Vizitator maxuser Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2020 Postat Ianuarie 4, 2020 Care dim voi a futut o fata virgina?Cum e senzatia?
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Ianuarie 4, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 4, 2020 Senzatia e faina...dar daca nu ai avut ocazia sa prinzi una pana acuma, nici nu o sa mai ai de acuma incolo... sunt pe cale de disparitie 😂😂
incepator12 Reputație: 75 Postat Ianuarie 23, 2020 Postat Ianuarie 23, 2020 Senzatia e faina...dar daca nu ai avut ocazia sa prinzi una pana acuma, nici nu o sa mai ai de acuma incolo... sunt pe cale de disparitie Ai încercat ?
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Ianuarie 24, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Ianuarie 24, 2020 Ai încercat ? Normal ca am incercat, nu aici am gasit-o pe forum 😛, a fost acum cativa ani buni...
maikl-777 Reputație: 8 Postat Februarie 6, 2020 Oras:indesponibil pentu curve Oras:indesponibil pentu curve Postat Februarie 6, 2020 NU , nici nu vreau că o să mă țină minte toată viața și pună lumînari dacă nu o să fie eu unicul și fie unul mai rău ca mine :laugh2 , asta nu e mașină sau obiect și poți fi iresponsabil sau fară grijă că nu ți se întîmplă nimic dacă ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum