Sari la conținut

Teapa infecta 0738447800

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
Postat

In aceasta seara atras de pozele unei domnisoare ce parea apetisanta prin prospetime am luat o mare teapa. Sun imi frumos la telefon toate detaliile (60 lei finalizarea si 150 lei ora) si stabilesc programarea in 30 minute apoi ma infiintez la usa domnisoarei. Frumusica faptura ma invita in sufragerie si ma asez langa ea, timp in care butoneaza la telefon. Dupa ceva timp de butonat ii inamnez banii si ii sugerez sa ne apucam de treaba. Ia banii ii duce in bucatarie si revine in camera. Pune un prezervativ si se apuca imbracata in lenjerie si halat de un oral protejat in dorul lelii. Zic bun, dar nu te dezbraci zice nu ca nu, nu ma dezbrac. Ii zic frumos, o data de doua ori timp in care molfaie cu gura si ia in mana prezervativul. Mai trec fix 60 de secunde si zice ca timpul a expirat. Pai zic cum cat dureaza o finalizare? Nu mai raspunde nimic, doar butoneaza in telefon probabil conversa cu pestele. Zic bun si eu pentru ce am platit o intreb frumos. Nu raspunde. Zic asta este teapa nici macar dezbracat nu zic alte servicii. Vazand ca ceva e dubios ma duc repede catre usa sa nu apara pestele si sa fiu incuiat in casa (am mai patit o faza acum 2 ani cu un droghist tot asa cu o mucoasa care butona in telefon). Cobor in fata scarii si binenteles cu o gluga in ca intors cu spatele la urmatoarea scara dau de auriul. Eu nu sunt om de scandal (am niste probleme de sanatate care nu imi permit faze de genul asta) asa ca nu l-am bagat in seama. Dar urata teapa pe care au gandit-o.

O sa dau cateva note:

Locatie 8 este apartamentul de la etajul 7 de pe cantemir nu stiu daca am voie sa spun exact a activat o fata Giulia 19 (retrasa, foarte ok experienta).

Asoect fata 7 alba la piele, finuta si vb frumos

Asoect corp 8 migniona, slabuta, corp micuta

Varsta sa zic 20 ani cu aproximatie

Oral nota 1 din oficiu pentru cele 60 secunde de alternat mana cu molfaiala

Normal N/A

Cuantumul tepei 60 lei plus 1 h in trafic pe aglomeratia de acum.

• Like 8
Postat

Poate esti si tu de vina boy43, te orientezi numai spre 50/60 finalizarea.. DAR atitudinea si halul in care s-a comportat sunt de ultima speta.

O sa imi fac timp sa merg sa o fut si eu, si de 60 lei o sa o fut, si da da 30 min nu 2 minute jumate o laba la prezervativ. Eu duc la scandal, sper sa il cheme pe biban sa ma dea afara dupa 5 min :)

• Like 2

Postat

Poate esti si tu de vina boy43, te orientezi numai spre 50/60 finalizarea.. DAR atitudinea si halul in care s-a comportat sunt de ultima speta.

O sa imi fac timp sa merg sa o fut si eu, si de 60 lei o sa o fut, si da da 30 min nu 2 minute jumate o laba la prezervativ. Eu duc la scandal, sper sa il cheme pe biban sa ma dea afara dupa 5 min :)

tepe sunt peste tot, am dat 150 lei finalizarea de multe ori si a fost teapa. Du-te si vezi ce si cum e cu asta chiar sunt curios ce iese.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...