Sari la conținut

Ioana un masaj deosebit 0769413338

Vizitator ioanadarker

Postări Recomandate

Postat

Am fost si eu la Ioana saptamana trecuta si am ramas dator cu o recenzie.

O sa fiu scurt, nu are sens sa expun detalii. In linii mari, apartamentul foarte curat, are o pisica foarta haioasa si frumoasa si am avut subiect de conversatii initiale in jurul acestei teme, eu avand la randul meu pisica acasa. Foarte eleganta, tunata, aranjata, extrem de joviala si manierata.

Arata foarte bine, e frumoasa, in realitate arata mai bine decat iti imaginezi din pozele semi-cenzurate. 

M-am dus pentru masaj, asta am primit, facut foarte bine, relaxant, muzica pe fundal, extrem de priceputa si erotismul a escaladat pe masura ce timpul trecerea, deci totul logic, mai intai relaxare fizica si scapat de stres dupa care lucrurile merg natural catre masajul erotic. Tin sa precizez ca am avut discutii foarte interesante, e foarte dulce si stie exact ce face, e foarte profi si am apreciat asta la ea.  Am vb si despre Brancusi si despre securitate cibernetica, un mix excelent :))

Chiar m-am simtit foarte bine si sigur o sa revin cu placere. 

Te pup!

• Like 1
Vizitator ioanadarker
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, focusrite a spus:

Am fost si eu la Ioana saptamana trecuta si am ramas dator cu o recenzie.

O sa fiu scurt, nu are sens sa expun detalii. In linii mari, apartamentul foarte curat, are o pisica foarta haioasa si frumoasa si am avut subiect de conversatii initiale in jurul acestei teme, eu avand la randul meu pisica acasa. Foarte eleganta, tunata, aranjata, extrem de joviala si manierata.

Arata foarte bine, e frumoasa, in realitate arata mai bine decat iti imaginezi din pozele semi-cenzurate. 

M-am dus pentru masaj, asta am primit, facut foarte bine, relaxant, muzica pe fundal, extrem de priceputa si erotismul a escaladat pe masura ce timpul trecerea, deci totul logic, mai intai relaxare fizica si scapat de stres dupa care lucrurile merg natural catre masajul erotic. Tin sa precizez ca am avut discutii foarte interesante, e foarte dulce si stie exact ce face, e foarte profi si am apreciat asta la ea.  Am vb si despre Brancusi si despre securitate cibernetica, un mix excelent :))

Chiar m-am simtit foarte bine si sigur o sa revin cu placere. 

Te pup!

Multumesc din suflet domnul meu dragu,mi-a facut placere sa te cunosc si da stiu despre cine e vorba!!!A fost o placere si din partea mea sa-mi petrec timp frumos cu tine!!!Te astept cu drag oricand doresti!!!❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗

Vizitator ioanadarker
Postat

CAEC78DB-DDA5-4782-AEEB-F3C763DDFF24.jpeg

BB3DC4ED-B005-4525-BF79-E0E460C5F262.jpeg

0CC27060-BE52-465E-9DF7-FD5BABBC5FDA.jpeg

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 12 ore, ioanadarker a spus:

CAEC78DB-DDA5-4782-AEEB-F3C763DDFF24.jpeg

BB3DC4ED-B005-4525-BF79-E0E460C5F262.jpeg

0CC27060-BE52-465E-9DF7-FD5BABBC5FDA.jpeg

O superba de fata totul pus la punct din toate punctele de vedere de revenit da cu siguranța . Pup dulce Cri❤️

• Like 2
Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 13 ore, darkxtr a spus:

O superba de fata totul pus la punct din toate punctele de vedere de revenit da cu siguranța . Pup dulce Cri❤️

🙄

Postat
1 oră în urmă, ioanadarker a spus:

Disponibila whatsapp me 0769401506❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🦋🦋🦋

E3EE7FBD-A0DE-4969-80FE-ABECF5254EDB.jpeg

87C49608-B797-4B42-9B72-A3FAC9975C89.jpeg

1D1DD075-2C31-4B5B-8C8C-74AC46B41829.jpeg

Poze perfecte - pacat ca e departe si face doar masaj oficial 

Postat
Acum 23 ore, ioanadarker a spus:

Disponibila whatsapp me 0769401506❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🦋🦋🦋

E3EE7FBD-A0DE-4969-80FE-ABECF5254EDB.jpeg

87C49608-B797-4B42-9B72-A3FAC9975C89.jpeg

1D1DD075-2C31-4B5B-8C8C-74AC46B41829.jpeg

Superbă, când treci la nivelul următor îmi fac abonament 😘

Vizitator max5678
Postat

Am revenit azi a doua oara, la fel de primitoare și la fel de frumoasa, doar ca a uitat la inceputul întâlnirii sa îmi dea Pepsi, dar s-a revanșat după acțiune și am primit sticla de Pepsi așteptată :))

Ioana: nota 10 pe linie( o recenzie mai lunga găsiți mai sus) 

Sticla de Pepsi: 9 :))) 

Și cum zicea pe vremea mea Salam când eram și eu tânăr "și ramai asa și nu te schimba" :))) 

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 20 minute, max5678 a spus:

Am revenit azi a doua oara, la fel de primitoare și la fel de frumoasa, doar ca a uitat la inceputul întâlnirii sa îmi dea Pepsi, dar s-a revanșat după acțiune și am primit sticla de Pepsi așteptată :))

Ioana: nota 10 pe linie( o recenzie mai lunga găsiți mai sus) 

Sticla de Pepsi: 9 :))) 

Și cum zicea pe vremea mea Salam când eram și eu tânăr "și ramai asa și nu te schimba" :))) 

Heyyyy🤣🤣🤣🤣🤣hhhhhhhh🤣🤣🤣ai adus tu coffe si am uitat nu a fost cu intentie si stii bine ca sunt o gazda buna ..❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗Multu’esti f dragu’!!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗

Postat
Acum 4 ore, alexander300 a spus:

Baieti sex face sau nu ? 

NU.

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 14 ore, alexander300 a spus:

Baieti sex face sau nu ? 

Face nu vorbiti prostii doar sa sti cum sa pui problema

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 6 minute, ncc a spus:

🤣🤣🤣

Postat
Acum 24 minute, ncc a spus:

Se rezolva la fata locului voi vreti mura in gura :))

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 20 minute, ncc a spus:

Se rezolva la fata locului voi vreti mura in gura :))

Te rog nu baga oamenii in ceatza pentru ca nu se intampla asa ceva ..Aberezi ..Nu vreau ca oamenii sa aibe asteptari altele decat ce ofer eu !Nu mi doresc publicitate bazata pe erori !Multumesc 

Postat
Acum 7 ore, ioanadarker a spus:

Te rog nu baga oamenii in ceatza pentru ca nu se intampla asa ceva ..Aberezi ..Nu vreau ca oamenii sa aibe asteptari altele decat ce ofer eu !Nu mi doresc publicitate bazata pe erori !Multumesc 

Deci exista posibilitatea sa faci si sex ? 
 Fizicul te recomanda spre bunaciune sexy si stilata ! 👅🙈💃

Postat
Acum 1 oră, ioanadarker a spus:

Disponibila acum whatsapp me 0769401506❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋

Buna . Ai afirmat ca vei posta poza sexy intr-o tinuta office . Ai uitat sau nu e existat timp

pentru o astfel de sedinta foto ? Te pup - esti o zeita ! 

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 22 minute, dandan202111 a spus:

Buna . Ai afirmat ca vei posta poza sexy intr-o tinuta office . Ai uitat sau nu e existat timp

pentru o astfel de sedinta foto ? Te pup - esti o zeita ! 

Imi cer scuze ,timpul nu mi-a permis,dar in curand voi pune si poze asa cum iti doresti tu!❤️❤️🤗🤗🤗🤗🦋🦋🦋

Postat
Acum 11 minute, ioanadarker a spus:

Imi cer scuze ,timpul nu mi-a permis,dar in curand voi pune si poze asa cum iti doresti tu!❤️❤️🤗🤗🤗🤗🦋🦋🦋

Iti multumesc frumos si o sa astept aceste poze cu mare interes si multa curiozitate ! 
❤️❤️❤️🤗🤗🤗💐

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 3 ore, dandan202111 a spus:

Iti multumesc frumos si o sa astept aceste poze cu mare interes si multa curiozitate ! 
❤️❤️❤️🤗🤗🤗💐

Vor venii curand si pozicile ,am avut zilele destul de incarcate si din acest motiv chiar nu am avut timp domnul meu !🤗🤗🤗🦋🦋🦋❤️❤️❤️

Vizitator ioanadarker
Postat
La 12.04.2021 la 22:27, dandan202111 a spus:

Deci exista posibilitatea sa faci si sex ? 
 Fizicul te recomanda spre bunaciune sexy si stilata ! 👅🙈💃

Nu exista aceasta posibilitate!Nu ofer servicii sexuale de nici o natura in schimb ofer un masaj de calitate si iti ofer un timp frumos petrecut in compania mea!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...