Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2020 Postat Februarie 29, 2020 Domnilor sunt disponibila in aceasta noapte si va astept cu drag la mine sa ne relaxam impreuna prin masajul meu erotic
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2020 Postat Februarie 29, 2020 Sunt disponibila si va astept cu drag la mine
legionarul Reputație: 534 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 29, 2020 Domnul filozof, v-ati inscris ieri doar ca sa faceti recenzie minunatei Ioana?Nu pot sa nu observ ca are mare trecere la conturile noi si la cei cu 1-2 postari. Cum apare o recenzie reala vin 2-3 cu note de 10+. Ca sa stii si tu Ioana, up-urile dese, aici nu sunt cheia marilor succese. Bafta! Bai fratilor, rapandulele astea chiar ne considera cretini! Pe vremuri curvele chiar aveau bun-simt! Bravo crystofor! Respect! 2
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2020 Postat Februarie 29, 2020 Domnilor , Sunt disponibila si va astept cu drag la mine. Sper sa fac partea din acel moment alaturi de voi unde in iesirea de weekend dupa o saptamana de munca va voi ajuta prin masajul meu erotic sa va resetez energiile cu mix ul relaxare si erotism de care aveti nevoie. Sunt singura la mine intr un cadru curat intim si discret unde vom fi doar noi doi intr un moment special la sfarsit de saptamana. Va astept cu drag la mine. Sunt disponibila acum si in aceasta noapte.
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 1, 2020 Postat Martie 1, 2020 Disponibila va astept cu drag la mine
armandcc Reputație: 0 Postat Martie 1, 2020 Postat Martie 1, 2020 Salutari, am vizitat-o si eu pe Ioana in Februarie, de doua ori... Prima oara a fost un pic mai distanta... dar a doua oara se vedea ca are o zi foarte buna... Radia de fericire :laugh2 Rating: Visage: 90% (+/- 5% in functie de stare, styling) Body: 95% (are un abdomen superb... respect!) :clapp Masaj: 100%: In mod cert acesta este punctul ei forte. Pentru cunoscatori din 2018 sau mai devreme: seamana foarte mult cu masajul tantric al Alexei de la Hasdau :hihat Igiena: perfect ok, asa cum trebuie :dus2 Sper sa ramana cu aceeasi calitate si acelasi preturi :138x
marcujan Reputație: 347 Postat Martie 2, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Martie 2, 2020 Salutari, am vizitat-o si eu pe Ioana in Februarie, de doua ori... Prima oara a fost un pic mai distanta... dar a doua oara se vedea ca are o zi foarte buna... Radia de fericire :laugh2 Rating: Visage: 90% (+/- 5% in functie de stare, styling) Body: 95% (are un abdomen superb... respect!) :clapp Masaj: 100%: In mod cert acesta este punctul ei forte. Pentru cunoscatori din 2018 sau mai devreme: seamana foarte mult cu masajul tantric al Alexei de la Hasdau :hihat Igiena: perfect ok, asa cum trebuie :dus2 Sper sa ramana cu aceeasi calitate si acelasi preturi :138xPai e masaj tantric sau nu?
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 5, 2020 Postat Martie 5, 2020 Domnilor in aceasta noapte sunt disponibilă și va astept cu drag la mine sa ne cunoastem mai bine prin masajul meu erotic
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 6, 2020 Postat Martie 6, 2020 Domnilor , Sunt disponibila si va astept cu drag la mine. Sper sa fac partea din acel moment alaturi de voi unde in iesirea de weekend dupa o saptamana de munca va voi ajuta prin masajul meu erotic sa va resetez energiile cu mix ul relaxare si erotism de care aveti nevoie. Sunt singura la mine intr un cadru curat intim si discret unde vom fi doar noi doi intr un moment special la sfarsit de saptamana. Va astept cu drag la mine. Sunt disponibila acum si in aceasta noapte.Va astept cu drag la mine
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 7, 2020 Postat Martie 7, 2020 Sunt disponibilă va astept cu drag la mine pentru un masaj erotic deosebit
type ra Reputație: 4 Postat Martie 7, 2020 Postat Martie 7, 2020 SalutAm vizitat-o pe Ioana acum 2 săptămâni.Ioana fumeaza iar in acel apartament mirosea foarte rău a tigari.Domnișoara de “culoare” ma primit in bikini și sigur nu își făcuse duș înainte sa vin .Eu cum am intrat in apartament am mers la duș și am așteptat cel puțin 5 min pana a venit apa caldă.Am intrat la baie , totul fiind murdar , la duș erau numai fire de păr .Prosoapele de pe pat nu erau schimbate .Cred ca doar le-a întors pe celalalta parte.Are “burtă de bere”.Bonus era și pe stop și nu ma lăsat sa pun mâna in zonele intime.Dar asta mi-a spus după ce am terminat.De evitat aceasta tipă.Eu unul nu voi mai merge. 1
legionarul Reputație: 534 Postat Martie 8, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 8, 2020 SalutAm vizitat-o pe Ioana acum 2 săptămâni.Ioana fumeaza iar in acel apartament mirosea foarte rău a tigari.Domnișoara de “culoare” ma primit in bikini și sigur nu își făcuse duș înainte sa vin .Eu cum am intrat in apartament am mers la duș și am așteptat cel puțin 5 min pana a venit apa caldă.Am intrat la baie , totul fiind murdar , la duș erau numai fire de păr .Prosoapele de pe pat nu erau schimbate .Cred ca doar le-a întors pe celalalta parte.Are “burtă de bere”.Bonus era și pe stop și nu ma lăsat sa pun mâna in zonele intime.Dar asta mi-a spus după ce am terminat.De evitat aceasta tipă.Eu unul nu voi mai merge.Bravo frate, felicitari pt recenzie! Scoateti la suprafata mizeria pe care scursurile astea, cu aere de vedete o aduna sub pres! Si asta, si jessica, floci la cur, besos, besos! De ce pwla mea nu va educati odata? Daca tot traiti din asta, de ce nu va respectati clientii? De ce-i tratati ca pe animale? Gata frate, iau asupra mea injuraturile lui ciorex asta! 2
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 SalutAm vizitat-o pe Ioana acum 2 săptămâni.Ioana fumeaza iar in acel apartament mirosea foarte rău a tigari.Domnișoara de “culoare” ma primit in bikini și sigur nu își făcuse duș înainte sa vin .Eu cum am intrat in apartament am mers la duș și am așteptat cel puțin 5 min pana a venit apa caldă.Am intrat la baie , totul fiind murdar , la duș erau numai fire de păr .Prosoapele de pe pat nu erau schimbate .Cred ca doar le-a întors pe celalalta parte.Are “burtă de bere”.Bonus era și pe stop și nu ma lăsat sa pun mâna in zonele intime.Dar asta mi-a spus după ce am terminat.De evitat aceasta tipă.Eu unul nu voi mai merge.Mai nah este opinia ta. Permite mi sa am o opinie total diferită si sa iti spun de ce. Pozele mele sunt reale si recente oricine poate constata asta. Întotdeauna lucrez doar cu poze reale. Si incerc tot timpul să fac poze noi. Am prea multe prosoape , si am un standard de igienă prea mare ca sa omit ceva la curatenie sau sa nu le schimb. Cred ca sunt întotdeauna super ingrijita si o companie plăcută. Nici un moment nu am inceput sau am fost in munca mea cu gândul că o sa fac pe toata lumea fericita. Ma multumesc cu majoritatea. Este ok pentru mine daca nu m ai placut. Nu am cum sa plac tuturor. Iti trebuie o educație aparte sa te bucuri de un moment alaturi de mine si ceea ce eu ofer. Însă recenziile anterioare, pozele , realitatea te contrazic . Asa ca eu sunt ok cu asta. Multe persoane vin cu alte intentii decât ce discutam telefonic sau ce fac eu. Probabil de aici deziluzia ta. Dar este ok pentru mine. Realitatea mea si afirmațiile tale nu au nimic in comun. La mine toti clientii mei sriu ce gasesc, o companie plăcută, comunicare, curatenie , respectul timpului , intimitate, suntem doar noi doi si prezenta mea tot timpul ingrijita.
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 Bravo frate, felicitari pt recenzie! Scoateti la suprafata mizeria pe care scursurile astea, cu aere de vedete o aduna sub pres! Si asta, si jessica, floci la cur, besos, besos! De ce pwla mea nu va educati odata? Daca tot traiti din asta, de ce nu va respectati clientii? De ce-i tratati ca pe animale? Gata frate, iau asupra mea injuraturile lui ciorex asta!Tu nu uita mea pe lista mea esti pe ignore de mult din cauza incapacității de a avea o conversație si a vorbi frumos si elegant. La mine totul este prin prisma comunicării intr o maniera eleganta. Si clientii mei iubesc asta. Din această cauză noi doi nu putem interacționa.
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 Domnilor , Sunt disponibila si va astept cu drag la mine. Sper sa fac partea din acel moment alaturi de voi unde in iesirea de weekend dupa o saptamana de munca va voi ajuta prin masajul meu erotic sa va resetez energiile cu mix ul relaxare si erotism de care aveti nevoie. Sunt singura la mine intr un cadru curat intim si discret unde vom fi doar noi doi intr un moment special la sfarsit de saptamana. Va astept cu drag la mine. Sunt disponibila acum si in aceasta noapte.Va astept cu drag la mineSunt disponibilă va astept cu drag la mine
legionarul Reputație: 534 Postat Martie 8, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 8, 2020 Tu nu uita mea pe lista mea esti pe ignore de mult din cauza incapacității de a avea o conversație si a vorbi frumos si elegant. La mine totul este prin prisma comunicării intr o maniera eleganta. Si clientii mei iubesc asta. Din această cauză noi doi nu putem interacționa.Vai, mi-ai ruinat viata! Nu-i mai gasesc sensul! Ma doare-n ceea ce masezi tu de ignore-ul tau! Pe voi, japitele care tepuiti clienti va deranjeaza cand spunem adevarul si aratam cum sunteti in realitate!Esti o țepară si asa vei ramane! Dar eu n-o sa-ti dau ignore. Ar fi ok pt tine. Eu o sa te arat colegilor, pe tine si pe alte tepare exact asa cum sunteti voi! Hoatelor! 1
bogdanbogdan2 Reputație: 0 Postat Martie 8, 2020 Postat Martie 8, 2020 Dragi oameni, as dori sa las o recenzie pozitiva scurta, finndca nu cred ca profesionalismul si calitatea doamnei stau in cuvintele mele ci doar in atitudinea si prestatia ei cu adevarat profesionista din toate punctele de vedere. Locatie centrala foarte curata.Atitudine pozitiva,zambitoare, calduroasa, prietenoasa.Prestatie masaj fara vreun repros( si-a facut treaba foarte bine si onest)In ceea ce priveste erotismul, a fost atat cat a trebuit pentru un masaj, iar finalizarea a fost exploziva. Abia astept sa ma reintorc.
amicu Reputație: 0 Postat Martie 9, 2020 Postat Martie 9, 2020 I-am facut o vizita domnisoarei ieri si as vrea sa impart recenzia in doua parti: 1. persoana Ioana --> foarte placuta, m-a servit cu un pepsi si am stat cateva minute la o vorba inainte/dupa actiune, atipica pentru zona de activitate, chiar m-a surprins in mod placut prin subiectele abordate. 2. profesionista Ioana --> programarea a fost respectata, am primit un prosop curat pentru dus + papuci, masajul a fost unul foarte bun, am plecat relaxat si foarte multumit de alegerea facuta. Notele mele: Locatie: 9.5 ( apartamentul este in regula dar este destul de greu cu locul de parcare) Corp: 10 Masaj de relaxare: 9.5 Masaj erotic: 10 Igienta: 10 Nota generala: 9.8 O sa revin cat de curand la Ioana, mi-a povestit de niste tehnici pe care trebuie sa le testez.
pseudonim111 Reputație: 897 Postat Martie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2020 Hapciu ! 1
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 10, 2020 Postat Martie 10, 2020 I-am facut o vizita domnisoarei ieri si as vrea sa impart recenzia in doua parti: 1. persoana Ioana --> foarte placuta, m-a servit cu un pepsi si am stat cateva minute la o vorba inainte/dupa actiune, atipica pentru zona de activitate, chiar m-a surprins in mod placut prin subiectele abordate. 2. profesionista Ioana --> programarea a fost respectata, am primit un prosop curat pentru dus + papuci, masajul a fost unul foarte bun, am plecat relaxat si foarte multumit de alegerea facuta. Notele mele: Locatie: 9.5 ( apartamentul este in regula dar este destul de greu cu locul de parcare)Corp: 10Masaj de relaxare: 9.5Masaj erotic: 10 Igienta: 10 Nota generala: 9.8 O sa revin cat de curand la Ioana, mi-a povestit de niste tehnici pe care trebuie sa le testez.Un domn , a fost o placere si de partea mea si oricand te astept cu drag iti multumesc mult
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 10, 2020 Postat Martie 10, 2020 Domnilor, va anunt cand incep la noapte, la noapte cred ma gasiti tarziu cred ca incep pe la 23 00 pm - 00 00 midnight
legionarul Reputație: 534 Postat Martie 11, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 11, 2020 Misto guvizii astia care de cand sunt inscrisi au 1, maxim 2 postari! 1
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Martie 12, 2020 Postat Martie 12, 2020 Buna seara dragilor va aștept în compania mea :*!!!Va aștept!!!!WhatsApp meKiss!!!
chrystyan95 Reputație: 2 Postat Martie 12, 2020 Postat Martie 12, 2020 Am fost aseara la ea , e o fata cu bun simt si merita toti banii . O sa mai revin la ea.
chrystyan95 Reputație: 2 Postat Martie 12, 2020 Postat Martie 12, 2020 Locatie 10/10Servici 10/10Corp 10/10 Din cauza oboselii nu putea sa finalizez , dar ea nu ma lasat sa plec nefinalizat , mai rar fetele ca ea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum