deeadede Reputație: 24 Postat Decembrie 17, 2019 Postat Decembrie 17, 2019 As dori sa imi postez niste poze noi pe forum in care să mi se vada si tatuajele ca sa nu mai fie dileme cu pozele mele ...daca ma poate ajuta cineva gen sa ii trimit lui pozele si sa mi le posteze ! 1
maryoos Reputație: 148 Postat Decembrie 18, 2019 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Decembrie 18, 2019 As dori sa imi postez niste poze noi pe forum in care să mi se vada si tatuajele ca sa nu mai fie dileme cu pozele mele ...daca ma poate ajuta cineva gen sa ii trimit lui pozele si sa mi le posteze !Salutare! Cred că te-aș putea ajuta eu dacă-mi trimiți pozele. Și să-mi zici la ce postare vrei să adaug pozele.
deeadede Reputație: 24 Postat Decembrie 19, 2019 Autor Postat Decembrie 19, 2019 Cine mar putea ajuta sa imi sterg numarul de telefon de aici ...pentru ca este nr meu personal si nu as vrea sa fiu căutată pe el
Vizitator 1280ionut Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2019 Postat Decembrie 20, 2019 Cine mar putea ajuta sa imi sterg numarul de telefon de aici ...pentru ca este nr meu personal si nu as vrea sa fiu căutată pe elroaga un admin si sa nu-ti mai pui nr personal pe aici
Postări Recomandate