Sari la conținut

Roxana 0729497990

Postări Recomandate

• Oras:Oras
  • Oras:Oras
Postat

destul de interesant, asa ca am zis sa posetez

Nume: Roxana

Tel: 0729497990

Varsta: 23 ani

2 anunturi pe Publi (unul azi, altul ieri) in care insista ca "pozele sunt 1000%reale cat si personale,la fata locului se dovedeste"

cu toate astea, in cele 2 anunturi avem in total o poza :D

ah, si era sa uit: numarul de telefon apare inregistrat pe o firma din TM (o gasiti pe google), s-o fi reprofilat? :)

post-280165-0-62275400-1577548370_thumb.jpg

post-280165-0-33903200-1577548375_thumb.jpg

Vizitator bull94
Reputație: 0
Postat

I-am scris ieri cred si a spus ca face doar deplasari la hotel, acum cand am vazut topicul, intr-un anunt scrie ca are locatie asa ca i-am scris din nou si mi-a confirmat ca are locatie.
Tarif clasic 150/300 totul protejat, torontalului.
A spus ca lucreaza pana pe la 4:00 
Din pacate pentru mine mi-a trimis si poze ( spun din pacate pentru ca 99% o sa merg dupa ce am vazut pozele, sau din fericire ), arata foarte foarte bine in ele, deci tind sa cred ca poza este reala sau foarte aproape de realitate

O sa revin cu o recenzie dupa ce o vizitez. 

Vizitator bull94
Reputație: 0
Postat

Si am fost.
Am scapat de musafiri si am facut imediat o programare, mi-a spus adresa si am ajuns mai devreme la locatie ( nu sunt obisnuit cu orasul asa de liber). I-am spus ca am ajuns si imi confirma ca e libera, ok, super. Ma orientez mai greu pana gasesc scara, locatia e pe strada Calan si din fericire gasesc scara, vine sa-mi deschida ( exista interfon dar nu stiu de ce asa s-a procedat, abia acum m-am gandit la asta).
Este fata din pozele pe care le-a trimis pe Whatsapp si din poza de profil de acolo. O fata draguta ca aspect, scunda, din pacate nu mai stiu cu ce era imbracata. Intram in locatie, o camera la parter cu baie si m-a izbit caldura in fata, poate si din cauza frigului de afara socul a fost mai accentuat.
Fata incepe sa piarda din haine si ma intreaba simultan cat vreau sa stau, spun o finalizare si daca mai pot dupa putem sa prelungim si ea accepta. Ok. Pun banii pe masa (nu i-a cerut dar oarecum am inteles ca asta trebuie sa fac) si incep sa pierd si eu din haine. Am fost intrebat daca vreau la dus dar veneam de acasa. Mai...eu am o problema, m-a dat putin peste cap faptul ca era extrem de tacuta desi pe Wz am discutat mai mult si ma asteptam sa fie mai vorbareata, derapand putin de la subiect cred ca este o problema mare a generatiei din care fac si eu parte, nu prea stim sa ne comportam fata-n fata. In fine, trec peste si ma asez pe pat, ea cauta un prezervativ, vine pe pat ( doamne patul ala...scartaie intr-un hal... cu toate ca am intalnit si mai rau...) il monteaza si incepe cu oralul, o mangai eu putin si ma intreaba daca vreau 69, spun da, si se pune peste...aici prima problema..ea s-a pus in 69 dar fiind mai scunda si stand cu posteriorul destul de sus ( calculata treaba) nu prea aveam ce sa-i fac, adica ea se pune, dar nu prea te "lasa" sa-ti faci de cap, oricum ca parte pozitiva e ca desi nu era proaspat epilata nu am simtit niciun miros, deci este curata. Inca un lucru pozitiv este oralul, desi protejat, este destul de bun, cateva artificii, cu multa saliva si foarte placut, am fost aproape sa termin precoce asa ca am cerut sa vina peste.
NP: am inceput cu reverse cowgirl, s-a asezat bine pe ea sa spun asa dar a propus destul de repede sa schimbam in doggy. Am spus ca vreau misionar si s-a conformat, aici nu s-a prea implicat dar nici nu m-a blocat, din nou punct pozitiv, m-a lasat sa "lucrez". Foloseste mult lubrifiant dar este si extrem de stramta asa ca am simtit-o destul de bine, mi-am dat seama ca sunt aproape sa termin si cum mi-am dat seama ca nu o sa fie si un nr. 2. am cerut sa trecem in doggy. Daca pana aici a fost o experienta ok spre buna, acum a venit decisiva...fata asta sta capra intr-un fel fara de fel...spatele extem de sus, fundul jos, i-am cerut sa lase spatele mai jos, nu a spus nu dar s-a lasat 1cm...ok, cum nu aveam chef sa mai comentez, mai ales ca stiam ca nu mai am mult, am fortat mai tare si am terminat cu ea spunandu-mi ca dau prea tare. Cum am terminat a si scos-o, probabi de frica sa nu se sparga guma, mult prea repede pentru ca eu eram fix in mijlocul placerii....in fine..am terminat macar.
Acum sa trec la note si la cateva observatii:
Locatie: 8-din cauza patului si a faptului ca era mult prea cald, daca nu termini repede faci sauna.
Aspect fizic 8.5: draguta, am spus si mai sus, carne tare, sani mici dar tari, fundul fain, sunt atuurile varstei, eu spun ca are pana in 20 de ani, curata, putina burtica, nu prea am ce sa reprosez, tine si de gusturi de aia este 8.5.
OP: 9.5, mi-a placut, s-a jucat cu ea, parea sa-i placa cu ea in gura.
NP:6- Plusuri: stramta, nu prea comenteaza, o ia pe toata.
Minusuri: implicare scazuta, pozitia capra care te omoara si se foloseste de mana la NP, pune mana pe "gogu" si practic iti face si laba in acelasi timp, mi-am dat seama de ce a vrut imediat capra, ca acolo poate face asta si sa te termine repede.
GFE:0 live, tacuta, pare ca nu-si doreste sa se faca placuta, te intreaba daca a fost ok dar nu pare sa-i pese, 9 pe Whatsapp
Cadou: 150lei
Ca o idee generala a fost o experienta plina de contraste, are un corp fain, oral fain dar sexul nu se ridica la nivelul oralului, probabil am fost putin mai dur la note pentru ca inainte de Craciun am avut o experienta foarte faina si ea fiind urmatoarea apare inevitabil comparatia.. poate daca eram dupa o experienta mai neplacuta primea note mai mari.
Nu este de evitat! Probabil este la inceputul carierei si are multe de invatat, poate sunt unii mai rabdatori doritori sa o invete cate ceva. 
De revenit: pentru mine nu, este ok pentru "palmares"
DtD:20 de min maxim.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...