adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 4, 2014 Buna dragilor ,va anunt ca voi lucra si in weekend dupa ora 11:00 pana la 05:00 dimineata,pupici si va astept cu drag ! 1
rudeboy Reputație: 120 Postat Octombrie 6, 2014 Postat Octombrie 6, 2014 salutari tuturor. am reusit si eu sa ajung la domnisoara saptamana trecuta. am sunat din timpul zilei, a raspuns din prima, primit indicatii si am stabilit programarea pentru seara. cu vreo jumatate de ora inainte de programare mi-a dat un sms de confirmare (ceea ce nu prea mi-a placut, risc ridicat ). am ajuns la fix la adresa din rahova, undeva pe sos. salaj. locatie cam peste mana pentru probabil majoritatea dintre noi, dar odata ajuns acolo este ok, blocul usor de gasit si locuri de parcare la discretie. ajung la usa, imi deschide de dupa usa, imbracata in costumul de baie din poze si pe tocurile tot din poze, o tipa miniona cam la 1.60, bruneta, slim, cu sani frumosi (nr. 2-3 as zice) si fundulet bombat. este destul de draguta la fata, dar nu foarte frumoasa, cam un 7-8 si ce mi-a sarit imediat in ochi a fost dantura, cam neglijata. in schimb, tipa este super dezghetata si are o atitudine pro-client. am trecut la dus, tot ce trebuie, curat, gel de dus, apoi ea la dus, revenit in camera si am trecut la un oral super bine executat, neprotejat si cu atentie la zonele adiacente. dupa cateva minute, pus prezervativ si a trecut ea on-top, m-a calarit bine, dupa care am luat-o pe la spate si mai mult de vreo cinci minute nu am rezistat. apoi din nou la dus, eu , ea, si cum a revenit m-a luat din nou la un oral neprotejat. mi-a dat senzatia ca se grabea putin, dar nu am facut nimic sa ma deranjeze. la fel oralulul neprotejat, executat super, pus caciulita si trecut la un misionar cinstit cam un sfert de ora pana am terminat. Urmat de dus, imbracat si plecat, am stat putin peste o ora Si acum notele: Aspect fata: 8, cam la 1.60,slim, bine proportionata, dar nu asa de draguta la fata si dantura cu probleme Locatie: 9, o gasoniera curata, cu tot ce trebuie. -1 pentru zona Oral: 10, nu am ce reprosa Normal: 10 Atitudine: 10 FK: nu stiu, nu am incercat Anal: nu stiu, nu m-a interesat Cadou: 300ron/ora Concluzie: o experienta placuta, m-am simitit bine, atitudine prietenoasa, dar costul mult prea mare pentru ce primesti. undeva la 200/ora ar fi un cost fair si probabil as reveni, dar la 300 nu prea cred. in caz ca am omis ceva, va rog sa ma intrebati. enjoy :waytogo 7
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2014 dn pacate nu poti multumii pe toata lumea, de aceea exista posibilitatea si dreptul de a ne alege ceea ce dorim si la pretul pe care il dorim! cat despre dantura..acum ca am o lucrare in desfasurare asta nu o pot schimba si nu vad deranjarea vizavi de client insa la fel si aici ,cum spuneam si mai inainte ,nu poti multumii pe toata lumea! 1
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2014 a si sa nu uit ,cum v-am zis saptamana trecuta ca voi mai posta niste fotografii ...sa nu credeti ca am uitat ,pana vineri cel tarziu voi posta si fotografiile ..ca am primit sms-uri si am fost intrebata cand le postez ! in rest va pup si va astept cu drag ! 2
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2014 cat despre programari si sunat ,rog ca cei ce suna odata si nu le pot raspunde pe moment sa trimita sms si le voi raspunde imediat ! uneori poate sunt in trafic sau intr-un loc public si nu pot vorbi la telefon ,de aceea imi este mult mai usor sa raspund la sms pentru a stabilii o intalnire daca nu pot vorbii in acel moment la telefon ! multumesc pentru intelegere! pupici 1
vasilica28 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 Mai lurezi si azi pana tarziu ???
vasilica28 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 sorry, lucrezi )) 1
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 sorry, lucrezi )) da ,lucrez pana la 2-3 dimineata ! 1
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 10, 2014 Buna dragilor ,incepand de astazi la categoria roll play am mai adaugat si o tinuta de profesoara ! pupici 1
mutualex80 Reputație: -10 Postat Octombrie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 10, 2014 Buna dragilor ,incepand de astazi la categoria roll play am mai adaugat si o tinuta de profesoara ! pupicisa te vedem in ea
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2014 BUNA DIMINEATA DRAGII MEI ,CUM V-AM PROMIS ZILELE ASTEA CA VOI MAI POSTA UN SET DE FOTOGRAFII CU MINE LA CEREA VOASTRA ,IN SEARA ASTA M-AM GANDIT SA VA SURPRIND SI CU TINUTA DE PROFESOARA SI POZE CU SANII CA TOT PRIMEAM MESAJE CA NU VREAU SA VI ARAT VA SARUT SI VA UREZ VIZIONARE PLACUTA 1
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2014 in continuare poze cu mine.. 11
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2014 va pup si va astept cu drag ! 11
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2014 astea au fost doar o parte din poze,diseara voi mai posta inca un rand de fotografii ! si pentru cei care erau oarecum departe de mine de zona salaj la blocul nou , acum am sa le dau o veste buna si anume ca incepand de astazi voi avea doua locatii ! Cea din salaj si inca una in pantelimon ,, delfinului ,,ca punct de reper ! doar ca la fel ca si pana acum va trebui sa faceti programare inainte de a veni ! in mare parte a zilei lucrez in salaj . program intre orele 10 si 03 dimineata ! pupici 3
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 11, 2014 Ai putea fara probleme sa iti iei si o ținuta de eleva, cu o carte in mana. Sunt convins ca niciunul nu am avea nimIc de obiectat.
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 11, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 11, 2014 Misto poze... Mmmmm
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2014 Ai putea fara probleme sa iti iei si o ținuta de eleva, cu o carte in mana. Sunt convins ca niciunul nu am avea nimIc de obiectat. cu siguranta voi achizitiona si o tinuta de eleva desi cred ca am una si voi tine cont de acea carte in mana ! 1
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2014 continuare... 10
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2014 si cum v-am promis pozele continua sa apara dar de data asta putin mai imbracata... pupici 6
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2014 atat pentru moment ....data viitoare vor urma, pozele cu tinuta de scolarita si acea carte in mana si multe alte surprize! va astept cu drag pupici 10
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2014 voi lucra si duminica aceasta insa va rog nu uitati ca programarea trebuie facuta cu o ora inainte de a veni ! iar pe timp de noapte voi lucra si pe outcall ! kiss 2
Vizitator KingSartoris Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2014 Postat Octombrie 12, 2014 Poze superbe si o profesoara exigenta.
guy fawkes Reputație: 872 Postat Octombrie 12, 2014 Postat Octombrie 12, 2014 Fantastic set of photos !You should have post them for the photo contest !Kiss u
adelinathequeen Reputație: 331 Postat Octombrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Octombrie 12, 2014 Ma bucur ca va plac fotografiile mele si va multumesc pentru voturi pupici 1
fikifiki Reputație: 290 Postat Octombrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2014 daca ne astepti imbracata ca o scolarita , cu ce venim la tine ? bomboane sau bani?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum