50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 13, 2019 Postat Decembrie 13, 2019 Fetelor, daca aveti sau nu experienta (daca nu va invat eu). Caut colega pentru ceea ce fac eu - masaj erotic. Sper ca se uita si fetele de la alte saloane aici si sper ca v-ati saturat sa lucrati pentru saloane unde sunteti tratate oribil. (eu cel putin nu am experiente placute la saloane) si nici clientii mei nu prea au. Am experienta in domeniu si ma consider una din cele mai bune in ceea ce fac si ma gandesc ca a sosit momentul sa imi deschid salonul meu. Profilul meu il puteti vedea aici https://nimfomane.com/forum/topic/132187-50-shades-of-maria-004-0725-550-066-masaj-erotic-exclusive/ eu am un concept exclusiv de lux si clientii mei sunt la fel oameni care apreciaza ceva de calitate. este vorba doar de masaj erotic. daca vreti sa fiti independente in conditii mai bune decat la alte saloane 004 0725 550 066 ne auzim pe whatsapp.
tropical17 Reputație: 1305 Postat Decembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2019 contract de munca inregistrat la revisal?
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 14, 2019 Autor Postat Decembrie 14, 2019 cred ca pot face ceva mult mai bun decat ce este acum daca am cu cine sa fac echipa saloanele au o practica nu tocmai frumoasa ... ideea de intimitate s-a pierdut mult peste tot (receptiile spun peste tot ca este bine sa scoti clientul cat mai repede sau sa-l convingi sa extinda rareori ora este ora).rareori nu iti bate la usa cineva sau nu esti grabit. si rareori primesti o experienta frumoasa daca as avea cu cine sa fac echipa sigur am face un salon mult mai ok decat ceea ce exista unde voi primiti altceva, notiunea timpului este altfel inteleseasa si respectata si serviciile. toti clientii mei imi spun ca vin la mine pentru ca sunt altfel , speciala. si nu vreau sa fac ceva cum este in alte locuri (de sunt mai multe fete decat camere). ceva cum am si eu acum intim select de lux, exclusiv. daca as gasi doua trei fete mai rasarite sa facem echipa sigur am ce sa le invat (am destula experienta) si sa facem echipa buna. banii nu sunt o problema cand faci totul cum trebuie. dar sa fie cum trebuie si serioase. asa ca fetelor daca vreti ceva mai bun decat ce aveti acum va invit sa facem echipa. aspectul fizic, seriozitatea, ingrijirea si prezenta conteaza foarte mult. daca vreti sa fiti independente in conditii mai bune decat la alte saloane 004 0725 550 066 ne auzim pe whatsapp caut colege noi.
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 15, 2019 Autor Postat Decembrie 15, 2019 Fetelor nu uitati caut colega pentru masaj erotic
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 16, 2019 Autor Postat Decembrie 16, 2019 Hey Fetelor nu uitati caut colega pentru masaj erotic. Astept sa ma sune o fata tanara frumoasa desteapta serioasa si muncitoare.
tropical17 Reputație: 1305 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2019 "Astept sa ma sune o fata tanara frumoasa desteapta serioasa si muncitoare"...eu am gasit una dupa 20 de ani de cautari....
delusione Reputație: -285 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2019 Te contrazic... Exista un salon, ador massage unde, crede ma, este peste tot ceea ce exista in bucuresti la multe aspecte, preturi bune, curatenie, ora este ora, masajele de calitate, eu chiar acolo m am simtit extraordinar, pacat ca vin doar fete neserioase care vor sa faca extra si care nu se tin de program, altfel daca ar avea cateva fete serioase, cu siguranta ar fii un salon top..
georgepr Reputație: 1137 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2019 Stai sa vad daca inteleg salonul e excelent doar maseuzele sunt toate neserioase? Cum vine asta? 1
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 17, 2019 Autor Postat Decembrie 17, 2019 Accepți și cupluri ?doamne fereste NU 1
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 17, 2019 Autor Postat Decembrie 17, 2019 Te contrazic... Exista un salon, ador massage unde, crede ma, este peste tot ceea ce exista in bucuresti la multe aspecte, preturi bune, curatenie, ora este ora, masajele de calitate, eu chiar acolo m am simtit extraordinar, pacat ca vin doar fete neserioase care vor sa faca extra si care nu se tin de program, altfel daca ar avea cateva fete serioase, cu siguranta ar fii un salon top..eu zic incearca o programare la mine apoi lasa un review la mine pe profil si poti sa ne spui tuturor cum a fost comparat cu ce gasesti in alta parte
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 17, 2019 Autor Postat Decembrie 17, 2019 Stai sa vad daca inteleg salonul e excelent doar maseuzele sunt toate neserioase? Cum vine asta?exact amuzant stiu este o problema peste tot aproape
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 17, 2019 Autor Postat Decembrie 17, 2019 Hey fetelor nu uitati daca aveti sau nu experienta ... caut colega pentru ceea ce fac eu masaj erotic. este vorba doar de masaj erotic. daca vreti sa fiti independente in conditii mai bune decat in alte locuri 004 0725 550 066 ne auzim pe whatsapp. va rog persoane super ok ingrijite si cu multa seriozitate.
chaos Reputație: 60 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 17, 2019 Te contrazic... Exista un salon, ador massage unde, crede ma, este peste tot ceea ce exista in bucuresti la multe aspecte, preturi bune, curatenie, ora este ora, masajele de calitate, eu chiar acolo m am simtit extraordinar, pacat ca vin doar fete neserioase care vor sa faca extra si care nu se tin de program, altfel daca ar avea cateva fete serioase, cu siguranta ar fii un salon top..Asta e din ciclul Gica Hagi: "daca nu luam gol se termina egal" :)))))) Tare rau 2
delusione Reputație: -285 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2019 Stai sa vad daca inteleg salonul e excelent doar maseuzele sunt toate neserioase? Cum vine asta?Iarta ma era seara si poate nu m am exprimat cum trebuie. Fetele care sunt acolo, 2 la numar, sunt exceptionale, am zis ca daca ar exista si fete serioase din cele care vin noi, salonul ar avea un nr mai mare de fere, adica ar creste si mai mult, faceam referire la faptul ca degeaba ai un salon cu un management f bun, daca vin numa rapciugi de fete neserioase si ai doar 2 super bune... Aia era ideea. In plus, daca te ai uita la recenziile mele si tot ceea ce am promovat si recomandat in 4 ani si ceva de activitate oe forum, ai observa ca sunt foarte serios si sincer cand recomand sau nu recomand ceva.. N am eu nimic de castigat prin ceea ce fac, doar contribui la comunitate si filozofia forumului de a ne ajuta intre noi :)
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 18, 2019 Autor Postat Decembrie 18, 2019 Asta e din ciclul Gica Hagi: "daca nu luam gol se termina egal" :)))))) Tare raunu fiti rai la mine pe postari
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 18, 2019 Autor Postat Decembrie 18, 2019 Iarta ma era seara si poate nu m am exprimat cum trebuie. Fetele care sunt acolo, 2 la numar, sunt exceptionale, am zis ca daca ar exista si fete serioase din cele care vin noi, salonul ar avea un nr mai mare de fere, adica ar creste si mai mult, faceam referire la faptul ca degeaba ai un salon cu un management f bun, daca vin numa rapciugi de fete neserioase si ai doar 2 super bune... Aia era ideea. In plus, daca te ai uita la recenziile mele si tot ceea ce am promovat si recomandat in 4 ani si ceva de activitate oe forum, ai observa ca sunt foarte serios si sincer cand recomand sau nu recomand ceva.. N am eu nimic de castigat prin ceea ce fac, doar contribui la comunitate si filozofia forumului de a ne ajuta intre noi :)si in acesti 4 ani unde ai avut masajul preferat sau fata preferata ? cum a fost si de ce a fost wow ?
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 18, 2019 Autor Postat Decembrie 18, 2019 Hey fetelor nu uitati cu sau fara experienta imi caut viitoarea colega pentru ceea ce fac eu masaj erotic. este vorba doar de masaj erotic. daca vreti sa aveti independenta mai ales in termeni financiari in conditii mai bune decat la alte saloane putem lua legatura la 004 0725 550 066 ne auzim pe whatsapp. va rog caut persoane super ok ingrijite comunicative cu un aspect tanar si atragator cu act de prezenta si cu multa seriozitate.
delusione Reputație: -285 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2019 si in acesti 4 ani unde ai avut masajul preferat sau fata preferata ? cum a fost si de ce a fost wow ?Primul salon unde am avut parte de masaj de calitate si de profesionalism a fost la natasha secret massage si o sa iti enumar cateva lucruri pe care le am intalnit acolo acum 1 an si ceva, nu stiu acum, dar atunci era ce trebuie : 1)fete tinere, frumoase si care isi dadeau interesul sa iesi multumit din camera -( strict masaj)2) locatie ultra curata, papuci de unica folosinta, prosop, 2 geluri de dus la baie care erau super misto ca si miros and stuff, pana si dusul era funny ca avea lumini cand curgea apa, camerele impecabile, prosop de unica folosinta intins pe pat, altul pe perna, ulei de masaj incalzit, primeai o apa, cola sau cafea din partea casei si alte maruntisuri care fac diferenta, de la primirea in salon, la a nu te intersecta cu alti clienti etc3) masajul dura 60 minute si incepea in momentul in care fata venea de la dus si intra in camera, un plus era ca intai astspta sa termine clientul dusul si dupa intra in camera, deci alt lucru de care se tinea cont, asadar dusurile celor 2 nu intrau in cele 60 minute de masaj.4) aveau lounge special in mansarda unde puteai petrece, bea, puteai primi fel si fel de servicii gen : striptease, lap dance sau sa astepti ca tipa cu care vrei aa intri in masaj sa se elibereze5) cine se ocupa de salon, dupa masaj, cerea feedback de la clineti si era foarte strict cu absolut toate. Bun, in mare cam astea erau lucrurile, pe langa faptul ca fetele erau prezente cu tine pe durata masajului si nu cu o falca in cer si una in pamant. Un alt salon care pe mine m a tratat bine, a fosf acum 4 5 ani artemis ul, pe vremea cand mergeam la kiky si unde aveam parte de un masaj super, conditii misto si ora era ora, acum recunosc ca s a stricat. In alta ordine de idei, la ador massage despre care povesteam in postarea anterioara am gasit lucrurile pe care le aveam si la natasha, doar ca, ma simt ca acasa sa spun asa, adica cum se comporta fetele, cum se comporta staff ul, receptie etc sunt jos palaria, nu exista sa stai in receptie fara sa fie cineva cu tine sa ti tina de urat -( si da, fara sa platesti ca iti tine o fata companie, oricum daca e libera si nu face nimic decat sa vorbeasca si sa stea cu tine mi se pare normal sa nu platesti ca sta acolo, okey, ii cumperi de baut ca na, ideal e sa beti ceva daca tot stai) plus toate cele de la natasha le am rrgasit aici, ora e ora, cabina de dus aici ai direct in camera, curatenie, prosoape, papuci si asa mai departe plus ca fstele din ce povestesc cu ele, cele 2 care sunt serioase si care sunt de baza acolo, se simt extraordinar acolo, sunt tratate foarte bine si le place mult.. So, se poate, dar iti tin pumnii in a iti deschide propria afacere si in a gasi fetele misto, serioase si finute pe care le cauti ca sa poti sa oferi, de ce nu si peste ceea ce am intalnit eu :) multa bafta iti urez :)
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 18, 2019 Autor Postat Decembrie 18, 2019 Primul salon unde am avut parte de masaj de calitate si de profesionalism a fost la natasha secret massage si o sa iti enumar cateva lucruri pe care le am intalnit acolo acum 1 an si ceva, nu stiu acum, dar atunci era ce trebuie : 1)fete tinere, frumoase si care isi dadeau interesul sa iesi multumit din camera -( strict masaj)2) locatie ultra curata, papuci de unica folosinta, prosop, 2 geluri de dus la baie care erau super misto ca si miros and stuff, pana si dusul era funny ca avea lumini cand curgea apa, camerele impecabile, prosop de unica folosinta intins pe pat, altul pe perna, ulei de masaj incalzit, primeai o apa, cola sau cafea din partea casei si alte maruntisuri care fac diferenta, de la primirea in salon, la a nu te intersecta cu alti clienti etc3) masajul dura 60 minute si incepea in momentul in care fata venea de la dus si intra in camera, un plus era ca intai astspta sa termine clientul dusul si dupa intra in camera, deci alt lucru de care se tinea cont, asadar dusurile celor 2 nu intrau in cele 60 minute de masaj.4) aveau lounge special in mansarda unde puteai petrece, bea, puteai primi fel si fel de servicii gen : striptease, lap dance sau sa astepti ca tipa cu care vrei aa intri in masaj sa se elibereze5) cine se ocupa de salon, dupa masaj, cerea feedback de la clineti si era foarte strict cu absolut toate. Bun, in mare cam astea erau lucrurile, pe langa faptul ca fetele erau prezente cu tine pe durata masajului si nu cu o falca in cer si una in pamant. Un alt salon care pe mine m a tratat bine, a fosf acum 4 5 ani artemis ul, pe vremea cand mergeam la kiky si unde aveam parte de un masaj super, conditii misto si ora era ora, acum recunosc ca s a stricat. In alta ordine de idei, la ador massage despre care povesteam in postarea anterioara am gasit lucrurile pe care le aveam si la natasha, doar ca, ma simt ca acasa sa spun asa, adica cum se comporta fetele, cum se comporta staff ul, receptie etc sunt jos palaria, nu exista sa stai in receptie fara sa fie cineva cu tine sa ti tina de urat -( si da, fara sa platesti ca iti tine o fata companie, oricum daca e libera si nu face nimic decat sa vorbeasca si sa stea cu tine mi se pare normal sa nu platesti ca sta acolo, okey, ii cumperi de baut ca na, ideal e sa beti ceva daca tot stai) plus toate cele de la natasha le am rrgasit aici, ora e ora, cabina de dus aici ai direct in camera, curatenie, prosoape, papuci si asa mai departe plus ca fstele din ce povestesc cu ele, cele 2 care sunt serioase si care sunt de baza acolo, se simt extraordinar acolo, sunt tratate foarte bine si le place mult.. So, se poate, dar iti tin pumnii in a iti deschide propria afacere si in a gasi fetele misto, serioase si finute pe care le cauti ca sa poti sa oferi, de ce nu si peste ceea ce am intalnit eu :) multa bafta iti urez :)cu mine in masaj ai fost ?
delusione Reputație: -285 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2019 cu mine in masaj ai fost ?Ai pe wapp mesaj. Nu mai continui aici:)
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 18, 2019 Autor Postat Decembrie 18, 2019 Hey fetelor nu uitati cu sau fara experienta imi caut viitoarea colega pentru ceea ce fac eu masaj erotic. este vorba doar de masaj erotic. daca vreti sa aveti independenta mai ales in termeni financiari in conditii mai bune decat la alte saloane putem lua legatura la 004 0725 550 066 ne auzim pe whatsapp. va rog caut persoane super ok ingrijite comunicative cu un aspect tanar si atragator cu act de prezenta si cu multa seriozitate. sper sa gasesc o colega noua
delusione Reputație: -285 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2019 sper sa gasesc o colega nouaAi gasit o pe ioana :) traiasca la poker chinta royala, daca intelegi :) ti am zis ca ai pe wapp mesaj si nu as vrea sa continui aici :))
50shadesofmaria Reputație: 48 Postat Decembrie 18, 2019 Autor Postat Decembrie 18, 2019 da am +100 mesaje whatsapp nu mai rezist in aceasta seara este timpul de somn ne auzim maine dupa 12 00
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum