Sari la conținut

Ioana un masaj deosebit 0769413338

Vizitator ioanadarker

Postări Recomandate

Vizitator ioanadarker
Reputație: 0
Postat

Buna domnii mei ,disponibila astazi pana mai tarziu !whatsapp me pupi 😚😚😚😚🥰🥰🥰🥰ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤©ðŸ¤©ðŸ¤©

Vizitator ioanadarker
Postat

200ron este sedinta de masaj domnul meu !

• Oras:Timisoara
Postat

Maine o sa ai politia la usa draguta!Pentru ca pui in pericol sanatatea oamenilor! Stii ca se face puscarie pt asta, da? Sa nu zici ca nu ti-am spus! Gluma-i gluma, dar deja ai sarit santul!

• Like 2
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Maine o sa ai politia la usa draguta!Pentru ca pui in pericol sanatatea oamenilor! Stii ca se face puscarie pt asta, da? Sa nu zici ca nu ti-am spus! Gluma-i gluma, dar deja ai sarit santul!

dacă te uiți bine, nu e singura
  • Like 1
Vizitator ioanadarker
Postat
Maine o sa ai politia la usa draguta!Pentru ca pui in pericol sanatatea oamenilor! Stii ca se face puscarie pt asta, da? Sa nu zici ca nu ti-am spus! Gluma-i gluma, dar deja ai sarit santul![/quoteMai puternicule pe forum Cand mergi la masaje esti k un mielusel,aici esti tare si mare pe forum..ai fost acum o zi la masaj ,nu te mai da ce nu esti pe forum aici stai linistit si cuminte si nu uita ca esti la ignor !Puternicule pe forum !]
Vizitator ioanadarker
Postat

dacă te uiți bine, nu e singura

Mai puternicule pe forum Cand mergi la masaje esti k un mielusel,aici esti tare si mare pe forum..ai fost acum o zi la masaj ,nu te mai da ce nu esti pe forum aici stai linistit si cuminte si nu uita ca esti la ignor !Puternicule pe forum !
Vizitator bug
Postat

Nu e nebuna, e rupta de foame

:iagree

Postat

Mai puternicule pe forum Cand mergi la masaje esti k un mielusel,aici esti tare si mare pe forum..ai fost acum o zi la masaj ,nu te mai da ce nu esti pe forum aici stai linistit si cuminte si nu uita ca esti la ignor !Puternicule pe forum !

Am fost acum o zi la masaj? Ok...uite cum facem. Eu te rog sa-mi faci public nr de telefon daca ai dreptate. In felul asta, daca e adevarat ce spui tu iti dai seama ca nu-s nebun sa-mi fac datele de contact publice. Daca nu e adevarat nu o sa-l postezi. Ca ti-e frica! Ia sa vedem acuma cine e cateaua turbata, japita nenorocita si scursura forumului?

Asculta-ma bine...cand ti-am zis ca ai s-ajungi la puscarie n-am glumit. N-ai sa mai prestezi aici in veci!

• Like 1
Postat

Te rog sa-mi faci public nr de tel si sa ma descrii aici, inclusiv nume si detalii. Dacave real ce spui si ai si acordul meu, fa-o! Daca nu, te voi reclama pentru tentativa de a raspandi boli! Si crede-ma ca nu glumesc! Am postarile tale cu data, era stare de urgenta si tu dadeai mesaje, ba ai si recenzii asa ca te-ncadrezi perfect! Mult succes!

• Like 1
Vizitator ioanadarker
Postat

M am hotarat sa nu mai dau curs acestor rautati pentru ca este sub demintatea mea sa stau sa ma cert... Pentru ce?? Ma stresez cu toata lumea aiurea scrie ti ce vreti...

Sunt foarte multi clienti multumiti pentru ca serviciile mele sunt de inalta calitate dar e normal sa fie si oameni rautaciosi.

Sunt disponibila domnilor!!! Am suficienti clienti fideli care apreciaza ceea ce fac si legat se igiena si absolut tot inainte cand ajunge un vlient in casa se descalta la usa unde in prealabil dezinfectez cu alcool de 98 % dus totul la superlativ.

Am vazut ca scria mai sus de actualizarea preturilor,cadoul meu este de 200 lei pentru o ora

Va pup si va astept pentru programari pe whatsapp :*!!!

• Oras:bucuresti
Postat

Salut nu te mai enerva nu ai cu cine .. e prea bagata in seama nu merita .

Foamea face ravagi mai ceva ca cov.

• Like 1
Postat

Stai linistita... o sa ajungi la.100 maxim. Mai vb peste 6 saptamani

:clapp  :clapp  :clapp

• Like 1
Postat

M am hotarat sa nu mai dau curs acestor rautati pentru ca este sub demintatea mea sa stau sa ma cert... Pentru ce?? Ma stresez cu toata lumea aiurea scrie ti ce vreti...

Sunt foarte multi clienti multumiti pentru ca serviciile mele sunt de inalta calitate dar e normal sa fie si oameni rautaciosi.

Sunt disponibila domnilor!!! Am suficienti clienti fideli care apreciaza ceea ce fac si legat se igiena si absolut tot inainte cand ajunge un vlient in casa se descalta la usa unde in prealabil dezinfectez cu alcool de 98 % dus totul la superlativ.

Am vazut ca scria mai sus de actualizarea preturilor,cadoul meu este de 200 lei pentru o ora

Va pup si va astept pentru programari pe whatsapp :*!!!

Taratura, ai facut afirmatia ca eu am fost la tine cu o zi inainte! Eu nu am foat, iar tu ai mintit! Stiind asta, te-am rugat sa-mi faci public numele si nr de tel.daca e adevarat! Mi-am asumat! Deci AI MINTIT! Si de data asta ca de multe alte ori! Vine Politia/Si-mi ia toata marfa!

Tu doar asteapta! Posteaza aici cand mai esti disponibila ca sa venim direct sa te luam din pat! Benim cu.masti, ca sa nu ne-mbolnavim!

Acum.o dai ca nu vrei sa intri in polemici, ca nu vrei sa te certi, ai devenit mielusel! Pana acum aveai gura mare! Puscarie scrie pe tine!

• Like 1
  • Oras:cuca măcăii
  • Oras:cuca măcăii
Postat

Am fost marți la Rossemarie intadevar ea este fata de la Royal acolo am cunoscut-o,este foarte frumoasa și curata ;) și cea mai plăcută amintire este piercingul din pasarica ...

Igiena 10

Relaxare 9,5

Erotic 10

Locatie 9

cam pe unde pe magheru are biroul domnișoara?

Vizitator ioanadarker
Postat

Taratura, ai facut afirmatia ca eu am fost la tine cu o zi inainte! Eu nu am foat, iar tu ai mintit! Stiind asta, te-am rugat sa-mi faci public numele si nr de tel.daca e adevarat! Mi-am asumat! Deci AI MINTIT! Si de data asta ca de multe alte ori! Vine Politia/Si-mi ia toata marfa!

Tu doar asteapta! Posteaza aici cand mai esti disponibila ca sa venim direct sa te luam din pat! Benim cu.masti, ca sa nu ne-mbolnavim!

Acum.o dai ca nu vrei sa intri in polemici, ca nu vrei sa te certi, ai devenit mielusel! Pana acum aveai gura mare! Puscarie scrie pe tine!

Ignor nevorbitule!
Vizitator ioanadarker
Postat

Tu esti la ignore,vocabularul tau vorbeste despre ce om esti tu nu te mai bag in seama!!!Ai o problema la caputz tu ,trebuie rezolvata..Zi frumoasa
Postat

Legionare, deci recunosti implicit ca esti gabor infiltrat pe forum? :)

Vizitator ioanadarker
Postat

Buna Ioana.Accepti uro de la gat in jos?Sau daca si in gura sau pe fata si mai bine.Multumesc si ai grija de sanatatea ta.

O intrebare foarte deplasata ,eu nu accept asa ceva ,mi-am spus serviciile foarte clar si foarte elegant!Seara frumoasa!
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Sa ne intoarcem la carantina...lasati fututul

• Like 1

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Sa ne intoarcem la carantina...lasati fututul

Stai , că pe aici este vorba doar de masaj....

• Like 6
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...