Vizitator bull94 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Mergi tu primul sau merg eu? :)On my way 😂😂😂
Vizitator bull94 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Deștept! Curiosi de vizita.. "Nu pune la suflet... promit ca-ti spun ce gust are!
Vizitator bull94 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 Doar ce am pacatuit... singura info pe care o ofer: are gust bun. Nu spun mai multe pentru ca sunt hater
irriducibili Reputație: 869 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Iulie 8, 2020 Doar ce am pacatuit... singura info pe care o ofer: are gust bun.Nu spun mai multe pentru ca sunt hater Bravo, foarte bine faci!Cine e curios și dorește să afle, să meargă să experimenteze!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Baby, până la ce oră lucrezi, azi?
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Postat Iulie 9, 2020 Baby, până la ce oră lucrezi, azi?Hello .. eu lucrez și noaptea ma poți suna!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2020 Postat Iulie 9, 2020 Hello .. eu lucrez și noaptea ma poți suna!Atât am vrut să aud. :)Deci, venim 3 e vreo problema ? Intrăm pe rând...si vorbesc serios. Tu sa fii de comitet, asta conteaza. :)
irriducibili Reputație: 869 Postat Iulie 9, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Iulie 9, 2020 Ie dă comitet fătuca!!! :laugh2
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 10, 2020 Salut , am avut inspiratia de a suna la numarul de mai sus si bine am facut desi in prealabil aveam ceva retineri . Eram ieri pe circumvalatiuni si cu ceva timp liber la dispozitie incerc sa sun la ceva numere al fetelor ce au loctie in aceasta zona si sun si sun si hop imi raspunde Stefania si cateva vorbe la tel bla , bla ,bla intreb daca esti in acel moment disponibila ca sunt in zona si as vrea sa merg la ea . Primesc raspuns afirmativ imi da cateva indicati sa ajung la locatie si in 10 min eram la usa . Am intrat , am facut cunostinta , am trecut in camera , am platit am punctat si plecat 😅😅. Loactia fata in fata cu parcarea de la Iulius , mare , curata dotata cu tot ce trebuie pentru astfel de sporturi. Fata undeva la 25 de ani , 160 inaltime , blonda cu ochi verzi , cumsecade , sociabila , in poze arata super in realitate cateva kg in plus daca ar reusi sa le dea jos ar fi tun . Insa mie mi a placut maxim de ea . Ca servici , oral fara prezervativ executat bine soft cu multa saliva , limbute pe oua nota 10 . Normal mai toate pozitile ce mi au trecut prin cap fara sa comenteze chiar incerca sa ma surprinda , Finalizarea a fost la final tot oral insa m a atentionat sa ii spun cand termin . Probabil nu face Cim Nu a existat saruturi pe buze . A fost o intalnire reusita in care m am simtit foarte bine , 150 de lei m a costat distractia . Pot sa o recomad cu placere pentru atitudine si celor carora le plac labile expresive am vazut ca sunt persoane interesate de asa ceva . Ca o nota finala pot sa dau un 9. Multumesc frumos Stafania Numai bine ... 4
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Postat Iulie 10, 2020 Bună dragilor :* ❤️ 4
Membru Premium alexeibei Reputație: 12 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Membru Premium Postat Iulie 10, 2020 Buna buna. Pune poza si cu pasarica..
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Postat Iulie 10, 2020 Salut , am avut inspiratia de a suna la numarul de mai sus si bine am facut desi in prealabil aveam ceva retineri . Eram ieri pe circumvalatiuni si cu ceva timp liber la dispozitie incerc sa sun la ceva numere al fetelor ce au loctie in aceasta zona si sun si sun si hop imi raspunde Stefania si cateva vorbe la tel bla , bla ,bla intreb daca esti in acel moment disponibila ca sunt in zona si as vrea sa merg la ea . Primesc raspuns afirmativ imi da cateva indicati sa ajung la locatie si in 10 min eram la usa . Am intrat , am facut cunostinta , am trecut in camera , am platit am punctat si plecat . Loactia fata in fata cu parcarea de la Iulius , mare , curata dotata cu tot ce trebuie pentru astfel de sporturi. Fata undeva la 25 de ani , 160 inaltime , blonda cu ochi verzi , cumsecade , sociabila , in poze arata super in realitate cateva kg in plus daca ar reusi sa le dea jos ar fi tun . Insa mie mi a placut maxim de ea . Ca servici , oral fara prezervativ executat bine soft cu multa saliva , limbute pe oua nota 10 . Normal mai toate pozitile ce mi au trecut prin cap fara sa comenteze chiar incerca sa ma surprinda , Finalizarea a fost la final tot oral insa m a atentionat sa ii spun cand termin . Probabil nu face Cim Nu a existat saruturi pe buze . A fost o intalnire reusita in care m am simtit foarte bine , 150 de lei m a costat distractia . Pot sa o recomad cu placere pentru atitudine si celor carora le plac labile expresive am vazut ca sunt persoane interesate de asa ceva . Ca o nota finala pot sa dau un 9. Multumesc frumos Stafania Numai bine ...Și eu îți mulțumesc , mă bucur că ai plecat satisfăcut . Mult succes!
Vizitator tony.antonyo12 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2020 Postat Iulie 10, 2020 Footjob face? Are talpi frumoase? As incerca cu ea un footjob.
povestitorul Reputație: 2965 Postat Iulie 10, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 10, 2020 Footjob face? Are talpi frumoase? As incerca cu ea un footjob.Salut cred ca te poti intelege cu ea , are atitudine pro client . Bafta
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 14, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Postat Iulie 14, 2020 Buna dimineața dragilor :* Disponibilă zilnic între orele 08:00-05:00<3150 finalizare oral neprotejat in funcție de igiena și normal protejat,cunnilingus ,annilingus pasiv,69 ,diferite poziții 300 o ora oral neprotejat in funcție de igienă și normal protejat 69,diferite poziții ,masaj 100 in plus pentru anal protejat depinde de mărime Outcall doar la hotel cu verificare înainte 400 o oraDupă ora 00:00 prețurile sunt :200 finalizarea 400 o ora 100 in plus pentru anal depinde de mărime Outcall la hotel cu verificare înainte 500 1h O noapte maraton de sex 00:00 - 06:00 pret 1000 Nu fac FK, CIM!O zi frumoasă!<3 5
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Postat Iulie 15, 2020 Hello :* 5
krempel Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 15, 2020 Pune și tu filmulețe cind te futi
donjuan 100 Reputație: 702 Postat Iulie 15, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 15, 2020 Pune și tu filmulețe cind te futiAm vorbit cu ea și mi-a zis ca o sa pună doar când îți vei pune și tu creierul în funcțiune când vorbesti !Aaaa...stai ! Pardon ! Asta am zis eu... ! Așadar, facem târgul ? :laugh2 1
shoboo Reputație: 164 Postat Iulie 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Postat Iulie 15, 2020 Am vorbit cu ea și mi-a zis ca o sa pună doar când îți vei pune și tu creierul în funcțiune când vorbesti !Aaaa...stai ! Pardon ! Asta am zis eu... ! Așadar, facem târgul ? :laugh2
shoboo Reputație: 164 Postat Iulie 15, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Postat Iulie 15, 2020 Am vorbit cu ea și mi-a zis ca o sa pună doar când îți vei pune și tu creierul în funcțiune când vorbesti !Aaaa...stai ! Pardon ! Asta am zis eu... ! Așadar, facem târgul ? :laugh2 😂😂😂..
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 16, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Postat Iulie 16, 2020 Buna dimineața dragilor :* Disponibilă zilnic între orele 08:00-05:00<3150 finalizare oral neprotejat in funcție de igiena și normal protejat,cunnilingus ,annilingus pasiv,69 ,diferite poziții 300 o ora oral neprotejat in funcție de igienă și normal protejat 69,diferite poziții ,masaj 100 in plus pentru anal protejat depinde de mărime Outcall doar la hotel cu verificare înainte 400 o oraDupă ora 00:00 prețurile sunt :200 finalizarea 400 o ora 100 in plus pentru anal depinde de mărime Outcall la hotel cu verificare înainte 500 1h O noapte maraton de sex 00:00 - 06:00 pret 1000 Nu fac FK, CIM!O zi frumoasă!<3 3
roseflower Reputație: 467 Postat Iulie 17, 2020 Oras:Secret Oras:Secret Postat Iulie 17, 2020 Hello :* 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum