Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Astazi am avut deosebita placere sa mai banez inca doua clone pe care le-o facut Ticutza : drginecolog si inca una pe care nu o mai retin acum!!Si in plus de banare permanenta, i-am sters si toate postarile. 12 Link spre comentariu
edilul Reputație: 310 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Astazi am avut deosebita placere sa mai banez inca doua clone pe care le-o facut Ticutza : drginecolog si inca una pe care nu o mai retin acum!!Si in plus de banare permanenta, i-am sters si toate postarile.continua treaba, trece-i si producatoarea la De Evitat.si artificierul e tot al lui, sau iar a a baut apa din radiator cerone / ultravox ? 5 Link spre comentariu
Vizitator artificierul Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 continua treaba, trece-i si producatoarea la De Evitat.si artificierul e tot al lui, sau iar a a baut apa din radiator cerone / ultravox ? Edile, nu mă striga pe numele tău :) 1 Link spre comentariu
nicu28 Reputație: 516 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:SinCity Oras:SinCity Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Astazi am avut deosebita placere sa mai banez inca doua clone pe care le-o facut Ticutza : drginecolog si inca una pe care nu o mai retin acum!!Si in plus de banare permanenta, i-am sters si toate postarile.hellomoto a avut, acum a ramas doar pe artificierul. O coincidenta interesanta este ca astazi cand s-a inverzit contul artificierul la cateva zeci de minute s-a inverzit si contul Andreea Rebeka. Cred ca poti sa verifici la tine in sistem cand au fost facute platile pentru aceste 2 conturi ;) 13 2 Link spre comentariu
Vizitator artificierul Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 hellomoto a avut, acum a ramas doar pe artificierul. O coincidenta interesanta este ca astazi cand s-a inverzit contul artificierul la cateva zeci de minute s-a inverzit si contul Andreea Rebeka. Cred ca poti sa verifici la tine in sistem cand au fost facute platile pentru aceste 2 conturi ;) Nicule tu ai descoperit America...Ai de :) mea 2 Link spre comentariu
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Astazi am avut deosebita placere sa mai banez inca doua clone pe care le-o facut Ticutza : drginecolog si inca una pe care nu o mai retin acum!!Si in plus de banare permanenta, i-am sters si toate postarile..Moamaa ,ce draguut ! :2qm40hg A venit Mos Craciun mai devreme! :rockettes-1 Bravo Pisicuts ! Inca un exemplu ASA DA ! :bravo :X 8 Link spre comentariu
Vizitator artificierul Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 .Moamaa ,ce draguut ! :2qm40hg A venit Mos Craciun mai devreme! :rockettes-1 Bravo Pisicuts ! Inca un exemplu ASA DA ! :bravo :X Se putea să nu fi tu moața și aici =)) 1 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Motane,pe prostu' de catelu' Daniel si clonele lui,cand il banezi?Il tii p'acilea doar pt faptul ca iti cumpara 2-3 conturi verzi lunar si pt ca iti face trafic cu clonele,pe care le vantura pe site,de dimineata pana seara?????????Asa saracie ai ajuns???? 1 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Decembrie 15, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Motane,pe prostu' de catelu' Daniel si clonele lui,cand il banezi?Il tii p'acilea doar pt faptul ca iti cumpara 2-3 conturi verzi lunar si pt ca iti face trafic cu clonele,pe care le vantura pe site,de dimineata pana seara?????????Asa saracie ai ajuns????la timpul potrivit o sa-i deschid si lui topic despre bucuria banarii clonelor 3 Link spre comentariu
terente6666 Reputație: 43 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Bravo bai nea administratore, incepi usor sa-ti revii, trece-i si producatoarea la de EVITAT 2 Link spre comentariu
gambitx Reputație: 56 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 .Moamaa ,ce draguut ! :2qm40hg A venit Mos Craciun mai devreme! :rockettes-1 Bravo Pisicuts ! Inca un exemplu ASA DA ! :bravo :Xmai are 5 conturi de rezerva pentru zile negre 1 Link spre comentariu
xoxodmt Reputație: -10 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 ca sa vedeti cat da prost e catelu =)) pisicuts ai zice ca il lasa pa fraier si la un moment dat il baneaza si el tot scrie de pe gamibtx edilu si nicu =)) 2 Link spre comentariu
xoxodmt Reputație: -10 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 haaa gambit s a dus pe cocar =))) Link spre comentariu
filofteu Reputație: 663 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Bine bre, o admit. Doarazi e clona mea. Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 638 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Nu este singurul în situația asta.... 3 4 Link spre comentariu
yauzimuiamea Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Ratatii astia e loser agenti? https://nimfomane.com/forum/user/123273-pidsadera/ Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Astazi am avut deosebita placere sa mai banez inca doua clone pe care le-o facut Ticutza : drginecolog si inca una pe care nu o mai retin acum!!Si in plus de banare permanenta, i-am sters si toate postarile. Pisi, ai banat pe cineva din cauza reclamatiilor eronate...Stii tu ca era Ticutza?Ce ar fi sa banezi cei cu mame si morti... ? La bolnavi psihic nu ascunzi postarile... Spun de ani ca esti admin, ramai neutru... Link spre comentariu
edilul Reputație: 310 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 ca sa vedeti cat da prost e catelu =)) pisicuts ai zice ca il lasa pa fraier si la un moment dat il baneaza si el tot scrie de pe gamibtx edilu si nicu =)) lasa in plm boabele ca esti prajit rau, in timp ce eu scriu probabil Daniel va fute nevestle, ca poate 4 Link spre comentariu
xoxodmt Reputație: -10 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 le-am lasat mai hamalulescrie xoxodmt nu xoxoboabe 2 Link spre comentariu
edilul Reputație: 310 Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 hai syctyr , tot fraier ramai, va face daniel de balamuc si voi latrati ca niste pechinezi 3 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Decembrie 16, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Decembrie 16, 2019 Pisi, ai banat pe cineva din cauza reclamatiilor eronate...Stii tu ca era Ticutza?Ce ar fi sa banezi cei cu mame si morti... ? La bolnavi psihic nu ascunzi postarile... Spun de ani ca esti admin, ramai neutru... mai am si alta placere amada in afara de banarea clonelor 1 Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 17, 2019 Partajează Postat Decembrie 17, 2019 mai am si alta placere amada in afara de banarea clonelorDoar una? :) Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Decembrie 17, 2019 lasa in plm boabele ca esti prajit rau, in timp ce eu scriu probabil Daniel va fute nevestle, ca poate:))))) 4 Link spre comentariu
xoxobossu Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2019 Partajează Postat Decembrie 17, 2019 fute daniel ? poate raman eu cu pula blocata stim noi unde..n-am voie sa zic unde ca ma baneaza pisicuts ca injurasa ca nu mai injur Link spre comentariu
doarazi Reputație: 146 Postat Decembrie 17, 2019 Partajează Postat Decembrie 17, 2019 fute daniel ? poate raman eu cu pula blocata stim noi unde..n-am voie sa zic unde ca ma baneaza pisicuts ca injurasa ca nu mai injur Pizda, Pisi te baneaza, dar daca te mai vad vorbind de mortii mamei mele moarte - ti-o trimit sa-ti explice ca nu vrea sa fie sculata din mormant! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum