Sari la conținut

Moldoveancă focoasă ! 0769137256

Postări Recomandate

Postat

Am fost eù. Teapa. Locația str Aghires. Floreasca. La tel spune ca face absolut totul fără anal.preț 200 jumate ora 400 ora. Am făcut prostia sa mă duc.am traversat tot Bucureștiul din sud spre nord .pe aglomerație.când am ajuns m a primit imediat. O fata inalta.cu vreo 2cm mai înaltă ca mine spre 1.80.o Țipă zdravănă.se vede ca a muncit în agricultura. Fata de taranca.dar fardata este cât de cât ok.Bine ca am ales numai o finalizare. Oral neprotejat dar prost.ia numai capul puli în gură .baga dinții așa ca nu i am ținut o prea mult în gură ca mi era frica ca mi o zgârie .la normal protejat. larga geme tare și fals ca te enervează. Am vrut cim.ea nu ca nu face așa ceva când la telefon si acasa mi a spus ca face absolut totul în afară de anal. Pai zdreanta ăsta la ce cere 200? Mai bine m am simțit cu Carina care cere de 3 ori mai puțin pt o finalizare. Note aspect 6.oral 4.normal 5. Eu am luat plasa.îmi fac datoria și va spun și vouă

• Like 9
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salut . Se poate un număr al Carinei, se pare ca suntem vecini si poate o vizitez:D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...