Sari la conținut

Evelyn95

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Evelyn95

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Cluj Napoca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Evelyn95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Multumesc frumos celor care au fost la mine si au plecati multumiti. Vreau sa anunt ca ultima mea zi de munca va fi luni, dupa aceea voi pleca acasa. Stiu ca unele persoane nu sunt incantate de programul meu, dar cum am mai precizat, sunt noua in domeniu si nu sunt obisnuita cu atata’agitatie’, mai rarut, vorba aia. Lucrez mai mult dimineata si e normal ca dupa-masa sa termin programul. Am uitat sa precizez ca am schimbat locatia pe strada Fabricii, nr 105( ma gasiti aici ). Programarile se fac pe whatzp sau prin mesaje( la telefon raspund mai greu din pricina faptului ca sunt ocupata ). Inca o data, va multumesc si va doresc o primavara frumosa ! Pupici.
  2. Imi pare rau, am fost nevoita sa schimb locatia. Fiind pe drum si mai avand mai putin de o ora,conducand aproape 500 km mi s-a spus ca s-a ocupat. Am gasit intr-un final alta, greu ce-i drept… o sa fiu disponibila de maine. Ma puteti contacta pe Whatzp pentru programari. Imi cer scuze inca o data pentru programarile avute si nu am putut sa le onorez din cauza locatiei. O zi buna.
  3. Imi pare rau, am fost nevoita sa schimb locatia. Fiind pe drum si mai avand mai putin de o ora,conducand aproape 500 km mi s-a spus ca s-a ocupat. Am gasit intr-un final alta, greu ce-i drept… o sa fiu disponibila de maine. Ma puteti contacta pe Whatzp pentru programari. Imi cer scuze inca o data pentru programarile avute si nu am putut sa le onorez din cauza locatiei. O zi buna.
  4. Buna dimineata. Cu toate ca am zis ca nu voi mai intra sau cel putin sa mai poatez ceva, la rugamintea unor clienti am decis sa intru si sa transmit cand o sa mai vin in Cluj. Cu ocazia asta, vreau sa va zic ca de maine(luni 28/02/2022) ,dupa ora 14.00,voi fi din nou la Cluj pentru o saptamana. Numarul de telefon este acelasi ((0720) 794 665) iar adresa tot aceeasi ( Strada Burebista, nr 8 ) vis-a-vis de gara. Chiar mi-a placut locatia si am decis sa mai revin o data. Pozele vor aparea de maine pe Publi24 cand voi activa anuntul ( Pot fi gasita cu numele de Evelyn, poze reale din locatie) Am decis sa mai rescriu inca o data serviciile mele , insotite de preturi : - sex normal protejat( mereu ) - sex oral protejat/neprotejat( depinde de igiena clientului ) - sarutari pe gurita si corp ( french kiss ) - 69 - diferite pozitii - masaj erotic/ de relaxare - diferite fantezii - dus cu clientul - cim ( 50 lei extra ) - uro pasiv ( 100 lei extra ) - uro activ ( 50 lei extra ) - dominare usoara ( 50 lei extra ) Preturile sunt : 100 -15 minute , 150-30 ( o finalizare ) minute ,300-o ora ( 2 finalizari ) Nu detin jucarii erotice. Nu accept sa fac sex normal neprotejat indiferent de suma oferita.Nu accept in stare de ebrietate sau cu bile. Ca si data trecuta, specific ca igiena conteaza foarte mult , de aceea detin prosoape curate si tot ce este nevoie pentru un dus . Sper ca nu am uitat nimic si ca nu se vor isca iar comentarii . Va doresc o zi minunata , sa fim mai buni la suflet si sa fim sanatosi( ca e cel mai important ) si ne revedem de maine. Va pup.
  5. Am dreptul la ce pretentie vreau eu si ce cred eu de cuviinta. Nu cred ca asta ar fi problema ta, de ceea ce fac eu. Chiar nu mi se pare nimic iesit din comun din ce poti sa faci cu iubitul,sotul acasa. Iar cu uro, poti sa te pisi pe cine vrei, sa domini sau orice altceva. Cred ca e mai simplu decat sa te f.. parerea mea! In fine, prea multe explicatii care nu isi au rostul, cine vrea vine, cine nu iarasi bine. Nu am obligat pe nimeni.:)
  6. Eu am scris numarul de telefon, dar se pare ca tu esti cel care nu l-a vazut. La al doilea topic al meu, este scris acolo . Poze inca nu stiu sa pun, cum am precizat sunt noua. Doar arunca o privire mai bine. Parerea mea e ca nu am postat aici sa ma cert cu nimeni, pur si simplu am zis sa incerc sa postez, iar daca nu am utilizat niciodata asa ceva, nu inseamna ca trebuie sa fiu luata la misto. Omul invata pe parcurs si din greseli. Multumesc. O zi frumoasa.
  7. Din cate stiu eu sunt romanca 100 la suta.
  8. Am postat mai devreme numarul de telefon si pe publi cu numele de Evelyn. Dar inca nu s-a aprobat.
  9. Buna. Sunt Evelyn,sunt noua in domeniu. Am frumoasa varsta de 25 de anisori, 1.70, 56 kg. Sunt foarte romantica, energica, imi place foarte mult girlfriendexperience, sarutarile in general… ma consider o femeie curata,linistita,iubitoare. Ca servicii : sex normal protejat, sex oral protejat sau neprotejat depinde de igiena ta, sarutari pe corp si pe gurita, 69, masaj de relaxare, diferite fantezii, diferite pozitii. Ca extra fac: uro pasiv si activ, finalizare orala. Preturile sunt : 150 jumatate de ora( o finalizare) 300 ora ( doua finalizari ) Extra : Finalizare orala : 50 lei Uro activ : 50 lei Uro pasiv : 100 lei
×
×
  • Creează nouă...