Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 1 oră în urmă, iosif21 a spus: Buna seara Irina ,ști aproximativ când revi la Satu Mare ? Buna! In saptamana 13-19 aprilie incerc sa ajung. Revin cu detalii dupa sarbatorile pascale 🫶🏼 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Acum 2 ore, Irinaaaaa19 a spus: Buna! In saptamana 13-19 aprilie incerc sa ajung. Revin cu detalii dupa sarbatorile pascale 🫶🏼 13-19 mai...nu e asa mult... mno..🤭 sarbatori frumoase sa ai... 🤗😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Acum 2 minute, _sahy_ a spus: 13-19 mai...nu e asa mult... mno..🤭 sarbatori frumoase sa ai... 🤗😘 Pfff 😂😂 credeam ca pe ceas stau prost… se pare ca nici pe calendar nu stau prea bine😅 merci🫶🏼 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Acum 4 minute, Irinaaaaa19 a spus: Pfff 😂😂 credeam ca pe ceas stau prost… se pare ca nici pe calendar nu stau prea bine😅 merci🫶🏼 tu stai bine...pe altceva..😜.. cum o dau..sau cum o iei..🤣🤣🤣(asa e vorba*)...tot ii bine..😘🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Partajează Postat Aprilie 23 Cata atentie la detaliile astea .. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 Buna! Sunt disponibilă 🫶🏼 Link spre comentariu
non-stop Reputație: 887 Postat Mai 21 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Mai 21 Acum 9 ore, Irinaaaaa19 a spus: Buna! Sunt disponibilă 🫶🏼 Bine ai revenit Irina !!! 🤗🌹😘 1 Link spre comentariu
Julian80sm Reputație: 54 Postat Mai 22 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Mai 22 Acum 18 ore, Irinaaaaa19 a spus: Buna! Sunt disponibilă 🫶🏼 Hello frumoaso....bine ai revenit😘 Link spre comentariu
nek1599 Reputație: 1 Postat Mai 27 Partajează Postat Mai 27 Hello mai ești prin SM frumoaso? Link spre comentariu
catalinradu9 Reputație: 166 Postat Iunie 1 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 1 La 28.05.2024 la 1:43, nek1599 a spus: Hello mai ești prin SM frumoaso? Este ☀️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 La pitesti cand mai ajungi? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 Buna! 🤗 Sunt disponibila. Reamintesc servicii si preturi: ❣️150 fin ❣️300 ora(1-2 fin) ❣️on (in fct de igiena) ❣️np ❣️ap(+50) ❣️cim(+50) ❣️dominare soft(+50) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1 Partajează Postat Iunie 1 Acum 47 minute, turbogti a spus: La pitesti cand mai ajungi? Ai si tu rabdare .. Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 879 Postat Iunie 1 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Iunie 1 Acum 52 minute, Irinaaaaa19 a spus: Buna! 🤗 Sunt disponibila. Reamintesc servicii si preturi: ❣️150 fin ❣️300 ora(1-2 fin) ❣️on (in fct de igiena) ❣️np ❣️ap(+50) ❣️cim(+50) ❣️dominare soft(+50) Bomba Link spre comentariu
RCms69 Reputație: -16 Postat Iunie 2 Partajează Postat Iunie 2 Bună, unde ai acum locația? Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Iunie 3 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Iunie 3 La 01.06.2024 la 10:49, Irinaaaaa19 a spus: Buna! 🤗 Sunt disponibila. Reamintesc servicii si preturi: ❣️150 fin ❣️300 ora(1-2 fin) ❣️on (in fct de igiena) ❣️np ❣️ap(+50) ❣️cim(+50) ❣️dominare soft(+50) SUPERBA DIN SATU MARE CEA MAII FAINĂ😘 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 Acum 22 ore, mccristi a spus: SUPERBA DIN SATU MARE CEA MAII FAINĂ😘 Pai pana acum nu mai era ce era odata,facea foamea din cauza mertanului :)) acu' ce faci? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 vrea sa-i faca un schimb de ulei, probabil!..😅🤦♂️ am cunoscut oameni de peste tot din tara asta.. dar ca satmarenii, (unii***) nici unii nu-s mai parsivi si nenorociti ca si caracter.. mi-e rusine mie, ca am ajuns sa traiesc printre voi, in vagauna asta.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 Acum 1 minut, _sahy_ a spus: vrea sa-i faca un schimb de ulei, probabil!..😅🤦♂️ am cunoscut oameni de peste tot din tara asta.. dar ca satmarenii, (unii***) nici unii nu-s mai parsivi si nenorociti ca si caracter.. mi-e rusine mie, ca am ajuns sa traiesc printre voi, in vagauna asta.. Pai stie cat e schimbul de ulei? :))) Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Iunie 4 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Iunie 4 Acum 6 ore, dthunter a spus: Pai pana acum nu mai era ce era odata,facea foamea din cauza mertanului :)) acu' ce faci? SCRIAM LA VRĂJALĂ SA VĂD CARE SE IRITĂ 😄 1 Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Iunie 4 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Iunie 4 Acum 2 ore, dthunter a spus: Pai stie cat e schimbul de ulei? :))) LA LOGANUL TĂU😄 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 Acum 3 minute, mccristi a spus: LA LOGANUL TĂU😄 Vrei sa-mi suflii in jigler? Acum 8 minute, mccristi a spus: SCRIAM LA VRĂJALĂ SA VĂD CARE SE IRITĂ 😄 Te iritasi la cur :))) Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Iunie 4 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Iunie 4 La 01.06.2024 la 11:49, Irinaaaaa19 a spus: Buna! 🤗 Sunt disponibila. Reamintesc servicii si preturi: ❣️150 fin ❣️300 ora(1-2 fin) ❣️on (in fct de igiena) ❣️np ❣️ap(+50) ❣️cim(+50) ❣️dominare soft(+50) STRADA GANEA NR 42 ... SUPERBĂ AZII AM REVIZITAT FRUMOS MERCEDESUL(AȘTEPT COMENTARII RĂUTĂCIOASE) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 Ba tu ar trebui sa fi banat ma.. cum sa scrii ma baiatule o adresa aici? @pisicuts nu e cumva impotriva regulamentului asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4 Partajează Postat Iunie 4 sa fiu iertat dar irina e singura "vinovata"... din bun simt, ii primeste pe toti orfanii de creier.. ai uitat ca zilele trecute ai mancat kkt, pe alt topic, bagandu-i vorbe in gura? acum o lingi in cur?.. crezi ca lumea nu stie cum ai crescut aici?... prin "recenzii" mincinoase la unele fete..ca mai mult de "😘😘🥰👏👏🤗" nu te duce capul sa legi 5 cuvinte .. nici nu te mai bag in seama.. datorita tie si unora ca tine..mi se rupe de sectiunea asta... mai ales ca motanimea inchide ochiii la mizeriile ce le debitezi.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum