Sari la conținut

Stie Cineva Ceva

Postări Recomandate

• Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

Mai ştie cineva ceva despre Rilurianna , sau mai bine zis s_a mai întâlnit cineva cu ea , că din kâte am înţeles tipa prestează din nou ? .....mă rog ştiam k ea avea probleme cu vârsta parkă , acum poate k se inkadrează in tipare .

• Oras:Neighbourhood
Postat

pot sa iti zic,chiar sa iti garantez ca nu varsta a fost problema de care zici tu.Si eu am acuzat-o de asta si mi-a explicat destul de clar.

Postat

Era ceva mai grav ? ...m_ai făkut curios . Eu credeam k vârsta a fost problema . Deci dakă mai prestează , merită băgată in seamă ?

Postat

Da intr-adevar tipa inca mai lucreaza,dar daca veti sa mai profitati inca de chipul ei superb e bine sa va grabiti pentru ca in curand ne va parasi si va lua urma altui oras,probabil se vor bucura si altii din pacate.Discutia am avut-o pe mess,dar din pacate lipsa locatiei isi spune cuvantul si eu cu mare,mare parere de rau si regrete  nu am cum sa o vizitez.Ca servicii au ramas la fel,dar ca pret s-a mai scumpit un pic ( 100ron oral.150 fin si 200 ora) asa ca razbunati-ma si faceti-i o invitatie la hotel .Nu am numar de telefon dar relatiile le puteti cere pe mess- rilurianna. P.S. nu mai are cont aici si nici nu cred ca o mai intereseaza prea tare de site. Va saluta tapu !!!

• Oras:Galati
Postat

Tapu-le corecteaza-ma daca gresesc... fata NU mai are cont aici, si NU o mai intereseaza site-ul si in aceste conditii cred eu, poate gresesc, ar trebui din nou acordul ei pentru aparitia informatiilor pe site, nu? cel putin ea asa considera... si stii unde se ajunge...Dar daca gresesc rogu-te zi-mi si explica-mi de ce. 

Multumesc

Postat

Pot s-o fac eu? Hai sa incerc.....

Regulamentul,sau ce a mai ramas din el suna cam așa

"este interzisa postarea de informatii private (fotografii sau nr de telefon) fara acordul persoanei in cauza"

Cum Tapul nu a spus nimik despre nr de telefon al Rilurianei,si nici n-a atasat vreo poza,cred ca nici nu poate fi vorba de acordul fetei.

Nu stiu daca cu afișarea adresei de mess nu a gresit cu cumva?!!

Sa nu uitam ca pe Bucuresti,si nu numai,sunt o groaza de fete care au topic deschis pe acest site.....fara a sti macar de existența lui.Mai mult decat atat,multe au ajuns si in top,altele la de evitat.Oare le-a cerut cineva acordul?!!

Postat

@Guest multam de explicatii, cred ca regulamentul e incomplet in cazul asta...Parerea mea.

Dar din moment ce se va muta curand in alt oras al tarii...probabil cei de acolo vor decide daca s-o anunte sau nu. Asta daca le va da si lor bucuriile pe care le-a "sharuit" aici.

Postat

AM vazut pur si simplu m-ati atacat ,dc? doar de dragul de  a ataca pe cineva,in primul rand numarul de telefon nu l-am afisat,de altfel a specificat si guest,,cel care a pomenit primul de id-ul ei  este makavely in topicul deschis,eu doar l-am reconfirmat,oricum majoritatea celor vechi stim id-ul ei,nu-i asa D-LE  Oral ?IN convorbirile ce le am avut pe mess chiar i-am specificat ca lumea inca mai vorbeste de ea pe acest topic,ca stie ca inca se mai ocupa,chiar curioasa ma  mai intreba ce mai se vorbeste???am intrebat-o daca mai are cont,mi s-a spus ca nu mai are contul,si nici nu vrea sa mai intre ,daca era sa fie ceva,imi putea spune sa nu zic nimic ,sa fie secret,si ramanea secret .Atunci de ce sa ne aprindem asa usor??? atata timp cand majoritatea care intrau pe id si o intrebau daca mai presteaza ,li se raspundeau afirmativ.Am intrebat-o mai practici?da! tarif ?100.....si tot asa.Sa nu mai publicam nimic nici de tipele din Raid,caci unele nici nu stiu,nici nu au auzit de site, si pustoaica din doja tot din raid a fost gasita,trebuia sa nu mai lasam recenzie ca daca se supara fata mai ales ca am vorbit-o si de rau??SE OCUPA, atunci trebuie recenzata,apropo vroiam sa pun si o poza cu aceasta pustoaica ,dar acum mi-e frica sa nu fiu acuzat din nou.De acum sa intrebam majoritatea fetelor daca le putem recenza ,daca le putem divulga etc.DAR NOUA NE PLACE SA VORBIM.............daca reusesti sa schimbi regulamentul sa ma anunti !!!

Postat

Felicitarile mele @Tapu pentru aceasta postare... Daca stau bine sa ma gandesc si urmaresc thread-ul meu se observa usor in pagina nr:1 ca un user x m-a recenzat (fara acordul meu) dar a tinut cont de discretia pe care mi-o doream si nu a postat numar de telefon sau id de messenger pana cand s-a trezit domnul "oral exam" (la vremea respectiva "Putulica") sa imi posteze numarul de telefon si id-ul de messenger (iarasi, fara acordul meu), neuitand sa specifice ca pe el nu l-am satisfacut. :slap2 Ma rog... Problema a fost rezolvata ulterior (in niciun caz cu o alta intalnire). Eu asa am aflat de acest forum, pentru ca imi suna telefonul foarte des si nu stiam de ce. Asta pana cand un user a stat cu mine in telefon si mi-a explicat pas cu pas cum sa intru pe acest forum. Pe moment nu am fost deloc fericita de aparitia acestui thread pentru ca una peste alta nu stiam cu ce se "mananca". Cu ajutorul lui "Cautatorul" am reusit sa deslusesc tainele site-ului NIMFOMANE :laugh2  Maaare bataie de cap a mai fost (multumesc pentru rabdare cautatorule). Pana la urma a fost o experienta frumoasa, drept dovada inca nu am reusit sa scap de obiceiul de a mai intra pe acest site si de a mai "comenta" pe ici, pe colo.

Concluzia e ca atat timp cat recenziile nu contin informatii care fata nu doreste sa fie divulgate sau afirmatii negative lipsite de dovezi, nu vad care ar fi problema recenziilor aparute in urma retragerii ei. 

Daca a ales sa mearga pe un circuit inchis atunci bravo ei si-i dau dreptate. Dupa cum se observa dispar fetele de top din zona noastra. Si-a pus cineva intrebarea  DE CE? Ca sa va spun parerea mea, (vorbesc din proprie experienta) consider ca e prea multa bataie de cap, in sensul ca desi toti avem dreptul de a alege si desi poate nu avem un vocabular si un mod de exprimare care lasa de dorit, de multe ori exact asta primim in schimb; bataie de joc, cuvinte vulgare s.a.m.d in momentul in care precizam ca nu dorim sa mergem mai departe si nu numai. 

PS:  As vrea sa mentionez ca prin aceasta postare nu am vrut sa arunc cu pietre in nimeni. A fost doar o constatare si sincer, pe de o parte regret retragerea mea, insa pe de alta parte am cunoscut oameni de calitate cu care pastrez o legatura amicala si de bun simt.

Life goes on! Va pup, numai bine. :kiss3 

Postat

@Tapu nu ma intelege gresit, am pus o intrebare si am venit cu o rugaminte... si mi-ai raspuns la amandoua. si se pare ca eu gresesc. adica sigur gresesc in cazul de fata. Multumesc de explicatii. mea culpa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...