Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2021 Postat Aprilie 20, 2021 Acum 3 ore, aspirinata a spus: Felicitarile mele pentru pozele facute si postate - pe cat sunt de sexy pe atat sunt de dragute iar corpul tau se simte pur si simplu in largul lui in aceste haine putine , sexy si dragute ! Recunosc ca dupa gustul meu pica mai bine o fusta scurta putin de tot peste fund dar sa nu acoperi banda ciorapului sexy si fara bikinei 🤫🙈 ! Esti de pus in rama 💐❤️ Multumesc de apreciere esti dragu’!❤️❤️❤️
aspirinata Reputație: 30 Postat Aprilie 20, 2021 Postat Aprilie 20, 2021 Acum 34 minute, ioanadarker a spus: Multumesc de apreciere esti dragu’!❤️❤️❤️ Cu drag si din toata inima❤️❤️ . Faza cu fusta scurta mi-o impartasesti ? 😛🤗
ipswich Reputație: 3 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 21, 2021 Acum 4 ore, ioanadarker a spus: Orice ar zice diverși frustrați și hateri (pe modelul vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acri) ești superbă. Atât fizic, cât și din punct de vedere al comportamentului și atitudinii tale. Cu mare plăcere te-aș vizita dacă timpul mi-ar permite!
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Postat Aprilie 21, 2021 1 oră în urmă, ipswich a spus: Multumesc mult de apreciere!Cu drag te astept cand timpul iti va permite !❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋🦋
aspirinata Reputație: 30 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 13 ore, ioanadarker a spus: Maine revin cu poze noi my gentlemen,incerc pe cat posibilul tot timpul sa va pun poze recente!Sa va faceti o idee cum ma gasiti cand va intampin !!!Va iubesc si va astept pentru urmatoarele programari si multumesc tuturor pentru vizitele voastre pentru respectul ce il aveti fatza se mine si tuturor celor cu care vb zilnic si am legat prietenii dragu’!Barbatii sunt minunati ca prieteni!!!❤️❤️❤️🦋🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️😎😎😎 Te apreciez in primul rand pentru faptul ca esti sincera si directa , cu bun simt , draguta , calma dar si foarte sexy in tinute insa corpul tau e de nota 10 cu coronita ! Micile artificii gen silicoane si putin botox iti vin perfect - imi doresc sa te cunosc si face to face ❤️🤗 Astept pozele noi , sunt cu fusta mini ? 🙈😜😘💐❤️ 1
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 5 ore, aspirinata a spus: Te apreciez in primul rand pentru faptul ca esti sincera si directa , cu bun simt , draguta , calma dar si foarte sexy in tinute insa corpul tau e de nota 10 cu coronita ! Micile artificii gen silicoane si putin botox iti vin perfect - imi doresc sa te cunosc si face to face ❤️🤗 Astept pozele noi , sunt cu fusta mini ? 🙈😜😘💐❤️ Multu’de apreciere!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 My gentlemen disponibila si astazi pana tarziu pe seara ,am loc de la 15:20 si dupa 18:20 whatsapp me 0769401506 pt urm programari ❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋
darkxtr Reputație: 141 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2021 Acum 20 ore, ioanadarker a spus: O frumusețe de fata 😘💕😘 2
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 1 oră în urmă, darkxtr a spus: O frumusețe de fata 😘💕😘 Heyyy multu’❤️❤️❤️🤗🤗🤗
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 oră, aspirinata a spus: Wow ! Prin tara nu faci iesiri ? ❤️❤️❤️ O BUNACIUNE DE FATA ( FEMEIE ) 🔞❤️😘🤗💐 Cam cea mai sexy si dulce din ce cunosc eu ...sau poate chiar prima ! Multumesc esti dragu’❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Disponibila intr-o ora si jum whatsapp me pentru urmatoarele programari 0769401506❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋
aspirinata Reputație: 30 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 2 ore, ioanadarker a spus: Multumesc esti dragu’❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋 Cu drag. Asteptam si eu 2 raspunsuri la cele 2 intrebari adresate ❤️😜🔞
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 3 ore, aspirinata a spus: 🥰 ai pierce in zona intima ? 😛😛😛 Am domnul meu da!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 3 ore, aspirinata a spus: Wow ! Prin tara nu faci iesiri ? ❤️❤️❤️ O BUNACIUNE DE FATA ( FEMEIE ) 🔞❤️😘🤗💐 Cam cea mai sexy si dulce din ce cunosc eu ...sau poate chiar prima ! Nu nu fac iesiri ,activez doar in Bucuresti!🤗🤗🤗❤️❤️❤️🦋🦋🦋
aspirinata Reputație: 30 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 56 minute, ioanadarker a spus: Am domnul meu da!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋 Nu-ti sta rau deloc 👅😘❤️🤗😜🔞
aspirinata Reputație: 30 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 59 minute, ioanadarker a spus: Nu nu fac iesiri ,activez doar in Bucuresti!🤗🤗🤗❤️❤️❤️🦋🦋🦋 Cea mai proasta veste in ultimi 10 ani 🥲🥲🥲
ipswich Reputație: 3 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 oră, ioanadarker a spus: Am domnul meu da!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋 Prin fiecare poza sau comentariu demonstrezi cât ești de incredibilă. Felicitări! Mai rar persoane ca tine.
Vizitator alexandrucristian1948 Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Ioana , hai in Constanta macar o saptamana , nu cred ca iti va parea rau , te pup
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 minut, ipswich a spus: Prin fiecare poza sau comentariu demonstrezi cât ești de incredibilă. Felicitări! Mai rar persoane ca tine. Multumesc mult pentru cuvintele tale frumoase si pentru ca iti faci timp sa te uiti pe topicul meu ❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Chiar acum, alexandrucristian1948 a spus: Ioana , hai in Constanta macar o saptamana , nu cred ca iti va parea rau , te pup Buna domnul meu !Din pacate nu activez decat in Bucuresti!Pup seara faina❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋
ipswich Reputație: 3 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 22, 2021 Acum 2 minute, ioanadarker a spus: Multumesc mult pentru cuvintele tale frumoase si pentru ca iti faci timp sa te uiti pe topicul meu ❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋 E o plăcere de fiecare dată când îl accesez Până să ajung la tine prefer să fiu la curent cu toate noutățile care te privesc 🙂
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Chiar acum, ipswich a spus: E o plăcere de fiecare dată când îl accesez Până să ajung la tine prefer să fiu la curent cu toate noutățile care te privesc 🙂 ❤️❤️❤️🤗🤗🤗Esti dragu’❤️❤️❤️
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2021 Postat Aprilie 22, 2021 Acum 1 minut, ipswich a spus: E o plăcere de fiecare dată când îl accesez Până să ajung la tine prefer să fiu la curent cu toate noutățile care te privesc 🙂 Or sa fie multe noutati ca sunt in proces continuu de schimbare ..🤣🤣🤣🤣Acum ma lupt sa-mi cresc masa musculara🤣🤣🤣
Vizitator max5678 Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Postat Aprilie 23, 2021 Acum 19 ore, ioanadarker a spus: Or sa fie multe noutati ca sunt in proces continuu de schimbare ..🤣🤣🤣🤣Acum ma lupt sa-mi cresc masa musculara🤣🤣🤣 Doar sa nu îți schimbi sexul 🤣🤣🤣🙈
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2021 Postat Aprilie 23, 2021 1 oră în urmă, max5678 a spus: Doar sa nu îți schimbi sexul 🤣🤣🤣🙈 Morrrrrrr🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Nu bb 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum