Sari la conținut

Ioana Masaj Erotic 0769401506

Vizitator ioanadarker

Postări Recomandate

Vizitator ioanadarker
Reputație: 0
Postat

gentlemen diseara ma gasiti incepand cu 22 00 sau usor dupa tonight i am all yours

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor sunt aici pentru voi sunt libera si disponibila all night long va astept cu drag

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor sunt aici pentru voi sunt libera si disponibila all night long va astept cu drag

Sunt libera in 60 min va astept

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila

Astazi ma gasiti si pe timp de zi. Si zilele acestea cred la fel. Sunt disponibila in 60 min si va astept la mine sa ne relaxam impreuna.

Gentlemen, va astept cu drag

Vizitator ioanadarker
Postat

Astazi ma gasiti si pe timp de zi. Si zilele acestea cred la fel. Sunt disponibila in 60 min si va astept la mine sa ne relaxam impreuna.

Gentlemen, va astept cu drag

Domnilor sunt aici pentru voi sunt libera si disponibila all day and all night long va astept cu drag
Pentru o sedinta de Masaj Erotic la mine call me sau whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor sunt aici pentru voi sunt libera si disponibila all day and all night long va astept cu drag
Pentru o sedinta de Masaj Erotic la mine call me sau whatsapp me 0769401506

Disponibila va astept cu drag

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila va astept cu drag

whatsapp me 0769401506 va astept pentru programari

Postat

Ioana a fost minunata in seara asta :) stie sa isi utilizeze mainile si sa gaseasca punctele erogene pe care le ai 

Nu mai zic ca e foarte atragatoare :D

In rest..  Locatia e foarte ok, centru, vis-a-vis de Intercontinental

Am comunicat foarte usor pe WhatsApp 

Cadrul de intalnire a fost destul de intim, eu m-am simtit ca acasa inca de cand am intrat pe usa.. Ioana e foarte draguta din punctul asta de vedere

Masajul a fost foarte relaxant. A meritat vizita, la noapte o sa dorm mult mai bine 

5/5 :)

• Like 1
Vizitator ioanadarker
Postat

Ioana a fost minunata in seara asta :) stie sa isi utilizeze mainile si sa gaseasca punctele erogene pe care le ai 

Nu mai zic ca e foarte atragatoare :D

In rest..  Locatia e foarte ok, centru, vis-a-vis de Intercontinental

Am comunicat foarte usor pe WhatsApp 

Cadrul de intalnire a fost destul de intim, eu m-am simtit ca acasa inca de cand am intrat pe usa.. Ioana e foarte draguta din punctul asta de vedere

Masajul a fost foarte relaxant. A meritat vizita, la noapte o sa dorm mult mai bine 

5/5 :)

te sarut

iti multumesc un domn si te mai astept oricand cu drag si cu bratele deschise

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila whatsapp me 0769401506 va astept cu mult drag pentru programari

Vizitator ioanadarker
Postat

Libera for you va astept sa ne relaxam impreuna

Vizitator ioanadarker
Postat

Libera for you va astept sa ne relaxam impreuna

Va astept cu drag
Vizitator ioanadarker
Postat

Va astept cu drag

Sunt aici pentru voi va astept la mine

Vizitator ioanadarker
Postat

Disponibila va astept

Vizitator ioanadarker
Postat

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor,

whatsapp me 0769401506 va astept cu mult drag pentru programari sunt disponibila in 30-60 min. 

Va stau la dispozitie astazi toata ziua si toata noapte sa petrecem momente unice de relaxare si erotism in care sa aveti toata atentia mea, la mine intr-un cadru discret si intim unde voi fi ascultatoare si atentia mea va fi doar a voastra.

Sper sa ne relaxam impreuna in acest final de saptamana si sa fiu reteta pentru a va detensiona. Va astept cu drag la mine.

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor,

whatsapp me 0769401506 va astept cu mult drag pentru programari sunt disponibila in 30-60 min.

Va stau la dispozitie astazi toata ziua si toata noapte sa petrecem momente unice de relaxare si erotism in care sa aveti toata atentia mea, la mine intr-un cadru discret si intim unde voi fi ascultatoare si atentia mea va fi doar a voastra.

Sper sa ne relaxam impreuna in acest final de saptamana si sa fiu reteta pentru a va detensiona. Va astept cu drag la mine.

Domnilor in circa 60 min pe la 21 30 pm incep sa va stau la dispozitie pentru un masaj relaxant la mine acasa

Vizitator ioanadarker
Postat

Pentru programari whatsapp me sunt busy 60 min

Vizitator ioanadarker
Postat

Sunt disponibila

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor,

whatsapp me 0769401506 va astept cu mult drag pentru programari sunt disponibila acum. 

Va stau la dispozitie astazi toata noapte sa petrecem momente unice de relaxare si erotism in care sa aveti toata atentia mea, la mine intr-un cadru discret si intim unde voi fi ascultatoare si atentia mea va fi doar a voastra.

Cred ca solutia cea mai buna sa incheiati saptamana saturday night - sunday morning sunt eu intr-un cadru relaxant intim si discret cu exact elementele de relaxare si erotism de care aveti nevoie. 

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor,

whatsapp me 0769401506 va astept cu mult drag pentru programari sunt disponibila acum. 

Va stau la dispozitie astazi toata noapte sa petrecem momente unice de relaxare si erotism in care sa aveti toata atentia mea, la mine intr-un cadru discret si intim unde voi fi ascultatoare si atentia mea va fi doar a voastra.

Cred ca solutia cea mai buna sa incheiati saptamana saturday night - sunday morning sunt eu intr-un cadru relaxant intim si discret cu exact elementele de relaxare si erotism de care aveti nevoie. 

Disponibila whatsapp me 0769401506 pentru programari va astept cu drag la mine in intimitatea mea sa fim impreuna

Vizitator ioanadarker
Postat

gentlemen, ne revedem miercuri dupa amiaza

Vizitator ioanadarker
Postat

Domnilor revin astăzi in jurul orei 13 00

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...