badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Pai ma saracule eu sunt smecher prin faptul ca mi-ati deschis si topic😂😂 plm de saraci infecti😂😂😂 Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Cum am zis inca ma distrez cu voi saracilor, inca rad, acum sa moara mama in noaptea de revelion chiar sunt curios cine esti tu maiaunervii, deci ma jur, chiar sunt curios, chiar vreau sa te intalnesc, am zis-o si public, cine ma cunoaste, stie ca nu ma dau in spate! Te astept fra!!!!!! Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Cum am zis inca ma distrez cu voi saracilor, inca rad, acum sa moara mama in noaptea de revelion chiar sunt curios cine esti tu maiaunervii, deci ma jur, chiar sunt curios, chiar vreau sa te intalnesc, am zis-o si public, cine ma cunoaste, stie ca nu ma dau in spate! Te astept fra!!!!!! pai aia e problema...ca nu te cunoaste nimeni se pare...cat despre datul in spate...te rog frumos...abtine-te.....cazi in penibil.... Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 pai aia e problema...ca nu te cunoaste nimeni se pare...cat despre datul in spate...te rog frumos...abtine-te.....cazi in penibil....Pai ma saracule, cand suni, suna cu un nr normal, sa iti si raspunda lumea, sau sa te si poata suna, sugemiati pula toti, impreuna cu altu sa nu se simta singur, iar tu nervule, auziti ce va zic aici, tu poze o sa ai aici rupt, asta o promit!!! Hai craciun fericit dava-n plm, sa ma beti in pula pe mine, pe prietenii mei de la masa si sa nu uitam, alex de la cluj pe sistem futemas pe.mortii vostri de pisati, ca va cabta si voua fuego pe magic fm:))))bagamias pula-n gura voastra, cabd vrea pula voastra ne veden intre ape futuva-n gura de pizde penale, nervosule tu esti primu!!! Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Pai ma saracule, cand suni, suna cu un nr normal, sa iti si raspunda lumea, sau sa te si poata suna, sugemiati pula toti, impreuna cu altu sa nu se simta singur, iar tu nervule, auziti ce va zic aici, tu poze o sa ai aici rupt, asta o promit!!! Hai craciun fericit dava-n plm, sa ma beti in pula pe mine, pe prietenii mei de la masa si sa nu uitam, alex de la cluj pe sistem futemas pe.mortii vostri de pisati, ca va cabta si voua fuego pe magic fm:))))bagamias pula-n gura voastra, cabd vrea pula voastra ne veden intre ape futuva-n gura de pizde penale, nervosule tu esti primu!!! :))))) ai de plm.... bine mare sef...daca raspunzi data viitoare....te servesc Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Nervosule tu esti primu, auzi la el ca cica mai bine sa se vada pe teritoriul meu decat a-l lui😂😂😂pai ma pis perpendicular pe gatul tau de scurgere ma.muie umflata cu naposim si decanofort, date-n plm de gay, nu tio dat-o destul ochiu pe gherla?!!! Lasa ca ti-o dai eu fututi mortii ma-ti so cu oricare de aici ma iau futuva-n gura de pesti, cica sub apa pestele traieste, vreau sa vad mancamiati pula😂😂😂😂 Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Nervosule tu esti primu, auzi la el ca cica mai bine sa se vada pe teritoriul meu decat a-l luipai ma pis perpendicular pe gatul tau de scurgere ma.muie umflata cu naposim si decanofort, date-n plm de gay, nu tio dat-o destul ochiu pe gherla?!!! Lasa ca ti-o dai eu fututi mortii ma-ti so cu oricare de aici ma iau futuva-n gura de pesti, cica sub apa pestele traieste, vreau sa vad mancamiati pula gherla? ce e aia? asa imaginatie.... hai du-te...mirosi a prost rau.... Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Nu te aprinde prostule date-n plm de agarici, suna-ma ma pizda ca ai nr meu de tel luatias ffata-n pula, ne vedem unde vrei tu fututi rasa mati de gaoazar umflat, astia ca tine imi plac, cad ca lemnu date-n mortii mati, suna-ma ca acum vin unde vrea pl ta!!!! Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 24, 2019 cum ti-am spus si in pm....nu faci decat sa te faci de cacat si mai rau tine-te de promisiune si nu te mai da adormit cand vin in CJ iar. lasa venitul unde sunt eu...ca nu ai tu acces asa departe. propun sa ne tinem gura pana la intrevedere....vorbim dupa aici...public....ok? Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 cum ti-am spus si in pm....nu faci decat sa te faci de cacat si mai rau tine-te de promisiune si nu te mai da adormit cand vin in CJ iar. lasa venitul unde sunt eu...ca nu ai tu acces asa departe. propun sa ne tinem gura pana la intrevedere....vorbim dupa aici...public....ok?Eu nu am cum sa ma fac de cacat muistule, intre pisati ca voi, fumati din ziarul libertatea si fututi la dusuri, fetele ma stiu, asta conteaza, in rest sunteti antrenamente de weekend dava-n plm, de pizde obosite, am sa va iau mamele in noaptea de revelion si am sa fac sedinta cu parintii cu ele futuva-n gura, pai pe mine vreti sa ma sugeti ma?!!! Pe.mine??!! Eu v-am dat valoare biblosu e a-l meu dava-n plm de cacati cu punga la cur, am zis si mai zic, inca ma distrez, dar tu nervosule suna-ma te rog eu, mai sunt cateva video-uri pe youtube tu ca pizda umflata ce esti dc sa nu fi?!!??? Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 24, 2019 :)))) nu stiu ce e biblosu asta dar ma bucur ca e A-L tau eu am incercat sa fiu dragut...dar na.... pana nu ne vedem nu-mi mai bat capu cu tine...vorbim aici dupa ;) Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 cum ti-am spus si in pm....nu faci decat sa te faci de cacat si mai rau tine-te de promisiune si nu te mai da adormit cand vin in CJ iar. lasa venitul unde sunt eu...ca nu ai tu acces asa departe. propun sa ne tinem gura pana la intrevedere....vorbim dupa aici...public....ok?Scuza-ma, deci smechere scuza-ma, a vorbit limba inaintea mea, sti cravata ruseasxa?!!! Aia am sa tio fac tie, pai ma curvelor penale, crefeti ca nu am putut da va fut pana acum?!! Cu bani orice prost vorbeste si orice pizda se uda, nu prin bataie se afla, eu cand vb cu, curvele aflu detalii prostilor futuva-n gura, ca am glasul dulce si vorbele la mine, dar voi sunteti smecheri noi sugemeati pula, ati calcat in scuipatul meu fitemas pe rasa voastra!!! Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Pisatilor, nu vedeti cat de penali sunteti, mi-ati deschis mie topic? Pai va temeti de mine ca de cancer, v-am descoperit tarfele astea penale si pline de boli la produs? Unele "iubitele" voastre, asta a mai si platit cont super premium ca sa para credibil?! Vai pula voastra de infecti penali, deci in afara de innes, si karina restul sunt pestite de penalii astia futemas in gura lor, iar voi pizdelor care contribuiti la buna plata a pietei si a preturilor crescute, a unor curve care vin de la 100/150 de pe buc si voi ca prostii va duceti la ele cu 200/400, curve care nu merita nici 100 de lei pe doua zile, insa voi le ridicati in slavi de zici ca sunt maica tereza!!, inseamna ca sunteti prosti, aici ma refer la toata lumea, hai sa va vorbesc un pic de buc, de clanul sportivilor, Sectorul 2, clanul duduenii-ei fac preturile acolo, 50/70/100 ora Sectorul 3- clqnul chira plm smecheri ca si gaoazaru asta de nervi, futemas 8n mortii lui pe toate conturile Sectorul 4 clanul sportivilor-smecheri frate, mircea nebunu sef de serie Sectorul 5 Camatarii-niste tigani afiliati cu sectorul 2 Sectorul 6 Luptatorii plm nici nu ati auzit de ei la banii vostri dati la tarfele astea ieftine cu tarife de dubai Insa toti astia fac preturile, iar la noi la cluj fac preturile niste cacati umflati, care se mai dau si paznici la PP protect o firma de paza care e acumulata gen scutul negru dar e mai noua, pai ma, in primul rand ma fut in mamele voastre care poarta vima ca respirati voi, in randul doi, sunteti niste pisati mai ales nervi asta care nu stie ce inseamna cublul biblos, dar mia supt pula acolo cu arabu impreuna(aa cine sunt acum) sunt ala care o sa va futa mamele chiar daca o sa faca puscarie!! Atitudine- ma pis pe mamele voastre, pacat ca nu si-au bagat un deget in cur inainte sa va nasca On- puteti sa ma sugeti si cu, si fara, pana acum toate m-au supt fara NP- sa nu scapati sapunu ca va fi mica canera aia pentru toti! Concluzia-maxim de.prost e unul, iar altu2 cu nervii pulii mele in masa e una si aceeasi persoana, mai pe scurt dava-n plm Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Scuze de greseala, ma refer la innes(karina) madalina bruneta, emma, acestea sunt fetele care nu sunt pestite de prostii astia!! Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 24, 2019 si sectorul 1 e fara curve si smecheri ma? sunt pocaiti toti? esti mai prost ca aia de la libertatea sau ce pula mea citesti tu.... eu ma declar invins....e prea prost asta.... am incercat sa-l ajut sa nu se faca de cacat in continuare....i-am dat pm...i-am explicat frumos ca cel mai bine ar fi sa astepte sa ne vedem si sa vorbim dupa....nimic...nu ai cu cine... ca atare....pana ajung iar in cluj, si daca nu se da lovit iar pizda asta cu gura mare....eu nu mai raspund aici....revin dupa ce ma vad cu prostu si rezolvam problema va salut domnilor Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 si sectorul 1 e fara curve si smecheri ma? sunt pocaiti toti? esti mai prost ca aia de la libertatea sau ce pula mea citesti tu.... eu ma declar invins....e prea prost asta.... am incercat sa-l ajut sa nu se faca de cacat in continuare....i-am dat pm...i-am explicat frumos ca cel mai bine ar fi sa astepte sa ne vedem si sa vorbim dupa....nimic...nu ai cu cine... ca atare....pana ajung iar in cluj, si daca nu se da lovit iar pizda asta cu gura mare....eu nu mai raspund aici....revin dupa ce ma vad cu prostu si rezolvam problema va salut domnilorDoua printuri daca postez si te fit in gura direct, tu sa ma ajuti pe mine?🤣🤣🤣ma fut in gura ta si a tuturor care te asculta, lucrezi cumva la cruces rosie di ti-am cerut sa ma ajuti? Nu mai stiti cum sa o dati acum ca v-am descoperit? Eu rad cu lacrimi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤫🤫🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
maiaunervii Reputație: 230 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:B Oras:B Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Doua printuri daca postez si te fit in gura direct, tu sa ma ajuti pe mine?ma fut in gura ta si a tuturor care te asculta, lucrezi cumva la cruces rosie di ti-am cerut sa ma ajuti? Nu mai stiti cum sa o dati acum ca v-am descoperit? Eu rad cu lacrimi eu zic sa pui toata discutia ;) acum iesi in pula mea si nu mai cauta vorba cu mine. asteapta cuminte acolo ca te caut eu Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 eu zic sa pui toata discutia ;) acum iesi in pula mea si nu mai cauta vorba cu mine. asteapta cuminte acolo ca te caut euNu te agita curvo, oricum restul prostilor vor cotiza la tarfele tale, asa ca usor, poate apuci sa faci si revelionu acasa, nu fi agitat🤣🤣🤣🤣🤣se pun curvele penale cu mine, vai de pizra voastra🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 24, 2019 eu zic sa pui toata discutia ;) acum iesi in pula mea si nu mai cauta vorba cu mine. asteapta cuminte acolo ca te caut euApropo tarfo, tu nici macar nu sti unde e sectorul 1, la fel cum pe harta ai aflat de la ma-ta cand a venit cu caruta prima data la cluj sa vanda boii unde e cluju🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Decembrie 25, 2019 Deşi am citit threadul cât am putut de atent (având în vedere că na, Sărbătorile de iarnă îs pe noi, şi ca atare, n-am avut foarte mult timp la dispoziţie)... io unu', până la urmă tot nu m-am lămurit concret, exact, cu subiect şi predicat, cine anume peşteşte pe cine, pe-aici prin Cluj. Dar discuţiile sugerează că aici, pe acest topic, zac toate secretele din domeniu :) Pe când s-or încheia mesele de Crăciun, da' de mi-oi găsi un moment în care o să refuz un pahar de vin în favoarea unei cafele (neagră, fără lapte fără zahăr - cum beau io de obicei) - şi o să reiau analiza problemei, în scris, cu creionu' în mână. Între timp... poate se găseşte vreun binevoitor care să expliciteze ecuaţia în clar - eventual la modul grafic, cu diagrame... Oricum, din punctul meu de vedere - SĂRBĂTORI FERICITE tuturor, cu sănătate, prosperitate şi cât mai puţină sfadă - că experienţa arată că, de regulă, sfada nu duce la nimic bun... 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 Deşi am citit threadul cât am putut de atent (având în vedere că na, Sărbătorile de iarnă îs pe noi, şi ca atare, n-am avut foarte mult timp la dispoziţie)... io unu', până la urmă tot nu m-am lămurit concret, exact, cu subiect şi predicat, cine anume peşteşte pe cine, pe-aici prin Cluj. Dar discuţiile sugerează că aici, pe acest topic, zac toate secretele din domeniu :) Pe când s-or încheia mesele de Crăciun, da' de mi-oi găsi un moment în care o să refuz un pahar de vin în favoarea unei cafele (neagră, fără lapte fără zahăr - cum beau io de obicei) - şi o să reiau analiza problemei, în scris, cu creionu' în mână. Între timp... poate se găseşte vreun binevoitor care să expliciteze ecuaţia în clar - eventual la modul grafic, cu diagrame... Oricum, din punctul meu de vedere - SĂRBĂTORI FERICITE tuturor, cu sănătate, prosperitate şi cât mai puţină sfadă - că experienţa arată că, de regulă, sfada nu duce la nimic bun... https://www.youtube.com/watch?v=BPuCS4cWRX0Pai cel mai în măsură să te lumineze despre pesteala in Cluj, e nimeni altul decât, "baiatu' rău".El știe tot ce mișcă în Cluj în domeniul asta.Acuma, grafic, cu diagrame, nu știu dacă știe. Ești prea pretențios, dar înjurături la care autobaza nu ia nici nota de trecere comparativ cu el, da aici e tare ... pare-se doar aici. Link spre comentariu
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 continua sa ma fascineze fauna locala :laugh2 Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 26, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Pai cel mai în măsură să te lumineze despre pesteala in Cluj, e nimeni altul decât, "baiatu' rău".El știe tot ce mișcă în Cluj în domeniul asta.Acuma, grafic, cu diagrame, nu știu dacă știe. Ești prea pretențios, dar înjurături la care autobaza nu ia nici nota de trecere comparativ cu el, da aici e tare ... pare-se doar aici.Sunteti de tot rasul ma jur, apropo saracule "altu2" ms ca ma ridici in slavi, mai ales cu topic separat, acum sunt prins putin cu sarbatorile astea, dar iti intorc favoarea de zece ori mai mult, bucurate de anul asta, va fi ultimul in compania celor care chiar platesc sa-si goleasca ouale, v-am mai zis si va repet, nu v-ati pus cu cine trebuie, pestii innoata nu polueaza forumu, asta e firea naturi!! Link spre comentariu
Vizitator ssavoy Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2019 Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Măria ta cu buzunarele cele mai adânci, prâsleo cel voinic și letal! Vezi că ai uitat de Sectorul 7 și clanul povestitorilor din care faci și tu parte. Frații Grimm, sau cum îi spune? Asta ca să fie basmu' complet: Prâslea cel rău și letal și peștișorii de aur. O, salvează-ne de ei, bogatule care ești, și restaurează tu firea naturii!Să nu crezi că fac mișto sau râd de tine cu post-ul ăsta. Nu, eu doar te ridic în slăvi. În scris, ca să știe și generațiile care vin cine ai fost tu. 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2019 Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Sunteti de tot rasul ma jur, apropo saracule "altu2" ms ca ma ridici in slavi, mai ales cu topic separat, acum sunt prins putin cu sarbatorile astea, dar iti intorc favoarea de zece ori mai mult, bucurate de anul asta, va fi ultimul in compania celor care chiar platesc sa-si goleasca ouale, v-am mai zis si va repet, nu v-ati pus cu cine trebuie, pestii innoata nu polueaza forumu, asta e firea naturi!!Mă înfior când citesc cele scrise de tine mai sus!Adevaru-i că mare lucru nu înțeleg, dar tocmai asta mă face să tremur si tot trupul și sufletul să-mi tresara, și totul este amplificat de faptul că Tu, Tu "BaiatulRau" ești în spatele acelor rânduri, ahhh, toate astea mă fac să am fiori reci, de ghiață pe șira spinării!Cruta-ma, te rog, da cruta-ma, Tu, Tu "BaiatulRau". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum