Sari la conținut

Ioana un masaj deosebit 0769413338

Vizitator ioanadarker

Postări Recomandate

Vizitator vazelos
Reputație: 0
Postat

Superba din toate punctele de vedere ❤️❤️

Postat

Sa imi explice si mie cineva, masaj si doar atat sau poti un 69, un facesitting ori iti facea un blowjob etc ... iar tarifele si timpul ?

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 8 ore, alexgm a spus:

Sa imi explice si mie cineva, masaj si doar atat sau poti un 69, un facesitting ori iti facea un blowjob etc ... iar tarifele si timpul ?

Nu nu ofer nik din ce ai dorii tu!

Vizitator ioanadarker
Postat

My gentlemen ,disponibila de la 15:00 whatsapp me 0769401506 pt urm programari❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋🌈🌈🌈

Postat
Acum 55 minute, ioanadarker a spus:

Disponibila de la 21:00 whatsapp me 0769401506❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋🌈🌈🌈

Buna , bomba sexy ❤️
Ne incanti cu un set de poze intr-o tinuta de iepuras ? 🔞🤗 ( ca tot vin acum sarbatorile ... )  

Ce zici ? ❤️❤️❤️ Te sarut 🌹💃😜😛

Vizitator ioanadarker
Postat
1 oră în urmă, aspirinata a spus:

Buna , bomba sexy ❤️
Ne incanti cu un set de poze intr-o tinuta de iepuras ? 🔞🤗 ( ca tot vin acum sarbatorile ... )  

Ce zici ? ❤️❤️❤️ Te sarut 🌹💃😜😛

Ce zici mai bine sa vii sa ma vezi live intr-o tinuta iepuras?😎

Postat
Acum 11 minute, ioanadarker a spus:

Ce zici mai bine sa vii sa ma vezi live intr-o tinuta iepuras?😎

Categoric ca suna a ceva dragut invitatia ta 👅 dar esti mai mereu ocupata si imprevizibila cu programul de lucru ! 
Ce culoare e tinuta iepurasului ‘ Ioana ? 🔞🥰   

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 46 minute, aspirinata a spus:

Categoric ca suna a ceva dragut invitatia ta 👅 dar esti mai mereu ocupata si imprevizibila cu programul de lucru ! 
Ce culoare e tinuta iepurasului ‘ Ioana ? 🔞🥰   

Anunta-ma cu o zi inainte si-ti voi spune si culoarea iepurasului😜

Vizitator ioanadarker
Postat

My gdntlemen nu mai am loculetze in seara asta..imi termin programul la 01:00 astazi!!!Ne vedem de maine de la 11:00!!Va pup si va multumesc pentru vizitele voastre constante!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋🌈🌈🌈Noapte faina tuturor domnilor dragu’!!!

Postat
Acum 1 oră, ioanadarker a spus:

Anunta-ma cu o zi inainte si-ti voi spune si culoarea iepurasului😜

Prea secretoasa mi te-ai facut in seara asta ! 
Ne-am inteles bine in rest , te-am apreciat , mi-ai multumit dar acum joci dur ❤️😻🌹

Postat
Acum 13 ore, aspirinata a spus:

Prea secretoasa mi te-ai facut in seara asta ! 
Ne-am inteles bine in rest , te-am apreciat , mi-ai multumit dar acum joci dur ❤️😻🌹

Mi-ai dat cu ‘ seen ... acum de sf sarbatore 😂😂😂 

pe whatsapp mi-ai dat cu block de nu primesti ce scriu si nici poza nu ai ? ...interesant , nu stiam 

Vizitator max5678
Postat
Acum 20 minute, aspirinata a spus:

pe whatsapp mi-ai dat cu block de nu primesti ce scriu si nici poza nu ai ? ...interesant , nu stiam 

Probabil s-a saturat ca ai bombardat-o cu mesaje! Aici va sfătuiesc sa aveți grija, la fel am pățit-o și eu, deși am fost de doua ori, se pare ca a treia oara nu ma mai primește! :)) eu încă block nu am primit, probabil sunt pe lista de "rezerve"! A fost ultima mea încercare ca doar nu o sa ma rog be banii mei, însă nu îmi place și nu sunt genul sa arunc cu noroi, chiar nu am ce sa i reproșez când m a primit a făcut toti banii!

Concluzie : dacă vreți masaj, o recomand, doar și pentru cum arată, mai mult nu cred ca o sa obțineți!

Și pana la urma sa ne asumam ca o plătim pt ora aia și nu pt a ne pune poze la comanda sau sa faca "chat" cu noi! 

Succes Ioana :)

Postat
Acum 16 ore, ioanadarker a spus:

B6063DEF-5D35-4A75-9AD1-CA9BF0094FFF.jpeg.4100d7300aee0edb4442233263b7bca7.jpeg

D6C1C5B8-5ACC-49DD-A34A-6EA3C681891F.jpeg

BF6BD646-72A5-4D26-943F-6095304B6E75.jpeg

Acum 49 minute, max5678 a spus:

Probabil s-a saturat ca ai bombardat-o cu mesaje! Aici va sfătuiesc sa aveți grija, la fel am pățit-o și eu, deși am fost de doua ori, se pare ca a treia oara nu ma mai primește! :)) eu încă block nu am primit, probabil sunt pe lista de "rezerve"! A fost ultima mea încercare ca doar nu o sa ma rog be banii mei, însă nu îmi place și nu sunt genul sa arunc cu noroi, chiar nu am ce sa i reproșez când m a primit a făcut toti banii!

Concluzie : dacă vreți masaj, o recomand, doar și pentru cum arată, mai mult nu cred ca o sa obțineți!

Și pana la urma sa ne asumam ca o plătim pt ora aia și nu pt a ne pune poze la comanda sau sa faca "chat" cu noi! 

Obrazul subtire cu cheltuiala se tine ! 
Imaginea trebuie platita - aici doar ne intarata cu poze cat mai ‘ sa-ti ia mintile ‘ 😂 apoi te lasi dus de val face to face si decartezi ❤️❤️ o dragu’ de fata/femeie  ❤️

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 2 ore, max5678 a spus:

Hey,bb ce-i cu tine?Cum sa nu te primesc????Am conversatiile toate ..doar ca sunt bussy pana la 20:00 azi si de la 20 inchei programul..(cand mi ai scris tu aveam locuri dupa 18:00)Esti un domn dragu’nu am motiv pentru a nu te primii ..Oricand cu mare drag esti bine primit!!!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 2 ore, aspirinata a spus:

Nu stiu ..poate mi-ai scris ceva in trecut ce m-a deranjat,nu blokez decat atunci cand sunt deranjata domnul meu..

Vizitator ioanadarker
Postat

My gentlemen daca nu raspund la mesajele voastr sau apeluri,nu inseamna ca nu vreau ineeamna ca nu pot sunt ocupata!Niciodata nu stau cu telefonul in timpul sedintelor de masaj (tel sta pe silent in cealalta camera)cand imi termin sedinta va raspund..Ce mai vreau sa precizez nu exista faptul ca nu vreau sa va primesc atata timp cat v-ati purtat dragu’cu mine si totul a fost bine,inseamna ca nu am loc atunci cand ati vrea voi..Am spus-o mereu face-ti programarea mai din timp!Altceva jimeni nu este blocat fara motiv..probabil nu a fost satisfacatoare abordarea..Repet imi selectez clientela!Cine a fost primit de doua ori este clar ca este un domn dragu’ si se incadreaza conform cerintelor mele!!!!Multumesc si scuze pentru aceasta neintelegere !!!🤗❤️🦋

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 1 oră, aspirinata a spus:

🤗🤗🤗

Postat
Acum 6 ore, ioanadarker a spus:

Nu stiu ..poate mi-ai scris ceva in trecut ce m-a deranjat,nu blokez decat atunci cand sunt deranjata domnul meu..

Puteai sa-mi zici daca a fost asa deranjat ... cam ciudat , ce sa zic !!! 
Recunosc ca te plac si m-am purtat f frumos si dragut mereu dar .... 

Vizitator cristimane
Postat

O doamna superba!de câte ori merg la ea plec extrem de mulțumit!

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 1 oră, aspirinata a spus:
Acum 22 ore, ioanadarker a spus:

❤️

223EC569-1B90-4736-964A-DF1D303A97D3.jpegHey - ce le-ai facut celor 2 sfar... de s-au trezit ? 😂🔞❤️😘👅😛

Extinde  

Asa stau ele 😎

Vizitator
Postat
La 26.04.2021 la 14:12, ioanadarker a spus:

❤️

223EC569-1B90-4736-964A-DF1D303A97D3.jpeg

Superbă poza

Vizitator ioanadarker
Postat
Acum 4 ore, madmax123 a spus:

Superbă poza

Multu’domnul meu!❤️❤️❤️🤗🤗🤗🦋🦋🦋

Postat
Acum 2 ore, ioanadarker a spus:

My gentlemen,astazi nu lucrez decat cu cei ce ma cunosc si isi doresc masaj de relaxare si body dar fara atingeri cu sanii momentan ,mi-am pus bijuterii in sfarculetze si dureaza un pik pana se vindeca !!!😎Daca nu ne vedem dupa Paste !🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️🌈🌈🌈🦋🦋🦋

De fiecare data ne surprinzi , pe unii placut pe alti mai putin placut ! 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...