Sari la conținut

Ioana un masaj deosebit 0769413338

Vizitator ioanadarker

Postări Recomandate

Postat

Cea mai reusita - asa cu capul intr-o parte , cu parul cel lung si frumos coafat - 

poza nr 2 din setul de 7 ! 

Pupici si spor la sala 🤫🤗😘

Vizitator ioanadarker
Reputație: 0
Postat

Disponibila my gentlemen de la 14:00 am loculetze libere whatsapp me 0769401506❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋🌈🌈🌈🍀🍀🍀🌞🌞🌞

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 2 ore, aspirinata a spus:

Buna bebe , este aur medicinal si la sfarcuri ? ❤️❤️🤗

Dute la ea si vezi ce aur este .

• Haha 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hey salutare tuturor.
Dupa o esuare de a prinde si eu o programare astazi in sfârșit ne'am corelat si am ajuns si eu la Ioana.
Prima impresie : Ajuns la usa, deschide si intru...primul impact vizial Wow, da tata am nimerit unde trebuia. ( eu in trecut mergeam  in alta parte)
Am facut cunostinta si am fost servit cu ceva rece (la alegere) in timp ce inima inca imi pulsa accelerat :)) (cine a fost stie ce zic).
Am schimbat cateva vorbe apoi mi'a prezentat elegant locația si am intrat la dush ( detalii despre locație.... Ordonat si curat) Felicitări.
De la dush in camera muzica de relaxare si a inceput sa faca ce stie cel mai bine. Un masaj senzational rar intalnit atenta la fiecare mușchiuleț 😉. Un trup frumos un zâmbet placut si foarte sociabila. Restu vedeti voi la locul faptei :))
Masaj : 10
Cadou :250 
De revenit. Clar Da. (maine am programare iar :)).)
Deci cine vrea sex sunt multe anunturi unde isi pot satisface placerile. Cine vrea masaj recomand cu drag.
See u tomorrow sweetie 😉🤗

• Like 3
Vizitator ioanadarker
Postat
1 oră în urmă, alon000 a spus:

Dute la ea si vezi ce aur este .

Bine spus ..🤣🤣🤣Vrea decat sa fac chat pe aici atat..s-a si sup ca il blocasem ..dar vrea decat sa vorbim pe topic ..🤣🤣🤣

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 11 minute, cerebel24 a spus:

Hey salutare tuturor.
Dupa o esuare de a prinde si eu o programare astazi in sfârșit ne'am corelat si am ajuns si eu la Ioana.
Prima impresie : Ajuns la usa, deschide si intru...primul impact vizial Wow, da tata am nimerit unde trebuia. ( eu in trecut mergeam  in alta parte)
Am facut cunostinta si am fost servit cu ceva rece (la alegere) in timp ce inima inca imi pulsa accelerat :)) (cine a fost stie ce zic).
Am schimbat cateva vorbe apoi mi'a prezentat elegant locația si am intrat la dush ( detalii despre locație.... Ordonat si curat) Felicitări.
De la dush in camera muzica de relaxare si a inceput sa faca ce stie cel mai bine. Un masaj senzational rar intalnit atenta la fiecare mușchiuleț 😉. Un trup frumos un zâmbet placut si foarte sociabila. Restu vedeti voi la locul faptei :))
Masaj : 10
Cadou :250 
De revenit. Clar Da. (maine am programare iar :)).)
Deci cine vrea sex sunt multe anunturi unde isi pot satisface placerile. Cine vrea masaj recomand cu drag.
See u tomorrow sweetie 😉🤗

Multumesc mult domnul meu pentru vizita si pentru comportamentul tau frumos!!Mi-a facut placere sa te cunosc si sa petrecem un timp dragu impreuna!!!Sigur te astept si maine cu mare drag!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋

Postat
Acum 18 ore, ioanadarker a spus:

Bine spus ..🤣🤣🤣Vrea decat sa fac chat pe aici atat..s-a si sup ca il blocasem ..dar vrea decat sa vorbim pe topic ..🤣🤣🤣

Rau spus ... nu vad un lucru rau sa vorbim si nu e vina mea ca nu locuim in acelasi zona , oras si uneori tara... dar... bagatori in seama sunt peste tot ! 

Vizitator max5678
Postat
Acum 21 minute, aspirinata a spus:

Rau spus ... nu vad un lucru rau sa vorbim si nu e vina mea ca nu locuim in acelasi zona , oras si uneori tara... dar... bagatori in seama sunt peste tot ! 

Ioana eu zic sa nu mai iei clienți și să vorbești cu domnul aici sau alta propunere când vin la tine te las din timpul meu să vorbești cu dânsul și îți fac și poze cum dorește el! Ce zici? 😅😅😅

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 4 ore, aspirinata a spus:

Pfff..nici vina mea nu este domnul meu ..

Vizitator ioanadarker
Postat

My gentlemen disponibila acum whatsapp me 0769401506❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋🌈🌈🌈🍀🍀🍀

Vizitator ioanadarker
Postat

Vreau sa anunt persoanele care sunt blocate ca asa vor ramane de acum inainte,repet nu blochez degeaba,ori abordarea scartzaie,ori intrebarile dvs sunt deranjante,ori imi propune-ti anumite lucruri la modul insistent..Sunt atatea posibilitati pe acest forum sa gasiti ce doriti !!!Eu imi selectez foarte atent clientela ,am acest drept ma respect pe mine si nu vreau sa mi ocup acel timp de o ora intr-un mod neplacut si cu o persoana care mi-ar putea strica buna dispozitie!!!Primesc doar domni de calitate care stiu sa aprecieze si stiu sa respecte!!!!Nu va mai pierde-ti timpul restul va rog!!!😈

Postat

De ce ti-ai bagat in sfarcuri metalul ala.... oare e vreun barbat care apreciaza asa ceva? sa nu o iei ca pe o rautate dar parca e mai frumos mai natural, vrem sa luam si noi in gura ceva moale :)

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 7 minute, unaltu a spus:

De ce ti-ai bagat in sfarcuri metalul ala.... oare e vreun barbat care apreciaza asa ceva? sa nu o iei ca pe o rautate dar parca e mai frumos mai natural, vrem sa luam si noi in gura ceva moale :)

Hmmmm..senzatia pentru mine este mai tare cu “metalul “in sfarcuri ..Sincer n-am avut niciunul din clientii mei sa fie deranjat de “metal”..Nu o iau ca pe o rautate ca nu imi suna a rautate !!!Te pup seara faina!!!🤗🤗🤗

• Oras:București
Postat
Acum 11 ore, unaltu a spus:

Metalul ăla este că și siliconul, se vede bine, dar la atingere lasă de dorit. Sunt artificii de luat ochii și cam atât. Una peste alta mon amoure are același preț, in condițiile in care este o locație jos pălăria și femei pe măsură, unde îți pot alege. Dar toate fetițele astea și-au dat păducheii jos din cap, s-au siliconat, botoxat și parfum și-au luat și atitudine de dive și sunt femei fatale. 

• Like 1
Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 1 oră, john55555 a spus:

Metalul ăla este că și siliconul, se vede bine, dar la atingere lasă de dorit. Sunt artificii de luat ochii și cam atât. Una peste alta mon amoure are același preț, in condițiile in care este o locație jos pălăria și femei pe măsură, unde îți pot alege. Dar toate fetițele astea și-au dat păducheii jos din cap, s-au siliconat, botoxat și parfum și-au luat și atitudine de dive și sunt femei fatale. 

Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii hhhhhh🤣🤣🤣🤣..Tot nu te deblokez🤣🤣🤣asa ramai blocat !!!🤣🤣🤣🤣🤣

• Membru Premium
Postat

Dur comentariul de mai sus.

Pe de alta parte , marirea de pret de 50 %, fara servicii in plus ( da, cu tenta nesexuala🤗) reprezinta un decont pe care clientul trebuie sa il acopere, operatii estetice etc. 

Macar ulei incalzit si tot ar fi fost un plus. Da, eu sunt mai pretentios, pe banii si pe timpul meu. 😄😋😌

Este bine ? 😋😋😋

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 16 minute, derwall a spus:

Pe de alta parte , marirea de pret de 50 %, fara servicii in plus ( da, cu tenta nesexuala🤗) reprezinta un decont pe care clientul trebuie sa il acopere, operatii estetice etc. 

Macar ulei incalzit si tot ar fi fost un plus. Da, eu sunt mai pretentios, pe banii si pe timpul meu. 😄😋😌

Este bine ? 😋😋😋

Domnul meu fiecare alege unde sa mearga sunt atatea posibilitati pe acest forum ,o gama variata de unde fiecare poate sa aleaga!!!Si din punct de vedere financiar si din punct de vedere al gusturilor!!!Eu tot timpul am spus nu sunt pentru toata lumea !!!Cine m-a vizitat imi stie calitatea serviciilor si stie de ce m-a ales pe mine!!!Sa ai o zi faina si relaxata!!!🤗🤗🤗

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 20 minute, derwall a spus:

Este bine ? 😋😋😋

Eu ofer relaxare si pe langa asta masajul meu erotic este facut la nivel de arta !!!Ceea ce se observa decat incepem sedinta sunt foarte atenta la confortul fiecarui domn ce ma viziteaza si dorintele acestuia!!!

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 5 ore, blackberry6969 a spus:

Ce buze senzuale ! kiss

Multu’❤️🤗

• Membru Premium
Postat
Acum 22 minute, ioanadarker a spus:

Domnul meu fiecare alege unde sa mearga sunt atatea posibilitati pe acest forum ,o gama variata de unde fiecare poate sa aleaga!!!Si din punct de vedere financiar si din punct de vedere al gusturilor!!!Eu tot timpul am spus nu sunt pentru toata lumea !!!Cine m-a vizitat imi stie calitatea serviciilor si stie de ce m-a ales pe mine!!!Sa ai o zi faina si relaxata!!!🤗🤗🤗

O, da, asa este. Exista concurenta!!!

Din fericire!!! La 200 Lei ofereai un anume raport calitate pret!!!Acum la 300 Lei raportul s-a modificat in defavoarea clientului !!!

Am folosit !!! ca sa fiu in ton cu tine , doar esti incisiva si apriga la replici.😋😚😚😚

• Like 4
  • Minus 4

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 1 minut, derwall a spus:

O, da, asa este. Exista concurenta!!!

Din fericire!!! La 200 Lei ofereai un anume raport calitate pret!!!Acum la 300 Lei raportul s-a modificat in defavoarea clientului !!!

Am folosit !!! ca sa fiu in ton cu tine , doar esti incisiva si apriga la replici.😋😚😚😚

Personalitatea mea puternica nu vede concurenta decat cu mine 😂Nu simt concurenta ,vad doar faptul ca sunt alte optiuni pentru buzunarul tau!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...