Sari la conținut

Masaj Reghin, ceva nou, a fost cineva?

Postări Recomandate

Vizitator gabry89
Reputație: 0
Postat

Sunt si eu interesat, un numar de telefon? Anuntul nu mai apare.

Postat
Descriere Servicii Alexandra ofer masaj suedez de relaxare zona adecvata pentru relaxare. Un masaj este ce~a mai buna opțiune, eu ma voi asigura ca te~ai relaxat a dispărut stresul și ai rămas cu o stare de bine. Programarile se fac cu minim 30 de minute înainte . Programări la numărul de telefon

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare/ig1f7eg9013f7037247iff39f81h7949.html

Vizitator gabry89
Postat

A intrebat-o cineva daca face si altceva? Masaj erotic?

• Oras:Unknow
  • Oras:Unknow
Postat
La 30.12.2019 la 17:51, davidfaran69 a spus:

Eu zic ca nu e bine sa dai fb asa pe forum...chiar daca face masaj poate nu vrea sa afle totii cunoscutii...de asta se retrag multe fete din masaj. Si asa stam prost la capitolul asta... dar o sa vb cu ea si voi trece le la ea si revin cu o recenzie

Vizitator gabry89
Postat

Eu am intrebat pe whatsapp, si inca nu a raspuns.

• Oras:giurgiu
  • Oras:giurgiu
Postat

Vizitat domnisoara:)masaj numai de relaxare fara finalizare.Locatie usor de gasit ,central in Reghin.Domnisoara tinerica,aprox 23/24 de ani.La masaj nota ar fi 8-9.Cost:40 de minute 70 Ron,60 de minute 100.

Postat

Bai...terminati cu prostiile,eu am fost la ea de multe ori ,face doar masaj de relaxare,terminati cu minciunile astea,doar de relaxare face ,eu am fost de peste 5 ori ,un amic la.fel

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...