Sari la conținut

Gabriela blonda 0738151431

Postări Recomandate

• Oras:Oradea

post-100900-0-56884500-1596906382_thumb.jpg

Salutare confrati!!!
Cum am fost zilele trecute la Rebeca,am vazut.o si pe Gabriela si am zis ca trebuie sa vad ce poate si ea :feet 
Asa ca ieri m.am decis sa ii fac o vizita,sunat si dus am fost catre locatie,acolo Gabriela ma asteptat in lenjerie intima si pe tocuri,am fost poftit la o tigara si un pahar de suc,bn inteles si Rebeca,am stat putin la povesti dupa care eu cu Gabriela ne.am retras in dormitor :onbed 
Acolo am scapat aman2 de haine,cand i.am vazut sanii pfuuuuuuuu :tittyfuck mam intins pe pat,ea a venit peste mine si a inceput sa ma sarute pe corp,incet incet a coborat si la junior,oral placut,umed,atentie la zone.Dupa care i.am intors si eu favoru,inainte sa montam protectia a mai continuat ea cu oral,eu de data asta stateam pe genunchi in pat.
La normal am inceput cu lot unde fratilor nu stiu ce am avut sau ce a facut ea dar........din pacate a si venit finishu :slap2  :laugh2 vaaaiiiii cat am injurat......nu de alta da vruiam neaparat fundu ala sa il arestez :doggystyle si bn inteles sa imi dau drumu pe sanii ei :boob  :icon_cry  :icon_cry Asa ca din pacate pt mine doar de atata am avut parte :slap2  :slap2 
Am mai stat la o tigara in bucatarie cu mandrele,i.am multumit Gabrielei si dus am fost catre casa cu gandu ca ce tata sa intamplat cu mine
:thinking
Notele mele is:
ON-8.5
NP-9
Gfe-8.5
Locatie-10
De revenit-da
Iti multumesc frumos Gabriela pt clipele care le.am petrecut alaturi de tine :kiss3  :hug1 
Stima si respecte fratilor :hihat  

• Like 7
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

attachicon.gif 0ebf7b5b171520f3d6da754f9d0597a1.jpg

Salutare confrati!!!

Cum am fost zilele trecute la Rebeca,am vazut.o si pe Gabriela si am zis ca trebuie sa vad ce poate si ea :feet

Asa ca ieri m.am decis sa ii fac o vizita,sunat si dus am fost catre locatie,acolo Gabriela ma asteptat in lenjerie intima si pe tocuri,am fost poftit la o tigara si un pahar de suc,bn inteles si Rebeca,am stat putin la povesti dupa care eu cu Gabriela ne.am retras in dormitor :onbed

Acolo am scapat aman2 de haine,cand i.am vazut sanii pfuuuuuuuu :tittyfuck mam intins pe pat,ea a venit peste mine si a inceput sa ma sarute pe corp,incet incet a coborat si la junior,oral placut,umed,atentie la zone.Dupa care i.am intors si eu favoru,inainte sa montam protectia a mai continuat ea cu oral,eu de data asta stateam pe genunchi in pat.

La normal am inceput cu lot unde fratilor nu stiu ce am avut sau ce a facut ea dar........din pacate a si venit finishu :slap2 :laugh2 vaaaiiiii cat am injurat......nu de alta da vruiam neaparat fundu ala sa il arestez :doggystyle si bn inteles sa imi dau drumu pe sanii ei :boob :icon_cry :icon_cry Asa ca din pacate pt mine doar de atata am avut parte :slap2 :slap2

Am mai stat la o tigara in bucatarie cu mandrele,i.am multumit Gabrielei si dus am fost catre casa cu gandu ca ce tata sa intamplat cu mine

:thinking

Notele mele is:

ON-8.5

NP-9

Gfe-8.5

Locatie-10

De revenit-da

Iti multumesc frumos Gabriela pt clipele care le.am petrecut alaturi de tine :kiss3 :hug1

Stima si respecte fratilor :hihat

ai fost cumva intre orele 15-16,azi ?ðŸ˜
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...