alexandru69 Reputation: 366 Posted August 10, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Posted August 10, 2013 Depinde de ce bani si sincer, foarte mult de ceea ce cauti. Pe marginea drumului, ofertaveste bogqta. La fel de bogata este oferta si la alta categorie. Am avut parte de o EXPERENTA super ok. Voi posta tot ce trebuie. Sincer, ne certam ca niste idioti doar ca vrem sa fim cel mai bun. Niciunul nu este cel mai bun, toti suntem oameni cu plusuri sau minusuri. Hai sa ne cunoastem limitele! Sincer am trait o experienta super frumoasa, nunare de a aface cu nimic cu orgolii si vanturi aiurea. Chiar imi pare rau ca m-am lasat antrenat in mizerii aiurea! Voi posta tot cand imi vor permite conditiile de acasa. Mai departe de mizerii conteaza copilul si familia mea. Pt asta calc in picioare pe oricine!
nicolae32 Reputation: 192 Posted August 11, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Posted August 11, 2013 Ati facut un topic fara subiect si momentan inutil. Multi colegi ar aprecia daca s-ar posta direct recenzia fara alte precizari si tachinari caci aceasta sectiune trece printr-o criza de membri si subiecte. Va rugam sa va pastrati divergentele la sectiunea de discutii generale.
enrico05 Reputation: 10 Posted September 23, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Posted September 23, 2013 Despre ce vorbesti, totusi?
patrick82 Reputation: 1773 Posted October 17, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Posted October 17, 2013 Depinde de ce bani si sincer, foarte mult de ceea ce cauti. Pe marginea drumului, ofertaveste bogqta. La fel de bogata este oferta si la alta categorie. Am avut parte de o EXPERENTA super ok. Voi posta tot ce trebuie. Sincer, ne certam ca niste idioti doar ca vrem sa fim cel mai bun. Niciunul nu este cel mai bun, toti suntem oameni cu plusuri sau minusuri. Hai sa ne cunoastem limitele! Sincer am trait o experienta super frumoasa, nunare de a aface cu nimic cu orgolii si vanturi aiurea. Chiar imi pare rau ca m-am lasat antrenat in mizerii aiurea! Voi posta tot cand imi vor permite conditiile de acasa. Mai departe de mizerii conteaza copilul si familia mea. Pt asta calc in picioare pe oricine!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Recommended Posts