Sari la conținut

pustoaica bucuresti 0726814205 0732725559

Postări Recomandate

Postat

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/2541221/poze_realevino_si_convingete/

dornica de aventuri
noua pe site ,bruneta sexy si plina de pasiune te astept pentru a-ti indeplini unele dintre fanteziile tale ascunse,iti ofer sex oral si normal in cele mai incitante pozitii.suna-ma si garantat a doua oara vei reveni sigur.100 lei. >><

Nu pot sa bag mana in foc ca pozele sunt false,dar clar nu sunt relevante

Dsoara reala ,e micuta ,cu ceva kg in plus fata de cea din poze ,fundu lasat etc

Desi sunt scarbit de astfel de situatii ,ajuns din plictiseala am decis sa raman

A jucat putin rolul de nice girl ,m-a convins,am zis sa raman 1 finalizare dar nu inainte de a o intreba,ce este permis si ce nu,inclusiv timpul alocat pt o finalizare,m-a asigura ca nu este o problema asta,cca 30 min stabilind de comun acord ca e de ajuns

Totusi am avut rezervari si am pastrat ceasul la mana si bine am facut

Din momentul in care a luat banii si a plecat si i-a pasat intr-o alta camera mi-am dat seama de ce urma sa am parte !

Am inceput cu oral , niste glumite pe ici pe colo ,incerca sa fie draguta dar evident simulat /fortat .

Am continuat cu normal ,aici a inceput sa se schimbe situatia,incomodandu-ma in diverse pozitii intentionat sa nu pot face o penetrare completa sau chiar intervenind cu mana

Usor usor mi-a pierit chefu ,s-a vazut asta si au urmat si observatiile ei pe subiectu asta.

La 10 min pe ceas deja mi se comunica ca tre sa ma grabesc,in ciuda faptului ca i-am aratat ceasu la mana,m-a avertizat ca nu am sa termin

Am luat problema in mainile mele .am grabit ritmu si la semi oral am finalizat intr-un servetel ,ea neacceptand alta varianta 

Foartea aiurea toata situatia

Fix genul de dama care se transforma dintr-o gingasa in cea mai scarbita curva

oral 5

normal 3

atitudine 0000

mai bine dadeam foc la bani

100 lei !

post-30440-0-75764200-1376174176_thumb.jpg

post-30440-0-59817100-1376174186_thumb.jpg

post-30440-0-14705700-1376174194_thumb.jpg

• Like 4

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Am ajuns si eu la dameza acum 5 luni, undeva la icil vizavi de kaufland, o fata micutza de statura, cateva kg in plus fata de  realitate, am intrat ma rugata sa ma dezbrac timp inc are sa dus la baie, inceput cu un oral bunicel dar se oprea si ma mai intreba cate ceva, dupa 5 10 minute am poftito sa treaca on top, a pus caciula la flacu si a trecut la treaba, dupa 2 minute a zis ca a obosit si sa schimbam pozitia.. am zis ca sunt obosit si prefer sa o vad pe ea la treaba dar in ciuda insistentelor am luato pe la spate si  am terminat ca sa pot pleca ca deja ma apuca nervi pe ea, fata stie cum sa te faca sa ramai dar dupa ce ia banu se transforma ...

oral 6 

normal 5

gfe 1

Clar nu merita 100 ron

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...