Motan22 Reputație: 6 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 11, 2022 Poate luni ??? Scuze Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2022 Partajează Postat Iunie 11, 2022 Acum 21 minute, Motan22 a spus: Poate luni ??? Scuze sunt si luni😘 Link spre comentariu
Motan22 Reputație: 6 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 11, 2022 Acum 23 minute, Irinaaaaa19 a spus: sunt si luni😘 Astept sā te revād. Vorbim la tel. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2022 Partajează Postat Iunie 14, 2022 Buna dimi☕️🥰 O sa mai fiu disponibila pana astazi la ora 22💓 va pup, sa ne revedem cu bine! A fost o placere, ca intotdeauna !🤗 Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Iunie 14, 2022 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Iunie 14, 2022 Acum 3 ore, Irinaaaaa19 a spus: Buna dimi☕️🥰 O sa mai fiu disponibila pana astazi la ora 22💓 va pup, sa ne revedem cu bine! A fost o placere, ca intotdeauna !🤗 😘 Link spre comentariu
non-stop Reputație: 887 Postat Iunie 14, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iunie 14, 2022 Acum 13 ore, Irinaaaaa19 a spus: Buna dimi☕️🥰 O sa mai fiu disponibila pana astazi la ora 22💓 va pup, sa ne revedem cu bine! A fost o placere, ca intotdeauna !🤗 Placerea e de partea noastra , te asteptam cu drag, sa te reintorci !😉 🤗😘 1 Link spre comentariu
Flourine Reputație: 49 Postat Iunie 15, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Iunie 15, 2022 On 6/14/2022 at 7:56 AM, Irinaaaaa19 said: Buna dimi☕️🥰 O sa mai fiu disponibila pana astazi la ora 22💓 va pup, sa ne revedem cu bine! A fost o placere, ca intotdeauna !🤗 Buna Irina. In ce oras mergi acum, pot sa stiu te rog? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2022 Partajează Postat Iulie 16, 2022 Hello dragilor! Am revenit💓 las o lista de preturi si servicii: 🍭150 fin 🍭250 ora(2 fin) 🍭on(in fct de igiena) 🍭np 🍭ap(+50 la fiecare fin) 🍭cob 🍭cim(+50) 🍭masaj 🍭fantezii in limita bunului simt💓 Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Iulie 16, 2022 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Iulie 16, 2022 Acum 8 minute, Irinaaaaa19 a spus: Hello dragilor! Am revenit💓 las o lista de preturi si servicii: 🍭150 fin 🍭250 ora(2 fin) 🍭on(in fct de igiena) 🍭np 🍭ap(+50 la fiecare fin) 🍭cob 🍭cim(+50) 🍭masaj 🍭fantezii in limita bunului simt💓 BINE AI REVENIT 😗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2022 Partajează Postat Iulie 16, 2022 Acum 15 minute, mccristi a spus: BINE AI REVENIT 😗 multumesc frumos🥰🥰 Link spre comentariu
satu mare Reputație: 23 Postat Iulie 16, 2022 Oras:satu mare Oras:satu mare Partajează Postat Iulie 16, 2022 Ma bucur k ai revenit 😘😘🎳 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2022 Partajează Postat Iulie 16, 2022 Acum 4 ore, satu mare a spus: Ma bucur k ai revenit 😘😘🎳 te pup merci frumos, bine te-am regasit 🥰 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Iulie 16, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Iulie 16, 2022 Acum 44 minute, Irinaaaaa19 a spus: te pup merci frumos, bine te-am regasit 🥰 Ioiii No ce ma bucur ca ești , și oi revenit in sătuc , cât stai ca am niște prieteni de vor un party , zic ca nu le ai răspuns la tel nu ai whats upp ? Cât stai in oraș sa știe și ei cum sa facă merci fain Link spre comentariu
Davidpor Reputație: -72 Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 Buna programare prin ?? 🤔 1 Link spre comentariu
Vizitator JohnBranch Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 1 oră în urmă, Davidpor a spus: Buna programare prin ?? 🤔 0752966786 --> --> Link spre comentariu
Davidpor Reputație: -72 Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 😋😃😃😃 1 Link spre comentariu
raduhot Reputație: 223 Postat Iulie 18, 2022 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Partajează Postat Iulie 18, 2022 La 16.07.2022 la 8:07, Irinaaaaa19 a spus: Hello dragilor! Am revenit💓 las o lista de preturi si servicii: 🍭150 fin 🍭250 ora(2 fin) 🍭on(in fct de igiena) 🍭np 🍭ap(+50 la fiecare fin) 🍭cob 🍭cim(+50) 🍭masaj 🍭fantezii in limita bunului simt💓 Bine ai revenit pretty🥰❤️. Din păcate nu știu dacă revin eu pina pleci tu🙉🙉🤦♂️😡 Link spre comentariu
d3m0n Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2022 Partajează Postat Iulie 18, 2022 CUm nu comentati nici unu despre tarifele fetei?Astia de ati ridicat-o in slavi, va convine ca tarifele sa fie umflate la noi cu 50, fata de alte locuri, pe aceleasi servicii? Sahi, Raduhot, Vasile sau NonStop voi de ce inchideti ochii la treaba asta.Nu ar fi corect s a existe aceleasi tarife ca pe Pitesti si la noi, ca doar nu vine cu nmic in plus fata de ei? Se vede ca la Satu Mare, e mai bun traiul Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 Acum 7 ore, raduhot a spus: Bine ai revenit pretty🥰❤️. Din păcate nu știu dacă revin eu pina pleci tu🙉🙉🤦♂️😡 multumesccc te pup🥰🥰 poate avem noroc data viitoare🤗💓 Link spre comentariu
catalinradu9 Reputație: 166 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iulie 19, 2022 Acum 8 ore, d3m0n a spus: CUm nu comentati nici unu despre tarifele fetei?Astia de ati ridicat-o in slavi, va convine ca tarifele sa fie umflate la noi cu 50, fata de alte locuri, pe aceleasi servicii? Sahi, Raduhot, Vasile sau NonStop voi de ce inchideti ochii la treaba asta.Nu ar fi corect s a existe aceleasi tarife ca pe Pitesti si la noi, ca doar nu vine cu nmic in plus fata de ei? Se vede ca la Satu Mare, e mai bun traiul Scumpă motorina 🤭, În orice caz , ăsta ar fii unul dintre motivele pentru care nu am mai mers , m-am abținut să zic eu dar a zis o altu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 Acum 11 ore, d3m0n a spus: CUm nu comentati nici unu despre tarifele fetei?Astia de ati ridicat-o in slavi, va convine ca tarifele sa fie umflate la noi cu 50, fata de alte locuri, pe aceleasi servicii? Sahi, Raduhot, Vasile sau NonStop voi de ce inchideti ochii la treaba asta.Nu ar fi corect s a existe aceleasi tarife ca pe Pitesti si la noi, ca doar nu vine cu nmic in plus fata de ei? Se vede ca la Satu Mare, e mai bun traiul eu merg pe premiza ca "nu scuip unde am lins".cu asta cred ca am spus tot... daca n-am deschis subiectul asta, nu inseamna ca as fi fost de acord.. nu obliga nimeni pe nimeni sa mearga..nici noi pe ea sa bata atata drum..(chiar daca motorina e scumpa..)..si sa pluseze, ca sa fie pierderile cat mai minime..plm.. exista CFR Calatori..🤭🤪...nici ea ca s-o vizitati..va trebuie o pizda anume? atunci bagati mana in buzunar, indiferent de cerinte.. fraieri au existat de cand pamantul.. pace... Link spre comentariu
catalinradu9 Reputație: 166 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Iulie 19, 2022 Acum 13 minute, _sahy_ a spus: eu merg pe premiza ca "nu scuip unde am lins".cu asta cred ca am spus tot... daca n-am deschis subiectul asta, nu inseamna ca as fi fost de acord.. nu obliga nimeni pe nimeni sa mearga..nici noi pe ea sa bata atata drum..(chiar daca motorina e scumpa..)..si sa pluseze, ca sa fie pierderile cat mai minime..plm.. exista CFR Calatori..🤭🤪...nici ea ca s-o vizitati..va trebuie o pizda anume? atunci bagati mana in buzunar, indiferent de cerinte.. fraieri au existat de cand pamantul.. pace... Hai că imediat mergem la schimbu 2 dacă tot suntem fraieri Link spre comentariu
raduhot Reputație: 223 Postat Iulie 19, 2022 Oras:Satu mare Oras:Satu mare Partajează Postat Iulie 19, 2022 Acum 17 ore, Irinaaaaa19 a spus: multumesccc te pup🥰🥰 poate avem noroc data viitoare🤗💓 Cu siguranță 🌹😘 Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 302 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Iulie 20, 2022 On 7/19/2022 at 1:59 AM, d3m0n said: CUm nu comentati nici unu despre tarifele fetei?Astia de ati ridicat-o in slavi, va convine ca tarifele sa fie umflate la noi cu 50, fata de alte locuri, pe aceleasi servicii? Sahi, Raduhot, Vasile sau NonStop voi de ce inchideti ochii la treaba asta.Nu ar fi corect s a existe aceleasi tarife ca pe Pitesti si la noi, ca doar nu vine cu nmic in plus fata de ei? Se vede ca la Satu Mare, e mai bun traiul O las pe @Irinaaaaa19 sa răspundă la întrebarea ta și apoi revin și eu cu răspunsul meu. Deci @Irinaaaaa19@Irinaaaaa19 ne zici te rog de unde este diferența de preț vs Pitești? Mulțumesc Link spre comentariu
Vizitator JohnBranch Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2022 Partajează Postat Iulie 20, 2022 La voi este Mare și la noi se "piteste", logic...nu??😅. Glumesc, eu sunt de părere ca la o astfel de femeie chiar nu contează 50 lei în plus și dacă mă întrebi pe mine, dacă este să fim corecți, prețul corect este la voi...😉. Acum, cum a spus un coleg mai sus, fiecare fata își face prețul cum vrea și cine vrea se duce, cine nu, nu. Cred ca dacă @Irinaaaaa19voia sa intervină în această dezbatere "aprinsă " de 2 zile😅, o făcea... Baftă băieți...la fete frumoase ca Irina. ✌️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum