steev Reputație: 410 Postat August 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 14, 2013 ALINA, bruneta cu tenul alb, te astept sa petrecem clipe minunate, oral neprotejat (cu fin. corporala), normal toate pozitiile, 69, intre sani, cunilingus si anilingus, diferite fantezii, locuiesc singura Tel: 0731553783 Tarif: 80L /ora 2fin
mathis27 Reputație: 1227 Postat Septembrie 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 4, 2014 Ceva despre domnisoara ?
laury Reputație: 24072 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 5, 2014 Pare buna!
jajajaja Reputație: -6 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Azeroth Oras:Azeroth Postat Septembrie 9, 2014 Cine se risca?
piticu Reputație: -419 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 10, 2014 Ăla!
wizard2000 Reputație: 31 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Sud Oras:Sud Postat Septembrie 12, 2014 Pare buna! pare, dar nu este )saptamana trecuta eram prin zona si ademenit de pozele frumoase am sunat-o. am ajuns in zona fetei, la posta babanovac insa odata ajuns acolo mi-a spus ca trebuie sa plece, daca vreau sa revin peste jumatate de ora cand se intoarce. nu a mai raspuns la telefon nici dupa 2 ore )ieri eram iar prin zona si mi-am amintit de ea, am sunat, mi-a explicat cum si unde sa ajung (intrarea in bloc se face prin spatele blocului, nu mai retin scara, dar este undeva la etajul 7, fetita s-a ascuns dupa usa iar cand s-a inchis usa in spatele meu nu stiam pe unde dracu sa fug mai repede. tipa e destul de grasuta, are o dantura neingrijita care se observa de cum deschide gura sa vb. i-am reprosat ca nu sunt poze reale in anunt si am fugit.Nu stiu dace este de trecut la "de evitatat" insa nici nu se merita sa ajungi la ea. 1
laury Reputație: 24072 Postat Octombrie 3, 2014 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 3, 2014 Multumim Wizard!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum