Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 19 minute, bull26 a spus: Unde ai locația? Str Ganea, restul detaliilor le comunic telefonic😘 Link spre comentariu
Ferince Reputație: 16 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 26 minute, Irinaaaaa19 a spus: Mereu am laudat baietii din Satu Mare! Nu stiu cum, dar rezonam extraordinar!❤️ Sunteti frumoase dulceata de Irina 😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 7 minute, Ferince a spus: Sunteti frumoase dulceata de Irina 😘 😘😘😘 Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 302 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 3 hours ago, Irinaaaaa19 said: Multumesc frumos, te pup😘❤️ App, I’m back😎😆😘😘 Bine v-am regasit, dragilor! Bine ai revenit 😍😍😍😍 Pe scaunul acela vreau să ți-o trag 😛😛😛😛👉👌, și apoi pe blanita.... Ești superbă 😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Jorj7 Reputație: 19 Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Bucurați-vă de compania și serviciile ireproșabile Irinei, când am citit ca a ajuns din nou la noi am sărit pe telefon și am luat direcția Carpați 2. Chiar dacă le-am prins în toiul despachetarii pe fete, m-am simțit excelent în compania Irinei. Pachet complet, fără grabă, atenție sporită la client,money well spent. Chiar și după mica polemică cu @Denisaaa04de ultima oară pe baza recenziei mele, azi mi-a plăcut zâmbetul ei, cred ca m-a recunoscut. Vă rog dragi Sătmăreni fi-ți domni cu ele și vă vor recompensa pe măsură. Va pupă, Al vostru Jorj 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 6 minute, Jorj7 a spus: Bucurați-vă de compania și serviciile ireproșabile Irinei, când am citit ca a ajuns din nou la noi am sărit pe telefon și am luat direcția Carpați 2. Chiar dacă le-am prins în toiul despachetarii pe fete, m-am simțit excelent în compania Irinei. Pachet complet, fără grabă, atenție sporită la client,money well spent. Chiar și după mica polemică cu @Denisaaa04de ultima oară pe baza recenziei mele, azi mi-a plăcut zâmbetul ei, cred ca m-a recunoscut. Vă rog dragi Sătmăreni fi-ți domni cu ele și vă vor recompensa pe măsură. Va pupă, Al vostru Jorj Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase. 🥰 Te pup si sa ai o seara cat mai frumosa! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 2 ore, Vasile98765 a spus: Bine ai revenit 😍😍😍😍 Pe scaunul acela vreau să ți-o trag 😛😛😛😛👉👌, și apoi pe blanita.... Ești superbă 😘😘😘😘😘 mrrr😏 come on, baby te pup multumesc frumos 🥰 Link spre comentariu
catalinradu9 Reputație: 166 Postat Noiembrie 1, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Hai că a fost bine ca de fiecare dată ; merci ❤ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 1 oră, catalinradu9 a spus: Hai că a fost bine ca de fiecare dată ; merci ❤ te pup si eu iti multumesc 🥰😘 Link spre comentariu
raduhot Reputație: 223 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Acum 23 ore, Irinaaaaa19 a spus: Multumesc frumos, te pup😘❤️ App, I’m back😎😆😘😘 Bine v-am regasit, dragilor! 😍😍🔥🔥bine ai revenit!!😘🌹 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2021 Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Acum 1 minut, raduhot a spus: 😍😍🔥🔥bine ai revenit!!😘🌹 multumesc frumos🥰🥰pup 😘 Link spre comentariu
redbull13 Reputație: 22 Postat Noiembrie 2, 2021 Oras:Sm Oras:Sm Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Buna!!daca se poate un update pt servicii si recompense?😊🌹 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2021 Partajează Postat Noiembrie 2, 2021 Acum 32 minute, redbull13 a spus: Buna!!daca se poate un update pt servicii si recompense?😊🌹 150 fin 250 ora(2 fin) on(in functie de igiena) np ap(+50 la fiecare fin) cob, cim(+50 la o fin) fantezii(in limita bunului simt) Link spre comentariu
cocosm Reputație: 18 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:satu mare Oras:satu mare Partajează Postat Noiembrie 3, 2021 bine ai revenit Irinuca ❤️ mai este trio cu Denisa in meniu ? Link spre comentariu
vasi033 Reputație: 33 Postat Noiembrie 3, 2021 Oras:Targu-Jiu Oras:Targu-Jiu Partajează Postat Noiembrie 3, 2021 La 01.11.2021 la 22:49, Irinaaaaa19 a spus: te pup si eu iti multumesc 🥰😘 La Targu Jiu ajungi Irina? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Buna dimineata, dragilor!💋 Ne mai gasiti disponibile pana sambata seara la ora 00! 😘 Va pup, sa aveti o zi frumoasa!🤗 Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Buna! In Bucuresti nu ajungeti? Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Noiembrie 5, 2021 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 Acum 29 minute, Irinaaaaa19 a spus: Buna dimineata, dragilor!💋 Ne mai gasiti disponibile pana sambata seara la ora 00! 😘 Va pup, sa aveti o zi frumoasa!🤗 😉👍😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2021 Partajează Postat Noiembrie 5, 2021 1 oră în urmă, cezariulius a spus: Buna! In Bucuresti nu ajungeti? Buna. Momentan nu avem in plan acest oras, dar daca sunt schimbari, anuntam 😘 Link spre comentariu
cata09 Reputație: 51 Postat Noiembrie 6, 2021 Oras:Târgu Jiu Oras:Târgu Jiu Partajează Postat Noiembrie 6, 2021 Bună. Pe la Tg Jiu când ajungi Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Salut ... of ...cata iubire pe acest topic ... doar o mica curiozitate am ... Daca Irina mai face filmulete in timpul actului sexual 😉😉😉 Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 302 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 21 minutes ago, povestitorul said: Salut ... of ...cata iubire pe acest topic ... doar o mica curiozitate am ... Daca Irina mai face filmulete in timpul actului sexual 😉😉😉 Face Ultima dată când eram la ea filmasem o rețetă la paprika TV. A ieșit rețeta demențial 👍 1 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Noiembrie 16, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 3 minute, Vasile98765 a spus: Face Ultima dată când eram la ea filmasem o rețetă la paprika TV. A ieșit rețeta demențial 👍 Astea cu mancarea ...nu prea isi au rostul pe aici 😉😉😉...doar daca ai fantezii cu alimente 😂😂 ...cand mai treci pe la ea ...roag o sa iti arate ce trofee detine ...sau daca prestezi bine ajungi actor in acea colectie ... Dupa sa te intreb de o reteta de sarmale ...se aproprie Craciunul si chiar am nevoie ... Numai bine . Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 302 Postat Noiembrie 17, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 17 hours ago, povestitorul said: Astea cu mancarea ...nu prea isi au rostul pe aici 😉😉😉...doar daca ai fantezii cu alimente 😂😂 ...cand mai treci pe la ea ...roag o sa iti arate ce trofee detine ...sau daca prestezi bine ajungi actor in acea colectie ... Dupa sa te intreb de o reteta de sarmale ...se aproprie Craciunul si chiar am nevoie ... Numai bine . Chiar mai făcut curios dacă ar vrea să ne filmam în timpul acțiunii. Cu altele am făcut și e mișto 😉 Link spre comentariu
KyntaRoyala Reputație: -18 Postat Decembrie 5, 2021 Oras:Calea lactee Oras:Calea lactee Partajează Postat Decembrie 5, 2021 La 05.11.2021 la 9:11, Irinaaaaa19 a spus: Buna dimineata, dragilor!💋 Ne mai gasiti disponibile pana sambata seara la ora 00! 😘 Va pup, sa aveti o zi frumoasa!🤗 ce fain e curu 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum