badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Măria ta cu buzunarele cele mai adânci, prâsleo cel voinic și letal! Vezi că ai uitat de Sectorul 7 și clanul povestitorilor din care faci și tu parte. Frații Grimm, sau cum îi spune? Asta ca să fie basmu' complet: Prâslea cel rău și letal și peștișorii de aur. O, salvează-ne de ei, bogatule care ești, și restaurează tu firea naturii!Să nu crezi că fac mișto sau râd de tine cu post-ul ăsta. Nu, eu doar te ridic în slăvi. ÃŽn scris, ca să știe și generațiile care vin cine ai fost tu.Uite ca s-a trezit si căcăcel asta el care nu vrea sa se bage in seama dar tot cu gura in plm e😂😂 Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Mă înfior când citesc cele scrise de tine mai sus!Adevaru-i că mare lucru nu înțeleg, dar tocmai asta mă face să tremur si tot trupul și sufletul să-mi tresara, și totul este amplificat de faptul că Tu, Tu "BaiatulRau" ești în spatele acelor rânduri, ahhh, toate astea mă fac să am fiori reci, de ghiață pe șira spinării!Cruta-ma, te rog, da cruta-ma, Tu, Tu "BaiatulRau".Nu trebuie sa va caut, veniti voi la mine, anu asta dupa cum am zis nu am timp, dar vine un an nou. An mai bun si mai prosper.🤫 Link spre comentariu
Vizitator ssavoy Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2019 Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Uite ca s-a trezit si căcăcel asta el care nu vrea sa se bage in seama dar tot cu gura in plm e Hai, mă, pulă, să-ți răspund pe limba ta, ca să înțelegi și tu!Mă doare-n pulă că ești mai prost, că ești incoerent și paranoic. Poate că nu-i vina ta, poate așa ești tu.Poate că ești mai smardoi ca mine, cu buzunare mai adânci, cu pula mai mare. Poate fuți mai bine. Bravo ție! Mă doare-n pulă. Dar când vii undeva, oriunde, și-ți bagi pula-n toți că tu ești mare sculă în basculă; când îți bagi pula în tot ce-or făcut alții înainte ta că tu știi mai bine și ești mai șmecher, când îți bagi pula în toate că poți, doară n-o văzut lumea un jupân așa de mare ca tine, atunci mă enervez, mă, muie! Și nu pot să stau deoparte. Aș vrea că știu că n-are rost, dar nu pot întotdeauna. E plină țara de voi, mă, pulă! Totu' vi se cuvine. Îi strada voastră, parcarea voastră, coada voastră, forumu' vostru. Vă dau muie oriunde vă prind, mă, pulă! Te caci unde mănânci, fraiere! Din cauza ăstora pe care-i bălăcărești tu, cu altu2 în frunte, poți tu să faci tu pe zmeu' pe forumu' ăsta, băiete! Nu era forumu' fără ei (ce-o mai rămas din el), să știi și tu. Din cauza asta ți-o și făcut altu2 topic, ca să țină forumu' curat, nu ca să te ridice în slăvi sau să-ți dea importanță. Da' tu nu-nțelegi că ești prea șmecher.Știu că n-am cu cine, că iară' n-o să înțelegi nimic. Nu mă bag în seamă, băiete! Mă enervează că te prea bagi tu! Cam asta e, căcăcel. Ce să zic? Mănâncă câcat, din partea mea, că văd că tare îți place! Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Hai, mă, pulă, să-ți răspund pe limba ta, ca să înțelegi și tu!Mă doare-n pulă că ești mai prost, că ești incoerent și paranoic. Poate că nu-i vina ta, poate așa ești tu.Poate că ești mai smardoi ca mine, cu buzunare mai adânci, cu pula mai mare. Poate fuți mai bine. Bravo ție! Mă doare-n pulă. Dar când vii undeva, oriunde, și-ți bagi pula-n toți că tu ești mare sculă în basculă; când îți bagi pula în tot ce-or făcut alții înainte ta că tu știi mai bine și ești