Sari la conținut

Zmeul de carton

Vizitator altu2

Postări Recomandate

• Oras:Unde vrea plm!

relax ba labache. deja te vezi in thailanda:))) te-n gura de pizda proasta. ma pis pe sfaturile tale cum m-am pisat pe tine intotdeauna. tu vezi-ti de ale tale. ce fac eu e treaba mea. doar a mea.:). si ba labache , asa e la politie , o sugi de la intrare?:))). plm daca nu is umblat pe acolo nu stiu. tu mergi zilnic? semnezi si condica sau...doar 'ciripesti' si pleci?:))) sincer cred ca varianta 2. ciripidache. :)). de asta et toloreaza si motanu? ca stie ca esti 'ciripitor'? va-n gura de jeguri. ba pizda eu astept sa cheltui cei 2.000 lei. Iti mai fac o data oferta cu 20.000 eur. pentru autodenunt.:)))) in rest te-n plm de jeg ce esti. s-a prins toata lumea ce esti tu bai labarule. :))) 

P.S. ma pis pe tine ba pizda. orice ai spus aici a fost cacealma! tu esti o cacealma. stii chestia aia cu : latra da' nu musca. excat asa esti tu. o pizda infecta! 

Nicaieri in regulament nu scrie ca nu am voie sa fac asta prostu puli si tu da, o sa o sa o sugi, venezuela, thailanda vad eu unde e oferta mai buna, prea mult ai supt pula cu toata lumea pe aici cacamas pe tine, acum chiar te rog sa te duci la autoritati cu ce am scris eu aici, asta sa nu apuc sa pun mana pe tine inainte, cere si protectie, dar inainte de asta nu uita muistule, un peste in primul rand e acuzat de proxenetism, iar eu in sediul politiei am sa intru cu capul sus, insa tu o sa sugi pula direct de la intrare.

Link spre comentariu
  • Oras:In timp!
  • Oras:In timp!

relax ba labache. deja te vezi in thailanda:))) te-n gura de pizda proasta. ma pis pe sfaturile tale cum m-am pisat pe tine intotdeauna. tu vezi-ti de ale tale. ce fac eu e treaba mea. doar a mea.:). si ba labache , asa e la politie , o sugi de la intrare?:))). plm daca nu is umblat pe acolo nu stiu. tu mergi zilnic? semnezi si condica sau...doar 'ciripesti' si pleci?:))) sincer cred ca varianta 2. ciripidache. :)). de asta et toloreaza si motanu? ca stie ca esti 'ciripitor'? va-n gura de jeguri. ba pizda eu astept sa cheltui cei 2.000 lei. Iti mai fac o data oferta cu 20.000 eur. pentru autodenunt.:)))) in rest te-n plm de jeg ce esti. s-a prins toata lumea ce esti tu bai labarule. :)))

P.S. ma pis pe tine ba pizda. orice ai spus aici a fost cacealma! tu esti o cacealma. stii chestia aia cu : latra da' nu musca. excat asa esti tu. o pizda infecta!

Pana la proba contrarie am terminat cu tine, oferta ramane in picioare!

Link spre comentariu

relax ma pizda. eu nici nu am inceput.:))) is la 'incalzire'. sincer maresc si eu miza: sa te fac sa te sinucizi.:))))))))))))) prostu pulii. m-am distrat cu tine ba pizda. esti chiar de rasu ' site-ului. esti in istoria nimfomane. :)))) un labar care plateste sa afle informatii despre un user. :))) sincer a fost mai usor decat ma asteptam. :))) ma gandeam ca mai rezisti vreo 2 sau 3 saptamani. nu duci. esti novice. nu stiu ce va invata astia pe voi ciripitorii dar...sunteti varza. ba laba trista 'ciripeste' in alte parti. aici te-am 'julit':))))))))))))).

Pana la proba contrarie am terminat cu tine, oferta ramane in picioare!

Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

:) fa un upgrade ba nervi. ma doare-n pula de tine ba zmeu pulii. iti rept a cata oara/ TU ba pizda proasta m-ai abordat cu laudarosenii de 2 lei. apoi ai dat-o in barbatii si pisoiasi. restu e can can ba pizda. ce zi eu e adevar. te-ai laudat si apoi ai supt-o. amical.:)).tu nu ai ce anunta ba prostane. tu vezi cu cine mai poti baga o intalnire:). amicala evident! pana atunci sugi pula. anunta-ma cand futi ceva! ca recenzii de la tine....mai rar. :). tu de fapt de ce esti aici ba nervi?

Mars ma independentule care faci ce vrei :))

Eu? Nu fac nimic important pe aici :) iti admir tie realizarile ;)

Nu vreau sa ma repet si nici sa te dau in pula mea...iesi

Link spre comentariu

Vezi ca te iau iar nervii . si nu pari a duce. trimite-mi te rog in pm iar ceva 'laudarosenii' d'ale tale. fapte de vitejie. sau ba nervi chinuie-te sa afli 'date' despre mine. castigi si tu 2000 lei. pe foamea asta nu e de aruncat.:))) poate tie pentru pupatu' in cur pe aici iti da 2500.:))). cum ziceai despre asta? ca e om normal?:)) sa imi bag pula. oare tu esti? :))) ca despre el am vazut. e normal . normal.:)))))))) 

P.S. zi sincer s-a laudat ca e ciripidache si te-a 'facut'. ai pus botu:))). eu uite nu sunt asa 'domn' te dau. te-n plm si lasa-ma in pace. admira-l pe spaima labei. sau ma da-ti o intalnire cu el. nu uita inainte sa te lauzi cum il faci si-l dregi. 

Mars ma independentule care faci ce vrei :))

Eu? Nu fac nimic important pe aici :) iti admir tie realizarile ;)

Nu vreau sa ma repet si nici sa te dau in pula mea...iesi

Link spre comentariu

plm ma plictisex :)). si observand ce rau s-a facut motanu( a banat-o pe rebe sau pe cine plm era prajitul ce posta de pe nicname-ul ei) si m-am gandit sa ofer si eu 2001 lei si o muie plus un uro celui/celei ce ne va spune cine e badboy.:). pentru ca mai am 100 si ceva de postari pana la PM astept ofertele aici! sau la sectia 3 politie cluj.:) lasati un plic: pt Maximus. Plata doar Revolut!

P.S. nu accept autodenunt de la ciripidache labache!:). dar de pisat pe el ma pis! ma rog asta se stie! 

P.P.S. motane , ti-au crescut pe spate pene...:). asa zic Parazitii. Ma rog nu stii tu d'astea. Nu e cu Salam.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...