mariaioana97 Reputație: 12 Postat Decembrie 25, 2019 Postat Decembrie 25, 2019 Buna! Ce preturi sunt acolo? Despre ce este vorba mai exact? Cum se poarta o domnisoara dansatoare cu un client? Intreb pentru un prieten care doreste sa mearga acolo :)) o dansatoare poate accepta sa mearga dupa program la hotel? Ce suma cere?multumesc! ;)) ce postez.si eu fix de craciun ;)))
sacha69 Reputație: 4 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 25, 2019 Buna! Ce preturi sunt acolo? Despre ce este vorba mai exact? Cum se poarta o domnisoara dansatoare cu un client? Intreb pentru un prieten care doreste sa mearga acolo :)) o dansatoare poate accepta sa mearga dupa program la hotel? Ce suma cere?multumesc! ;)) ce postez.si eu fix de craciun ;)))Merry XmasPreturile sunt in functie de club. O consumatie pentru fete, max 150 ron. Pentru privat e sampania, pe la 1000 ron. Se lasa cu o laba trista.In general nu se termina cu hotel. Depinde de dansatoare daca face pasul urmator, de simpatii, de chef si mai ales de cat de vechi client esti....Se merita? Nu!Mai bine alege un salon de masaj erotic la kapitala, cu surpriza. 2
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 25, 2019 https://www.imdb.com/title/tt5503686/?ref_=nv_sr_srsg_0 vedeti filmul si luati notite :) 1
mariaioana97 Reputație: 12 Postat Decembrie 25, 2019 Autor Postat Decembrie 25, 2019 Multumescccc esti genial!!!! 1
uclaucla Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2020 Postat Ianuarie 6, 2020 Salut; eu am inteles ca la deja vu (lg hotel prahova) se lasa si cu mai mult la privat; de asemenea s a deschis o locatie noua tot in zona (vizavi de berarie) deluxe; a fost cineva?
apreda67 Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2020 Postat Februarie 25, 2020 Salut; eu am inteles ca la deja vu (lg hotel prahova) se lasa si cu mai mult la privat; de asemenea s a deschis o locatie noua tot in zona (vizavi de berarie) deluxe; a fost cineva?Sunt numai răpciugi acolo nu te astepta ca in Ploiesti sa gasesti bombe 2
armandoxxx Reputație: 36 Postat Septembrie 20, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 20, 2022 Up
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum