radu7599 Reputație: 10 Postat August 14, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat August 14, 2013 salut, cod portocaliu - caldura mare nu mai rezist si iau la verificat AT, Gasesc urmatorul anuntANDREEA, 19 ani, noua pe site, pasionala si senzuala, ofer companie intima domn generosi care se respecta. Te invit in dormitorul meu sa petrecem clipe pline de neuitat, Dristor 2 metrou, sun - voce placuta :era liber , ma programez rapid...ce a urmat nu a fost prea placut. locatia - blocul de garsoniere chiar de la iesirea de la dristor 2.interfonul nu functioneaza. astept ca un cutzu si intru cu cineva... foarte dragutz nu ? ajung la usa- garsoniera naspa... baie naspa ( avea dush gel) dar nu am vazut prosoape Fata - nu este cea din poze - cam grasutza , miniona, si dupa parerea mea **spam editat**itara , epilata cam demult... groasnic..Eu sustin ca nu e fata din poze.platit 80 ron. si acum notele:Locatia 4fatza - 7corp -6Oral 6Normal 6Anal nu practica.Halatul : 80/150 ora am fugit in 15 min. aveti grija!! eu as cam evita 5
masternice Reputație: 55 Postat August 14, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 14, 2013 doar ai sunat la usa, ca Papuasul ? detaliaza, mersi
radu7599 Reputație: 10 Postat August 15, 2013 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat August 15, 2013 am descris fata si locatia - cred ca de fapt asta intereseaza aici! am dat note... ? gresesc?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum