sa nu mai postezi poza aia cu un tub de frisca pus pe pieptul tau. E absolut gretoasa poza si poate provoca neplaceri daca este vizualizata dupa o masa copioasa.
  13. @altu2 eu personal am scris 3 comentarii acum seara, la maxim 3 minute au fost sterse de dansa.
  14. Scuze din start pentru topic-ul asta. Chiar vreau sa apuce lumea sa vada. Este vorba de stimabila @larysa33. Sterge la secunda orice recenzie/comentariu. Acu 2 zile era o recenzie, ca a fost cineva si a simtit mirosuri grave si igiena precara. Comentariul a disparut imediat. Apoi a postat un coleg de job de-al meu, acelasi lucru, sters direct. Am revenit acum seara cu intrebarea, a sters vreo 3/4 postari. Sper ca asa sa puteti vedea unii din voi si @pisicuts: se pot vedea comentariile sterse? Ar merita stimabila un avertisment ca nu e la ea in vale sa faca mizerii dinastea. Scuze de off topic! Succese!
×
×
  • Creează nouă...