Sari la conținut

Ioana Masaj Erotic 0769401506

Vizitator ioanadarker

Postări Recomandate

Vizitator ioanadarker
Reputație: 0
Postat

domnilor, sunt disponibila acum pentru voi astazi si in aceasta noapte pentru un

masaj deosebit 0769401506

whatsapp me sau call me

va astept cu drag la mine acasa in intimitatea mea unde pot sa va ofer toata atentia mea si sa fiu atenta la tot ce va place in cel mai mic detaliu. stiti cum imi place sa am grija de voi.

la mine ora este ora si respect in totalitatea timpul vostru

incerc sa va ofer de fiecare data tot ce am mai bun din mine cum orice barbat merita

va invit sa ne relaxam impreuna la mine cu ocazia sfarsitului de saptamana sper sa fiu solutia voastra de relaxare domnilor dupa o saptamana de munca

incepe weekend ul cu mine

start this day or night with me

va stau la dispozitie si va astept cu drag 

Vizitator ioanadarker
Postat

domnilor, sunt disponibila acum pentru voi astazi si in aceasta noapte pentru un

whatsapp me sau call me

va astept cu drag la mine acasa in intimitatea mea unde pot sa va ofer toata atentia mea si sa fiu atenta la tot ce va place in cel mai mic detaliu. stiti cum imi place sa am grija de voi.

la mine ora este ora si respect in totalitatea timpul vostru

incerc sa va ofer de fiecare data tot ce am mai bun din mine cum orice barbat merita

va invit sa ne relaxam impreuna la mine cu ocazia sfarsitului de saptamana sper sa fiu solutia voastra de relaxare domnilor dupa o saptamana de munca

incepe weekend ul cu mine

start this day or night with me

va stau la dispozitie si va astept cu drag

Va astept cu brațele deschise

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibilă va astept la mine

Vizitator ioanadarker
Postat

Sunt disponibila va astept la mine in aceasta noapte

Astazi foarte multa lume m-a sunat sa ma intrebe de sex. Ori cred ca deja bine stiti eu ofer sedinte de masaj erotic. (eu nu ofer sex,dar cred ca ce fac eu o sa va placa mult mai mult)

Pentru cei care nu stiu - de ce un masaj erotic si nu o partida sex?

- un masaj erotic este compus din trei etape. incepem cu masajul de relaxare. Un mare avantaj al masajului erotic este ca inainte de a consuma un act erotic cu maseuza, beneficiati de un masaj de relaxare este ceva foarte benefic si sanatos si relaxant daca este facut cum trebuie si cu atentie.

- spre deosebire de sex (care cred ca un act se consuma intre 5 si 10 min) - la mine chiar aveti parte de o ora cu atingerile mele si toata atentia mea si ne bucuram de timpul petrecut impreuna. la mine ora este ora si respect timpul vostru. lucrez singura la mine si aveti parte de toata intimitatea sa ne desfasuram intr-un cadru relaxant si intim. 

- partea in care ne cunoastem, comunicam si partea in care incepem jocul erotic si consumam un moment erotic ce se termina prin punctul culminant in care eu sunt nud voi sunteti nud corpuriel noastre se ating si sper la final in momentul de climax v-am redat starea de echilibru si suficienta energie sa va continuati ziua mai bine si deja ne cunoastem mai bine in cel mai mic detaliu unul pe altul. 

in concluzie, daca doriti ceva mai multa atentie decat ce gasiti de obicei si o persoana care va respecta timpul intr-un cadru discret si intim la mine, va astept cu drag pentru un masaj de relaxare si erotic. 

sper sa fiu alegerea voastra pentru un final mai bun de saptamana.

sa ne relaxam impreuna si sa consumam un act erotic

domnilor, sunt disponibila acum pentru in aceasta noapte pentru un

whatsapp me sau call me va stau la dispozitie in aceasta noapte sa ne relaxam impreuna

Vizitator ioanadarker
Postat

Hey

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibilă

Vizitator ioanadarker
Postat

Va astept cu drag la mine sunt disponibilă

Vizitator ioanadarker
Postat

domnilor, sunt disponibila pentru voi acum pentru un

whatsapp me sau call me

va astept cu drag la mine acasa in intimitatea mea unde pot sa va ofer toata atentia mea si sa fiu atenta la tot ce va place in cel mai mic detaliu.

Vizitator ioanadarker
Postat

Sunt disponibilă va astept

Vizitator ioanadarker
Postat

domnilor, sunt disponibila pentru voi acum pentru un

whatsapp me sau call me

va astept cu drag la mine acasa in intimitatea mea unde pot sa va ofer toata atentia mea si sa fiu atenta la tot ce va place in cel mai mic detaliu.

La mine suntem doar tu si eu

Vizitator ioanadarker
Postat

acum sunt disponibila pentru voi pentru un

whatsapp me sau call me

va astept cu drag la mine acasa sa va fac duminica mai buna

Vizitator ioanadarker
Postat

acum sunt disponibila 

pentru masajul meu 0769401506

whatsapp me sau call me

va astept cu bratele deschise la mine acasa sa va fac duminica mai buna si sper sa va placa atingerea mea si sa fie ceva reciproc

Vizitator ioanadarker
Postat

acum sunt iar disponibila 

whatsapp me sau call me

va astept cu bratele deschise la mine acasa sa va fac duminica mai buna si sper sa va placa atingerea mea si sa fie ceva reciproc sper sa va placa magia ce vreau sa v-o transmit prin atingerea mea

Vizitator ioanadarker
Postat

acum sunt iar disponibila

whatsapp me sau call me

va astept cu bratele deschise la mine acasa sa va fac duminica mai buna si sper sa va placa atingerea mea si sa fie ceva reciproc sper sa va placa magia ce vreau sa v-o transmit prin atingerea mea

acum sunt disponibila

whatsapp me sau call me

va astept cu bratele deschise la mine acasa sa va fac duminica mai buna si sper sa va placa atingerea mea si sa fie ceva reciproc

• Oras:Bucuresti
Postat

Ioana fata care esti fata....ai zeci ...sute...mii de anunturi cu masaj....? pe majoritatea dintre noi ne intereseaza sexul ....e bun si masajul la relaxare dar fa ti curaj si macar baga in meniu macar oral ..ca doar nu e un capat de tara sa inebunesti un mo0rmoloc cu tehnicile tale avansate de masaj....si sa experimentezi cu mormoloci necunoscuti sexul oral....stii multe tipe experimentate... masajul li se pare mult mai obositor decit o smotoceala la sex oral....nu intelegi aici majoritatea sunt perversi pe viata...Nu fii timida incerca la inceput cu unii mai ,,aratosi,, ...bea un rango-bango si totul va fi ok....100 de ron in plus va fi o provocare din partea Ta....Important este sa faci bani....restul e doar iluzie...

Vizitator ioanadarker
Postat

Ioana fata care esti fata....ai zeci ...sute...mii de anunturi cu masaj....? pe majoritatea dintre noi ne intereseaza sexul ....e bun si masajul la relaxare dar fa ti curaj si macar baga in meniu macar oral ..ca doar nu e un capat de tara sa inebunesti un mo0rmoloc cu tehnicile tale avansate de masaj....si sa experimentezi cu mormoloci necunoscuti sexul oral....stii multe tipe experimentate... masajul li se pare mult mai obositor decit o smotoceala la sex oral....nu intelegi aici majoritatea sunt perversi pe viata...Nu fii timida incerca la inceput cu unii mai ,,aratosi,, ...bea un rango-bango si totul va fi ok....100 de ron in plus va fi o provocare din partea Ta....Important este sa faci bani....restul e doar iluzie...

eu consider ca ceea ce fac eu este cu totul deosebit mai frumos intents, relaxant decat o simpla partida de sex pe care o poti primi in 5-10 min oriunde. 

eu fac doar masaj erotic. si incerc sa o fac cel mai bine. pentru ca ma respect. stai linistit mi s-a propus si 500 euro. nu este vorba de bani ci de principii. 

eu fac foarte bine ceea ce fac si cu atentie si daruinta si va respect si timpul vostru si cer doar sentimentele noastre sa fie mutuale nu imi cereti altceva decat ceea ce fac. va astept cu drag pentru un masaj erotic bun cu toata daruinta mea 

Vizitator ioanadarker
Postat

acum sunt iar disponibila ma gasiti in aceasta noapte

pentru masajul meu erotic 0769401506

whatsapp me sau call me

va astept la mine acasa cu bratele deschise intr-un ambient intim sa va fac seara mai buna si sper sa va placa atingerea mea si sa fie ceva reciproc sper sa va placa energia ce vreau sa v-o transmit prin miscarile mele

Postat

eu consider ca ceea ce fac eu este cu totul deosebit mai frumos intents, relaxant decat o simpla partida de sex pe care o poti primi in 5-10 min oriunde.

eu fac doar masaj erotic. si incerc sa o fac cel mai bine. pentru ca ma respect. stai linistit mi s-a propus si 500 euro. nu este vorba de bani ci de principii.

eu fac foarte bine ceea ce fac si cu atentie si daruinta si va respect si timpul vostru si cer doar sentimentele noastre sa fie mutuale nu imi cereti altceva decat ceea ce fac. va astept cu drag pentru un masaj erotic bun cu toata daruinta mea

Am inteles esti foarte priceputa la masajul oferit...iar din principiu nu oferi alceva nici la 500 euro pentru ca de fapt nu este specializarea Ta...asfel esti sincera si nu vrei sa prestezi un serviciu la care nu ai experienta...am inteles bine.
Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor

Vizitator ioanadarker
Postat

Diseară va stau la dispozitie ne putem vedea după 20:00 pm aceasta noapte pentru programări whatsapp me sau call me

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor, sunt disponibilă în 60 min Va sărut si va astept la mine

Vizitator ioanadarker
Postat
voi fi ocupata 60 min. sunt disponibilă iar în 60 min va astept la mine libera la 00 30 ma gasiti toata noapte va stau la dispozitie sper sa fiu solutia voastra sa va incalzesc si relaxez in aceasta noapte rece
Vizitator ioanadarker
Postat

Vb whatsapp vedeti iar voi fi ocupata 60 min. sunt disponibilă iar în 60 min va astept la mine libera la 02 30 am ma gasiti toata noapte va stau la dispozitie sper sa fiu solutia voastra sa va incalzesc si relaxez in aceasta noapte rece va astept in intimitatea mea la mine sa ne relaxam impreuna

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...