mai șmecher, când îți bagi pula în toate că poți, doară n-o văzut lumea un jupân așa de mare ca tine, atunci mă enervez, mă, muie! Și nu pot să stau deoparte. Aș vrea că știu că n-are rost, dar nu pot întotdeauna. E plină țara de voi, mă, pulă! Totu' vi se cuvine. ÃŽi strada voastră, parcarea voastră, coada voastră, forumu' vostru. Vă dau muie oriunde vă prind, mă, pulă! Te caci unde mănânci, fraiere! Din cauza ăstora pe care-i bălăcărești tu, cu altu2 în frunte, poți tu să faci tu pe zmeu' pe forumu' ăsta, băiete! Nu era forumu' fără ei (ce-o mai rămas din el), să știi și tu. Din cauza asta ți-o și făcut altu2 topic, ca să țină forumu' curat, nu ca să te ridice în slăvi sau să-ți dea importanță. Da' tu nu-nțelegi că ești prea șmecher.Știu că n-am cu cine, că iară' n-o să înțelegi nimic. Nu mă bag în seamă, băiete! Mă enervează că te prea bagi tu! Cam asta e, căcăcel. Ce să zic? Mănâncă câcat, din partea mea, că văd că tare îți place!Căcăcel vezi ca te-ai repetat de zece ori in tot pergamentul tau, ce pot sa-ti urez, sugeo fericit😂😂 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2019 Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Nu trebuie sa va caut, veniti voi la mine, anu asta dupa cum am zis nu am timp, dar vine un an nou. An mai bun si mai prosper.🤫Indura-Te, Te rog, mărite "BaiatulRau", indura-Te și cruta-ma! Link spre comentariu
Vizitator ssavoy Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2019 Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Căcăcel vezi ca te-ai repetat de zece ori in tot pergamentul tau, ce pot sa-ti urez, sugeo fericitDa, m-am repetat. Din cauză că tu-ți bagi pula când tre' să povestești și povestești când tre' să-ți bagi pula. În fine,... Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Nu nu, iau un pic pe aratura, tu crezi ca daca ai dat 100 de lei ai cumparat lumea, nu prostule, ti-ai cumparat frustrarea, mai e si maximus asta copia puli mele, sunteti doi in unu, eu am sa fut si cu voi, si fara voi, m8 se rupe pl de voi, scurt si la obiect🤣🤣 Badboykills îmi cer scuze că ți-am futut câteva topice (două) cu recenziile mele, cât de abonamentele astea premium am mai explicat anul trecut la DG că nu e ok să le cumperi, ești al treilea care ma atacat cu cacaturi de 100 de lei., eu zic să îl întrebi mai bine pe pisicuts de ce îmi face abonamente premium și ma facut utilizator al lunii Ianuarie anul ăstahttps://nimfomane.com/forum/member-of-the-month/, eu îmi scriu doar recenziile și public, că nu am un oraș fix asta e problema mea, am recenzat în deva,, Oradea, la voi, Buzău, Baia Mare, Suceava etc, etc, etc și asta în mai puțin de 1 an. Probabil de asta și premiile. Dar îți promit că te las doar pe tine, dacă tot ți-ai luat secțiune pe persoană fizică. Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Mai 16, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Mai 16, 2020 Badboykills îmi cer scuze că ți-am futut câteva topice (două) cu recenziile mele, cât de abonamentele astea premium am mai explicat anul trecut la DG că nu e ok să le cumperi, ești al treilea care ma atacat cu cacaturi de 100 de lei., eu zic să îl întrebi mai bine pe pisicuts de ce îmi face abonamente premium și ma facut utilizator al lunii Ianuarie anul ăstahttps://nimfomane.com/forum/member-of-the-month/, eu îmi scriu doar recenziile și public, că nu am un oraș fix asta e problema mea, am recenzat în deva,, Oradea, la voi, Buzău, Baia Mare, Suceava etc, etc, etc și asta în mai puțin de 1 an. Probabil de asta și premiile. Dar îți promit că te las doar pe tine, dacă tot ți-ai luat secțiune pe persoană fizică.Nu e orasul meu, nu am pus eu prima caramida la temelia lui, fiecare e liber sa faca ce vrea, cand vrea si unde vrea, forumul e facut sa ne dam cu parerea despre fete, despre una alta, e normal sa ne mai contram sa vedem care e mai zmeu sau care e mai blindat de bani, suntem barbati pana la urma urmei, multi de aici am futut aceeasi fata, pot sa zic ca suntem șogori, care a futut-o mai bine se stie sau nu se stie, iar cu contul tau premium prea putin ma intereseaza, am zis doar ca fapt divers,pot vorbi si frumos cum de altfel o fac dar pot sa vorbesc si urat cand sunt atacat. In rest iti urez futere placuta, apropo si eu vizitez zeci de orase, dar nu ma apuc sa scriu in fiecare oras, o fac doar in orasul de baștina. Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Nu e orasul meu, nu am pus eu prima caramida la temelia lui, fiecare e liber sa faca ce vrea, cand vrea si unde vrea, forumul e facut sa ne dam cu parerea despre fete, despre una alta, e normal sa ne mai contram sa vedem care e mai zmeu sau care e mai blindat de bani, suntem barbati pana la urma urmei, multi de aici am futut aceeasi fata, pot sa zic ca suntem șogori, care a futut-o mai bine se stie sau nu se stie, iar cu contul tau premium prea putin ma intereseaza, am zis doar ca fapt divers,pot vorbi si frumos cum de altfel o fac dar pot sa vorbesc si urat cand sunt atacat. In rest iti urez futere placuta, apropo si eu vizitez zeci de orase, dar nu ma apuc sa scriu in fiecare oras, o fac doar in orasul de baștina. Am înțeles, atunci ar trebui să mă retrag de pe forum, eu sunt moldovean de peste Prut și tranzitez sau stau în diferite orașe în România (de obicei), ms de sfat, am să deschid un tichet dacă asta sugerezi. Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Mai 16, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Mai 16, 2020 Am înțeles, atunci ar trebui să mă retrag de pe forum, eu sunt moldovean de peste Prut și tranzitez România (de obicei), ms de sfat, am să deschid un tichet dacă asta sugerezi.Din partea mea poti sa faci sute de recenzii, sa futi tot orasul/orasele,eu ma refeream strict la mine, nu cred ca am intrat eu vreodata peste vreo recenzie de-a ta, cum de altfel peste a nimanui, mai zic o data, fiecare e liber sa aleaga. Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Din partea mea poti sa faci sute de recenzii, sa futi tot orasul/orasele,eu ma refeream strict la mine, nu cred ca am intrat eu vreodata peste vreo recenzie de-a ta, cum de altfel peste a nimanui, mai zic o data, fiecare e liber sa aleaga. Băii badboykills, nu ai întrat corect! Dar eu de vreo un an de zile am zis să mai scriu câte o recenzie din aventurile mele, și la voi în Cluj am destule aventuri. Nu le pot scrie, ori îmi futi tu recenzia, că vrei sa pari cineva , ori o fute maximus că a prins iar unul care are ciudă ori vine coronafutoi (coaie focoase) frustrat că prețurile sunt mari și atunci de ce să mai scriu, mi le pun în Word și le citesc mai la bătrânețe ? Dacă tot aveți DG sau secțiune privată. De ce nu vă spălați coiele acolo ? Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Mai 16, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Mai 16, 2020 Băii badboykills, nu ai întrat corect! Dar eu de vreo un an de zile am zis să mai scriu câte o recenzie din aventurile mele, și la voi în Cluj am destule aventuri. Nu le pot scrie, ori îmi futi tu recenzia, că vrei sa pari cineva , ori o fute maximus că a prins iar unul care are ciudă ori vine coronafutoi (coaie focoase) frustrat că prețurile sunt mari și atunci de ce să mai scriu, mi le pun în Word și le citesc mai la bătrânețe ? Dacă tot aveți DG sau secțiune privată. De ce nu vă spălați coiele acolo ?Daca citesti topic-urile pe care ne-am luat la pula, ai sa vezi ca in 98 la suta din ele am fost atacat, cum am zis mai sus, daca sunt atacat, atac, scurt si la obiect. Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Daca citesti topic-urile pe care ne-am luat la pula, ai sa vezi ca in 98 la suta din ele am fost atacat, cum am zis mai sus, daca sunt atacat, atac, scurt si la obiect. Fa și tu un topic la DG, ii iei postarea din topicul fetei și vă mutați discuțiile (inutile zic eu), la DG. Pe nimeni nu interesează ce scrieți voi acolo. Arată al dracului de urât topicele voastre, ar trebui să încercați sa va abțineți de la unele comentarii inutile, dacă nu, nema fete, nema informații, nema clienți sau clienți vor fi dar vor aglomera ce e bun în oraș. Eu te asigur că am și ce e bun în oraș, indiferent dacă i-am scris sau nu pe topic nu mă știe de pe forum Link spre comentariu
badboykills Reputație: 342 Postat Mai 16, 2020 Oras:In timp! Oras:In timp! Partajează Postat Mai 16, 2020 Fa și tu un topic la DG, ii iei postarea din topicul fetei și vă mutați discuțiile (inutile zic eu), la DG. Pe nimeni nu interesează ce scrieți voi acolo. Arată al dracului de urât topicele voastre, ar trebui să încercați sa va abțineți de la unele comentarii inutile, dacă nu, nema fete, nema informații, nema clienți sau clienți vor fi dar vor aglomera ce e bun în oraș. Eu te asigur că am și ce e bun în oraș, indiferent dacă i-am scris sau nu pe topic nu mă știe de pe forumAsta pot sa zic si eu, in multe vizite ale mele "la ce e bun" nu am facut recenzii, bunatatea se tine deoparte pentru a nu ajunge orice cioban cu amenintari la ea sau orice nespalat care o face sa fie scarbita, sunt fete pentru un gen de oameni si fete pentru alt gen de oameni, acum in cluj stiu 5 fete, venite de prin europa, proaspete in Romania, insa raport calitate pret sunt de fonduri europene daca ai inteles, servicii VIP etc. Link spre comentariu
maximusm79 Reputație: 19 Postat Mai 16, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Partajează Postat Mai 16, 2020 hai ba vasile ca uite nu mai postez in alte locuri daca prostu' are locul lui rezervat. Din ciclul futauiuri ratate ale baiatului rau, da atat de rau ca e spaima labei, postez ce urmeaza si va intreb : cine plm e ela de la puterea dragostei?:))) wtf. ce e asta? e cevea telenovela? deci baiatu rau se uita la telenovele:))))))))) ai de plm!P.S. pe om nici creieru nici pula nu-l ajuta:))))))))) >badboykills<Aleg sa fiu un pacatos intr-o lume plina de sfinti prefacuti>Serious Contributor<666 Postari:Inscris la:12 januari 2019Reputatie: 296Locatie:In timp!Postat Astazi, 02:38Tocmai ce am plecat de la fata bruneta, fata arata bine, pozele o dezavanteajaza, arata mult mai bine in ralitate, qjujs pe albinii o sun imi comunica adresa exacta, ajuns in fata usii si trecut pe langa ea:))) prea multe beri la bord, se deschide o usa in spatele meu si ma cheama inapoi, vazuta din prima nu mi-am dat seama cum arata, multe beri, dupa usa fata intr-o pereche de chiloti albi si bustiera sau sutien, ajuns in living si ma uit mai bine fata mult mai buna ca in poze, carnea tare pe ea, imi aprind o tigara, isi aprinde si ea si de aici povesti de invartit pe langa pula, ma intinde pe o canapea cu un cearceaf pe ea, zici ca eram la morga, trage un prezervativ pe pl si incepe un oral, zici ca plm ma sugea un peste care a ramas fara aer, apropo sani frumosi siliconati, si incepe fata sa ma intrebe, e bine asa, nu e bine asa, iti place, nu iti place etv. Timp in care mai fuge la tel sa vada cat timp mai avem, wtf, sa-mi bag pl, una buna, zece rele, freaca acolo pl, cand cu gura cand cu mana, de la bere trebuia sa vina popa sabo scoale, o mai suge si intreb de cunilingus, aici surpriza, cica inca 100 de lei:))) zic las-o asa, se termina jumatea de ora dar pe mine nu ma terminat, mai platesc jumate de ora, aici repeat dar din una in alta gogu se trezeste, o mai suge un lic pe acolo, nai o manuela mai plm, si zic hai ss o bagam inauntru, se conformeaza, se pune pe spate si o baga cumva, pe jumatate moarta, intra cumva inauntru si aici simt ca e stramta rau, si foarte calda,, pln dau de doua ori din cur si strop in prezervativ, il scot tot eu cu un servetel, pe ea o durea la pizda, facuse deja banii, imbracat si plecat.Atitudine-7 fata e de la bucuresti, unsa cu toate alifiileOp-5 o suge doar protejat fara deep, adica ce deep ca era jumatate moarta. Insa nuna facut nazuri la supt, circa 20 de minute.NP-5 misionar si stropit in prezervativ, fara alte pozitii sau artificii.Gfe- 6 vorbeste dar nu cu toti ciobanii, mai retrasa dar dupa doua fraze isi da drumu.Concluzie-fata seamana izbitor de mult cu ella de la puterea dragostei, aproape identic, ella fiind consateanca, de recomandat, doar pentru o fantezie, insa fata nu comenteaza, se conformeaza dupa cerinte, DTD nici nu mai stiu, achitat 300 adica doua finalizari a cate 150 finalizarea., ochii pe ceas tot timpul, insa e stramta si calda, mai grreu qsa ceva in cluj. Spor. Link spre comentariu
maximusm79 Reputație: 19 Postat Mai 16, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Partajează Postat Mai 16, 2020 :)) foarte tare recenzia prostului. desi cica e superbunaciune asta si ...mai mult e fantezia lui ca seamana cu 'ela de la puterea dragostei':)))))))))). NU I SE SCALA PULA! :))))))))). desi ar linge-o in pizda NU mai da 100 eli , el care sparge daca are chef 3.000 de euro intr-o ora:)). totusi 100 ...de lei e altceva. recunoaste ca dupa de ce "da de doua ori din cur" ajunge la strop:)))))). el care ....fute 4 ore! dar ce-i drept doar la andreiuta. :))). aia nu semana cu nimeni. deci el da de doua ori din cur si e gata dar fata primeste nota 5:))))))))). plm nu se compara cu Anca de la top.aleia i-a dat 10:)))))))))). si cireasa de pe tort: omu spune ca fata NU vorbeste cu toti ciobanii. si ii da 6. de unde tragi concluzia ca nu prea a vorbit. ca daca vorbea primea mai mult de 6:))).deci baiatu rau e cioban. eu asta inteleg:)))))))))). P.S. ba bad ...esti tare ba! mai zi-ne ceva de "puterea dragostei':))))))))))). te rog.! Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Bă maximusm79 când am început să scriu din nou pe forum anu trecut, ma încurajat unul să o fac deschis și să scriu doar acolo unde e necesar, eram nițel mai retras și mai speriat de bombe, în trecut am stat ani de zile fără să fac offtopicuri, doar recenzii. Ce sfat mi-a dat el ți-l dau și ție. NU CONFUNDA VIAȚA PERSONALĂ CU CEA VIRTUALĂ, DISTINGELE. ;) Dăi înainte că aici e cu protecție. Am editat nițel ;) Link spre comentariu
maximusm79 Reputație: 19 Postat Mai 16, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Partajează Postat Mai 16, 2020 :) relax! eu stiu ce e virtual si ce e real! ca sa iti zic asa in rezumat ce ma deranjeaza pe mine cel mai tare aici pe nimfo:-FAKE-ul recenzor , si aici pula verde e campion. si ma durea in pula de el. ca nu e singurul sunt convins. dar m-a jignit si...plm -curvele tepare-in top insa nr.1 , JIGNITUL GRATUIT. cand cineva face asta ...atunci pt mine nu mai exista nici o limita. pana in pizdea si inapoi vom umple de laturi pe aici. am ceva 'victime' pe aici si sunt convins ca baiatu' rau :) da rau zis labache spaima labei a mai fost 'lovit' de mine.:). in rest....ma doare-n pula de site-ul asta. :). dupa cum vezi m-a banat motanu de vreo ....5 ori cred.:). ma doare-n pula. ...P.S. o sa iti urmez sfatu' o sa dau inainte...si inapoi:)) in toate directiile. Bă maximusm78 când am început să scriu din nou pe forum anu trecut, ma încurajat unul să o fac deschis și să scriu doar acolo unde e necesar, eram nițel mai retras și mai speriat de bombe, în trecut am stat ani de zile fără să fac offtopicuri, doar recenzii. Ce sfat mi-a dat el ți-l dau și ție.NU CONFUNDA VIAȚA PERSONALĂ CU CEA VIRTUALĂ, DISTINGELE. ;)Dăi înainte că aici e cu protecție. Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 :) Link spre comentariu
maximusm79 Reputație: 19 Postat Mai 16, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Partajează Postat Mai 16, 2020 :) da cu inesuka si cu cealalta venita din Bucuresti am avut niste 'meciuri'. erau superagresive si jigneau asa la gramada. :). P.S. sa inteleg ca eu am dat sfaturile? Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Atât te rog și pe tine, nu vă mai luați la pulă pe topicele fetelor. Aici e mult mai bine. Nu ne ajută pe noi deloc(mai bine zis pe voi) , nici fetele care sunt în Cluj și nici fetele care ar vrea să vină în Cluj, indiferent cum vin, în vizită sau definitiv, prima data citesc topicele existente pe oraș, analizează piața, apoi se hotărăsc, nu vor ca topicele lor care reprezinta serviciile lor să fie trollate, până la urmă e problema voastră și nu ar trebui implicate fetele (topicele) Sunt deja destui care negociază tarifele, dacă mai sunteți și voi care vă certați, a-ți futut virtual și noi nu avem ce fute real. Link spre comentariu
maximusm79 Reputație: 19 Postat Mai 16, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Partajează Postat Mai 16, 2020 :)) nu fii copil! ar fi culmea ca fetele sa nu vina in Cj pentru ca il fut eu in gura pe labache:))). fii serios! asta e fix pula. si fetele au nevoie de up la topicele lor. fii sigur ca nu le deranjeaza cu nimic. deci aici esti in eroare. eu sincer nu inteleg nici userii care se dau loviti in aripa. plm pana la urma in toate topicele exiata 'balast'. dar ...ma rog nu are rost sa argumentez asta. fetele vin/nu vin intr-un oras din urmatoarele motive:-e safe orasu? sunt pesti care le 'viziteaza' pentru a le oferi 'protectie'? asta conteaza NU certuri virtuale pe aici:).-" e bani"? ca una e sa vi la futut in Cluj Napoca si alta in Aiud. "Muncipii" ambele!-eventual o rata a infractionalitatii dar asta ...to la chestiune de 'safe' tine.-eventual 'concurenta'. stiu sigur ca unele fete prefera orase mai mici , gen Tirgu Mures, Alba Iulia, Deva deoarece daca au servicii ok sau super ok au sanse mari sa devina 'cineva' . sanse comparativ cu un orasa precum Cluj. Unde , da sunt bani mai multi, clienti mai multi dar si ...pizda mai multa. P.S. ai PM si poti. iti dau un 'pont':). Ia legatura cu Anemona.:) a fost in Cj. Apii in Mures. Vezi de ce a plecat fata asta din Cluj. Eu iti zic doar atat: NU a plecat ca vrut ea! si nici pentru certuri 'virtuale' pe aici.Fii convins ca labari infecti precum badboy sugaciu de pula au alte 'interese' pe aici. si amenintarile nu se rezuma la ce spune pe aici. Jegu asta .....dupa cum a recunoscut are si alte'interese', beneficii. :). deci asta cu balacareala e fix pula! Nu sperie nici mustele de pe forum!Atât te rog și pe tine, nu vă mai luați la pulă pe topicele fetelor. Aici e mult mai bine.Nu ne ajută pe noi deloc(mai bine zis pe voi) , nici fetele care sunt în Cluj și nici fetele care ar vrea să vină în Cluj, indiferent cum vin, în vizită sau definitiv, prima data citesc topicele existente pe oraș, analizează piața, apoi se hotărăsc, nu vor ca topicele lor care reprezinta serviciile lor să fie trollate, până la urmă e problema voastră și nu ar trebui implicate fetele (topicele) Sunt deja destui care negociază tarifele, dacă mai sunteți și voi care vă certați, a-ți futut virtual și noi nu avem ce fute real. Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 :) Nu mă interesează ce face el. Doar să nu se ia de familia mea, am mai întâlnit zmei în viata reală. Unii au rămas goi prin paduri, alții au alergat după mașină. Chiar mai făcut curios de acest zmeu. As vrea să îl întâlnesc, asta dacă nu se ia "repet" de familia mea. Dar la voi autoritățile dorm? Suceava, Bistrița, Iași și multe orașe sa făcut curățenie, stau băieții la mititica, crezi că nu îi bine rândul? Te înșeli, amarnic. Întotdeauna mai este un loc. :) Link spre comentariu
maximusm79 Reputație: 19 Postat Mai 16, 2020 Oras:Unde vrea plm! Oras:Unde vrea plm! Partajează Postat Mai 16, 2020 :) eu zic sa ai grija ce iti doresti. mai era unu pe aici: maiaunervii. el m-a contactat in PM. ca pfuuu ce face el si ce drege:). se intalneste cu labaru asta si ...oioioi. :) . repet el m-a contactat. eu i-am dat un sfat: ignora-l pe prost. nu merita 'complicatiile' . plm. traim in Romania unde infractorii sunt ma protejati decat oriunde in lume. omu ca nu ca face ca drege. ok. i-am zis ...fa ce vrea pula ta. :) dupa marea intalnire cica omu aproape ca -l lingea in cur pe aici:))). deci...plm. pe mine ma doare-n pula de badboy. e atat de prost ca se vede din elicopter ca minte. omu e mitoman ce plm. si face recenzii semifake. cu dedicatie. plm tot ce se stie despre el. in rest:))). leaga-l dupa masina in plm:))). Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 Maximusm79, nu fac eu întâlnire de astea, eu ce caut e să mă simt bine, dar repet. Doar să nu își bage nasul în viața mea reala, iese urât. Restul! Dați-vă la ciocane! Eu nu sunt din Cluj, doar îmi petrec zile prin Cluj. Dacă era de la mine din oraș! Atunci vorbeam! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum