Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2014 Postat Septembrie 30, 2014 nu e chiar asa de greu de abordat, vezi cand e online pe mess si ii propui sa va vedeti. problema mare e ca se teme de barbat, e si cam ``ANIMAL`` musculos puscariaseu la oral am fost f multumit de ea, dar mi-a zis ca mie mi-l face special ca ii place de mine probabil ca o ajutam mult cu bani mai multi cand avea nevoie....eu pt barbat ei am lasat-o in pace, ca ma temeam sa nu ma santajeze cu nevasta stiu ca a mai facut chestii din acestea Am vb cu ea dar ma gandeam unde va decurge conversatia adika acolo unde ea crede ca eu is ceva prieten de al sotului si vreau sa o verific...cam greu cu ea daca nu o cunosti mai alea acum cu sotu se fereste fff mult Tot imi zicea ca nu mai face si nu am mai insistat
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 30, 2014 nu e chiar asa de greu de abordat, vezi cand e online pe mess si ii propui sa va vedeti. problema mare e ca se teme de barbat, e si cam ``ANIMAL`` musculos puscariaseu la oral am fost f multumit de ea, dar mi-a zis ca mie mi-l face special ca ii place de mine probabil ca o ajutam mult cu bani mai multi cand avea nevoie....eu pt barbat ei am lasat-o in pace, ca ma temeam sa nu ma santajeze cu nevasta stiu ca a mai facut chestii din acestea CONFIRM CA BARBATS-U A FOST PUSCARIAS SI MIE MI-A ZIS LA FEL DE VRE-UN AN
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 Naspa ....stau eu pe pwla me atunci ca ii mai bn ))
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Octombrie 1, 2014 Naspa ....stau eu pe pwla me atunci ca ii mai bn ))Fretelooo parerea mea.... mai bine labaa crede-ma nu pierzi ABSOLUT NIMICA
valentina30 Reputație: 252 Postat Martie 18, 2015 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Martie 18, 2015 ceva de lucru aici la voi in zalau? din 23 martie voi fi la voi in oras
valentina30 Reputație: 252 Postat Martie 18, 2015 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Martie 18, 2015 blonda 30 de ani,foarte discreta,curata,sexi,inaltime 166,48 de kg,ofer companie domnilor cu bun simt,la mine in cuibusor,total protejat. programari la telefon 0756371758 incepand din 23 martie de la ora 13,00-22,00, nu raspund la nr privat sau sms 5
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Martie 18, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Martie 18, 2015 blonda 30 de ani,foarte discreta,curata,sexi,inaltime 166,48 de kg,ofer companie domnilor cu bun simt,la mine in cuibusor,total protejat. programari la telefon 0756371758 incepand din 23 martie de la ora 13,00-22,00, nu raspund la nr privat sau smsBuna ,,, poate ca ne-om strange vre-o 2-3 .... po sa zic . cam sigurdar ar trebui mai multe poze si ceva preturi
metavica Reputație: 68 Postat Martie 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 23, 2015 blonda 30 de ani,foarte discreta,curata,sexi,inaltime 166,48 de kg,ofer companie domnilor cu bun simt,la mine in cuibusor,total protejat. programari la telefon 0756371758 incepand din 23 martie de la ora 13,00-22,00, nu raspund la nr privat sau smsServicii oferite? Pret sau preturi?
bibu Reputație: 73 Postat Martie 26, 2015 Postat Martie 26, 2015 Am vizitat-o eu pe Valentina ieri dupa ce i-am vazut pozele de mai sus. Prima concluzie este ca e fata din poze si corespunde descrierii facute. In plus as mai putea adauga ca e genul foarte slim, sani aproape inexistenti dar cu sfarcuri sensibile la atingere. Acum ca si intalnire va pot povesti urmatoarele: programarea am facut-o pentru ora 15 dar din cauza mea am intarziat aproape jumatate de ora, ceea ce nu a fost o problema, mai ales la cererea din Zalau ma gandesc. M-a primit imbracata asa cum e in poze, dupa ce i-am cerut eu asta, pentru o placere de-a mea. M-a invitat la un suc in bucatarie unde am mai stat putin de vorba. Mi-a zis ca a inceput "meseria" acum vreo luna in Oradea dar s-a reorientat catre Zalau sesizand oportunitatea de pe piata si concurenta mica. Dupa o discutie de vreo 5 minute, eu m-am dus la dus unde am gasit prosop curat, dus gel, minim necesar. Grija mare la apa calda ca vine foarte fierbinte, de am crezut ca m-am oparit. Aici am sa descriu si apartamentul, care este cu o camera si modest, fiind chirie. Acum ca si actiune, dupa dus am mers in dormitor unde Valentina m-a asteptat pentru a ma desfata cu serviciile ei. Inceputul a fost mai timid, cu impunerea regulei fara sarut, dar incet incet, din mangaieri si sarutari pe corp am ajuns sa ne sarutam si pe buze. Probabil si pentru ea a fost acel click care a destins-o si a trait experienta. Incet incet am ajuns pe pat unde am continuat jocul cu mangaieri si sarutari, in care am incercat si un cunni savurat din plin de Valentina. Au urmat vreo 2 pozitii misionar si LOT in care pot spune ca ne-am simtit bine amandoi, dupa care eu am terminat pe burtica ei, cu acordul ei. M-a servit cu servetele si vorbe bune. Mi-a zis de la inceput ca nu ma grabeste si sa nu fiu pe fuga. In total cred ca am stat vreo 40 de minute. Ca si note: Locatie: 8Aspect: 8OP: nu am cerut (era extra 50 de lei)NP: 8 destul de ok pentru gustul meuGFE: 8 putea fi si mai bine Ca si tarife:NP: 100OP+NP: 150Ora: 200 De recomandat: da, mai ales pentru Zalau. 3
alex920 Reputație: 33 Postat Martie 28, 2015 Oras:Zalau Oras:Zalau Postat Martie 28, 2015 blonda 30 de ani,foarte discreta,curata,sexi,inaltime 166,48 de kg,ofer companie domnilor cu bun simt,la mine in cuibusor,total protejat. programari la telefon 0756371758 incepand din 23 martie de la ora 13,00-22,00, nu raspund la nr privat sau sms te astept pe mess...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 28, 2015 Postat Martie 28, 2015 Am vizitat-o eu pe Valentina ieri dupa ce i-am vazut pozele de mai sus. Prima concluzie este ca e fata din poze si corespunde descrierii facute. In plus as mai putea adauga ca e genul foarte slim, sani aproape inexistenti dar cu sfarcuri sensibile la atingere. Acum ca si intalnire va pot povesti urmatoarele: programarea am facut-o pentru ora 15 dar din cauza mea am intarziat aproape jumatate de ora, ceea ce nu a fost o problema, mai ales la cererea din Zalau ma gandesc. M-a primit imbracata asa cum e in poze, dupa ce i-am cerut eu asta, pentru o placere de-a mea. M-a invitat la un suc in bucatarie unde am mai stat putin de vorba. Mi-a zis ca a inceput "meseria" acum vreo luna in Oradea dar s-a reorientat catre Zalau sesizand oportunitatea de pe piata si concurenta mica. Dupa o discutie de vreo 5 minute, eu m-am dus la dus unde am gasit prosop curat, dus gel, minim necesar. Grija mare la apa calda ca vine foarte fierbinte, de am crezut ca m-am oparit. Aici am sa descriu si apartamentul, care este cu o camera si modest, fiind chirie. Acum ca si actiune, dupa dus am mers in dormitor unde Valentina m-a asteptat pentru a ma desfata cu serviciile ei. Inceputul a fost mai timid, cu impunerea regulei fara sarut, dar incet incet, din mangaieri si sarutari pe corp am ajuns sa ne sarutam si pe buze. Probabil si pentru ea a fost acel click care a destins-o si a trait experienta. Incet incet am ajuns pe pat unde am continuat jocul cu mangaieri si sarutari, in care am incercat si un cunni savurat din plin de Valentina. Au urmat vreo 2 pozitii misionar si LOT in care pot spune ca ne-am simtit bine amandoi, dupa care eu am terminat pe burtica ei, cu acordul ei. M-a servit cu servetele si vorbe bune. Mi-a zis de la inceput ca nu ma grabeste si sa nu fiu pe fuga. In total cred ca am stat vreo 40 de minute. Ca si note: Locatie: 8Aspect: 8OP: nu am cerut (era extra 50 de lei)NP: 8 destul de ok pentru gustul meuGFE: 8 putea fi si mai bine Ca si tarife:NP: 100OP+NP: 150Ora: 200 De recomandat: da, mai ales pentru Zalau. deci stai sa vad daca am inteles ....ea in acel 100 lei np nu face oral??? extra 50 lei???oralul fiind si protejat?? pai at u de aia 100 de lei te dezbraci si dai sa sune?) n-am mai auzit inca bani in plus pt oral , mai ales ca el ii si protejat ...la cel neprotejat am mai auzit sa zicem ....ciudat si inca ceva ....ne poti spune te rog zona in care sta ??..zalaul ii cam mic si acuma is si prins cu cineva si as vrea sa stiu cum sa procedez sa fiu cat mai incognito pace voua!!!
bestpaul Reputație: 3 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 5, 2015 Fata asta este încă in Zalău ?
valentina30 Reputație: 252 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Aprilie 6, 2015 Fata asta este încă in Zalău ?pina vineri 10 aprilie dupa aia 1 saptamana stand_by
jason4u Reputație: 261 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Aprilie 6, 2015 de ce nu se face topic separat pt valentina? 2
bestpaul Reputație: 3 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 7, 2015 pina vineri 10 aprilie dupa aia 1 saptamana stand_by
bestpaul Reputație: 3 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 7, 2015 Destul de ocupat sunt săptămana asta după ....mai rămâi in Zalău ?
alex920 Reputație: 33 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Zalau Oras:Zalau Postat Aprilie 7, 2015 pina vineri 10 aprilie dupa aia 1 saptamana stand_byte astept pe mess, sa fac o progamare...
valentina30 Reputație: 252 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Aprilie 8, 2015 te astept pe mess, sa fac o progamare...programari doar la telefon,nu raspund la mesaje sau nr.privat,nu dau bip,nu sun inapoi de aceea sunt discreta,nu raspund?insista,poate sunt ocupata,sau poate mintea ta perversa a avut comportament neadecvat la ultima conversatie si poti sa stii ca nu am sa iti mai raspund la telefon,multumesc
bestpaul Reputație: 3 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 8, 2015 Buna Valentina vreau sa te întreb te rog după sărbători care e prima ta zi de lucru la Zalău ?
valentina30 Reputație: 252 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Disponibila Oras:Disponibila Postat Aprilie 8, 2015 Buna Valentina vreau sa te întreb te rog după sărbători care e prima ta zi de lucru la Zalău ?de vineri incolo......,suna
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Aprilie 8, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 8, 2015 id de mess .... ???
alex920 Reputație: 33 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:Zalau Oras:Zalau Postat Aprilie 9, 2015 programari doar la telefon,nu raspund la mesaje sau nr.privat,nu dau bip,nu sun inapoi de aceea sunt discreta,nu raspund?insista,poate sunt ocupata,sau poate mintea ta perversa a avut comportament neadecvat la ultima conversatie si poti sa stii ca nu am sa iti mai raspund la telefon,multumesccu acest gen de cazuri/conversatii te confrunti, sa inteleg?
alex920 Reputație: 33 Postat Aprilie 11, 2015 Oras:Zalau Oras:Zalau Postat Aprilie 11, 2015 p. s. felicitari pentru '' inrosire ''
cristale Reputație: 2 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:salaj Oras:salaj Postat Aprilie 21, 2015 Sunt nou pe aici ! Valentina este superba draguta in Zalau Top
jason4u Reputație: 261 Postat Aprilie 21, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Aprilie 21, 2015 Sunt nou pe aici ! Valentina este superba draguta in Zalau Topda o recenzie cum trebuie nu face nimeni? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum